PAO TV - IRAKLIS TV

Δεν τους βλέπω καλά.... (Cosmote Tv - Nova) Και ειδικά αν του χρόνου πάρει ο Αλαφούζος ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στην πλατφόρμα του όπως ακούγεται ότι είναι ήδη κλεισμένοι, θα υπάρχει μεγάλη "διαρροή" συνδρομητών.... (Έχουν άλλον έναν χρόνο συμβόλαιο με Percapita.)

• Like
Reactions: angelalex
Οι περισσοτεροι συνδρομητες εχουν ακομη 1 χρονο τουλαχιστον συμβολαιο με nova/cosmote. Λογικα ηξεραν τις κινησεις για νεα πλατφορμα. Ασχετοι δεν ειναι . Οποτε οι συνδρομητες ειτε θα πληρωσουν επιπλεον συνδρομη αν θελουν ολα τα αγωνιστικα ή θα πληρωσουν ρητρες για να σπασουν τα συμβολαια. Ακομη φυσικα δεν ξερουμε την συνδρομη της νεας πλατφορμας , Αλλα αν δεν προσφερει επιπλεον περιεχομενο ( disney; ) και φυσικα ολοκληρωμενα πακετα οπως οι δυο μεγαλοι , η πλατφορμα θα ναυαγησει . Εγω αν ημουν cosmote/nova δεν θα ειχα αγχωθει παντως . Η ιστορια εχει δειξει οτι οταν υπαρχουν διασπαρτα τα δικαιωματα ο ελληνας στρεφεται σε αλλες μεθοδους.

Οι περισσοτεροι συνδρομητες εχουν ακομη 1 χρονο τουλαχιστον συμβολαιο με nova/cosmote. Λογικα ηξεραν τις κινησεις για νεα πλατφορμα. Ασχετοι δεν ειναι . Οποτε οι συνδρομητες ειτε θα πληρωσουν επιπλεον συνδρομη αν θελουν ολα τα αγωνιστικα ή θα πληρωσουν ρητρες για να σπασουν τα συμβολαια. Ακομη φυσικα δεν ξερουμε την συνδρομη της νεας πλατφορμας , Αλλα αν δεν προσφερει επιπλεον περιεχομενο ( disney; ) και φυσικα ολοκληρωμενα πακετα οπως οι δυο μεγαλοι , η πλατφορμα θα ναυαγησει . Εγω αν ημουν cosmote/nova δεν θα ειχα αγχωθει παντως . Η ιστορια εχει δειξει οτι οταν υπαρχουν διασπαρτα τα δικαιωματα ο ελληνας στρεφεται σε αλλες μεθοδους.
Δεν χρειάζεται να βάλουν τίποτα πέρα από αθλητικά στη πλατφόρμα τους.
Αν βγάλουν συνδυαστικά πακέτα με Netflix ή Disney+ ή HBO... κάτι μου λέει ότι οι "συζητήσεις με τις διεθνείς πλατφόρμες" είναι για αυτό κυρίως.
Θα έχουν αυτόματα "full πακέτο" με ταινίες, αθλητικά, σειρές, παιδικά, ντοκιμαντέρ, τα πάντα όλα.

• Like
Reactions: Joker19