ΠΑΟΚ-ΦΕΝΕΡ?

Re: Απάντηση: ΠΑΟΚ-ΦΕΝΕΡ?

Το πιστευεις οτι μεχρι τωρα πιστευα οτι το liveonsat δείχνει μονο την τρέχουσα ημερα

Φυσικά.

Ψάχνοντας το λίγο θα βρείς και άλλα.
Πχ άμα πας εκεί που λέει Other sports ----> US Sports -------> Basketball θα βλέπεις και για NBA (όταν θα ξεκινήσει)

Σίμος

παιδιά, ειμαι λίγο ασχετος! εχω δορυφορικο πιατο και πιανω τον hotbird. μπορώ να δω al jazeera 10?

κατάλαβα. μονο με αγορα της καρτας...δεν προλαβαίνω. μήπως ρε παιδια υπάρχει κανα ελευθερο καναλι που να δείχνει τον παοκ?

Δυστυχώς η κάρτα έχει εξαντληθεί στα περισσότερα καταστήματα δορυφορικών λόγω της αυξημένης ζήτησης για τον αγώνα...

Εγώ είμαι συνδρομητής στο αλβανικό μπουκέτο και θα το δω και σε hd, αλλά οι υπόλοιποι δεν πρέπει να απογοητεύονται. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι με μια έρευνα μέσω google στο διαδίκτυο αναγράφοντας τις δυό ομάδες και τη λέξη live όλο και κάποιο δωρεάν streaming θα βρουν και θα δούν τον αγώνα. Για παράδειγμα όταν έπαιζε ο Ολυμπιακός με τη Μακάμπι, δεν είχα πάρει είδηση ότι το μετέδιδε ο ΣΚΑΙ γιατί είχα βρει μια μετάδοση του ισραηλινού καναλιού yessport που ήταν και το μοναδικό σε όλη την Ευρώπη που το μετέδιδε.
Επομένως αφού το μεταδίδουν οι Αλβανοί πιστεύω ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα μέσω internet.