PAOK TV

Το ότι δεν υπάρχει καμία ασφαλιστική δικλειδα εναντίον της πειρατείας το σκέφτηκε κάνεις?

Να είστε σίγουροι ότι την επόμενη αγωνιστική θα βρωμίσει ο τόπος από τα stream και παπαλα το 5ευρω ειδικά στα ντέρμπι, όπου αναμένεται να τα "σταξουν" οι Ολυμπιακοί όπως προβλέπουν πολλοί..

Ούτε καν λέω εγώ..

Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk

Δεν νομιζω οτι υπαρχει λυση σε αυτο.

Ολοι οι αγωνες πεφτουν θυματα πειρατικης μεταδοσης.

Δεν νομιζω οτι υπαρχει λυση σε αυτο.

Ολοι οι αγωνες πεφτουν θυματα πειρατικης μεταδοσης.
Άλλο εννοώ.

Το να στρημαρεις έναν αγώνα κλειδωμένο πχ Νόβα, έχει ένα σοβαρό επίπεδο δυσκολίας και ενέχει και μεγάλο κίνδυνο να συλληφθείς.

Εδώ το επίπεδο δυσκολίας είναι μηδενικό και αμφιβάλω και αν θα υπάρχει κάποια ομάδα ανθρώπων που θα κυνηγήσουν τα παράνομα streams για λογαριασμό του paoktv

Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk

Αυτό που ο άλλος θα κάνει το άσπρο μαύρο για να δικαιολογήσει την αρχική του θέση ως το τέλος με ξεπερνάει.
Δεν ήταν αρχικός σχεδιασμός. Αν ήταν θα το ετοίμαζε/σχεδίαζε από τον Ιούνιο.
Η συγκεκριμένη ΠΑΕ σίγουρα θα προτιμούσε συμβόλαιο με συνδρομητικό αλλά δεν της έκατσε το ρίσκο.
Αναλογικά λοιπόν και ως κίνηση της τελευταίας στιγμής κρίνεται άκρως επιτυχημένη. Εκεί που θα το έδειχνε το OPEN χωρίς άμεσα κέρδη για την ΠΑΕ το έδειξε το PAOK TV και τζίραρε σχεδόν 230.000 ....με Παναιτωλικό...Αύγουστο....
και με γεμάτη Τούμπα.
Αν περάσει σε ομίλους uefa θα έχει 22 ματς τουλάχιστον εντός έδρας.
Την αρχική προσφορά της nova (6 εκατ.) μάλλον την φτάνει σε τζίρο λοιπόν αν υπολογίσουμε και τα χρήματα των στιγμιοτύπων αν και ο στόχος δεν είναι αυτός αλλά το να "εκβιάσει" επιχείρηματικά.
(ΠΑΟΚ δεν είμαι για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις)

Αυτό που ο άλλος θα κάνει το άσπρο μαύρο για να δικαιολογήσει την αρχική του θέση ως το τέλος με ξεπερνάει.
Δεν ήταν αρχικός σχεδιασμός. Αν ήταν θα το ετοίμαζε/σχεδίαζε από τον Ιούνιο.
Η συγκεκριμένη ΠΑΕ σίγουρα θα προτιμούσε συμβόλαιο με συνδρομητικό αλλά δεν της έκατσε το ρίσκο.
Αναλογικά λοιπόν και ως κίνηση της τελευταίας στιγμής κρίνεται άκρως επιτυχημένη. Εκεί που θα το έδειχνε το OPEN χωρίς άμεσα κέρδη για την ΠΑΕ το έδειξε το PAOK TV και τζίραρε σχεδόν 230.000 ....με Παναιτωλικό...Αύγουστο....
και με γεμάτη Τούμπα.
Αν περάσει σε ομίλους uefa θα έχει 22 ματς τουλάχιστον εντός έδρας.
Την αρχική προσφορά της nova (6 εκατ.) μάλλον την φτάνει σε τζίρο λοιπόν αν υπολογίσουμε και τα χρήματα των στιγμιοτύπων αν και ο στόχος δεν είναι αυτός αλλά το να "εκβιάσει" επιχείρηματικά.
(ΠΑΟΚ δεν είμαι για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις)
Κανείς μεγάλο λάθος.
Α. Το eupopa league το έχει η CosmoteTV εάν μπει σε ομίλους.
Β. Η μετάδοση έχει κάποια έξοδα,κάμερες.τεχνικοι,δημοσιογράφοι.κλπ.Ξερουμε ποσά είναι αυτά?

Απάντηση: Re: PAOK TV

Δε βλέπω τι μπορεί να κερδίσει παραπάνω από τη Nova. Περισσότερα λεφτά δεν πρόκειται να δώσει. Αν ήταν θα τα έδινε ήδη. Ότι δηλαδή ολόκληρη Nova δεν ήθελε όλο το καλοκαίρι τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ και θα πει κοίτα τι χάσαμε; Άλλο κανάλι δεν υπάρχει οπότε δεν έχει άλλη επιλογή. Πάντως εγώ πιστεύω ότι υπήρχε ως plan b η λύση της ιντερνετικής μετάδοσης.

Κανείς μεγάλο λάθος.
Α. Το eupopa league το έχει η CosmoteTV εάν μπει σε ομίλους.
Β. Η μετάδοση έχει κάποια έξοδα,κάμερες.τεχνικοι,δημοσιογράφοι.κλπ.Ξερουμε ποσά είναι αυτά?

Σωστά, επίσης μέσα στα 230000 χιλιάρικα είναι και ο ΦΠΑ που πρέπει να αποδοθεί .

Re: Απάντηση: PAOK TV

Aγγελε κοιτα, εγω ειμαι Αριανος αλλα θελω να δω ενα καποιο παιχνιδι του πΑΟΚ.
Για να παω στο γηπεδο (διπλα ειμαι) και να αγορασω εισητηριο θελω ταυτοτητα, ΑΜΚΑ κτλ κτλ..
Παραλληλα ΔΕΝ με ενδιαφερει το ελληνικο πρωταθλημα και ΔΕΝ εχω καμια διαθεση να κανω συνδρομη σε καμια NOVA..
Τι λυσεις εχω?
Ή παω σε καποιον φιλο και το βλεπω σπιτι του ή παω σε κανενα καφε και εχω αλλους 200 'καγκουρες' πανω απο το κεφαλι μου να με ζαλιζουν..
Ή απλα, αγοραζω το παιχνιδι και το βλεπω σπιτι μου με την ησυχια μου.
Και σας ρωτω ολους εσας, γιατι να μην το κανω?
Η πας σε πρακτορειο προ πο οπως εγω και τα βλεπεις τσαμπα.

Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: PAOK TV

1) Κάθε ομάδα όπως και ο ΠΑΟΚ προτιμά το σταθερό συμβόλαιο μιας συνδρομητικής ή μη τηλεόρασης όπου ξέρεις τα έσοδα σου και μπορείς να προγραμματισεις καλύτερα τις κινήσεις σου.

2) Ο ΠΑΟΚ ήθελε να κεφαλαιοποιησει την δυναμική που έχει ως αήττητος Πρωταθλητής και νταμπλουχος μετά απο τόσα χρόνια. Θεωρούσε και σωστά κατά την γνωμη μου οτι έπρεπε το νέο του συμβόλαιο να ήταν μεγαλύτερο απο το τελευταίο. Η ΕΡΤ πέρσι μπήκε στο παιχνίδι των τηλεοπτικών και ήταν απλόχερη στα συμβόλαια που έδωσε. Πάνω σε αυτά τα δεδομένα έπαιξε και η τελευταία προσφορά προς τον ΠΑΟΚ πριν της εκλογές.

3) Η NOVA ήθελε τον ΠΑΟΚ στο μπουκέτο της για αυτό και είχε όρο στο συμβόλαιο, αυτόν της τελευταίας προσφοράς. Όποια δηλαδή προσφορά και να δέχονταν ο ΠΑΟΚ αν η NOVA έδινε το ίδιο ποσό τότε ο ΠΑΟΚ έπρεπε να μείνει στην NOVA. H NOVA είδε της συζητήσεις με την ΕΡΤ και το πιθανό συμβόλαιο με αρκετά αρνητική διάθεση και μάλιστα είχαμε και ''ειρωνικά'' σχόλια σε ιστοσελίδα της. Το γυαλί είχε σπάσει ανάμεσα σε ΝΟVA και ΠΑΟΚ ενώ σημαντικό ρόλο έπαιξε και το γεγονός της ενδεχόμενης αγοράς μετόχων της NOVA από τον κ. Μαρινακη, δηλαδή ενός βασικού ανταγωνιστή του ΠΑΟΚ

4) Η επόμενη καλύτερη λύση ήταν το PAOK TV με δεδομένο οτι πλέον η ίδια η ομάδα εκτός από τα 5-8-10 ευρώ που εισπρατει από τον εκάστοτε συνδρομητή θα έχει και τα έσοδα από τις όποιες διαφημίσεις και τα έσοδα απο ΕΡΤ-NOVA για τα 3λεπτα στιγμιότυπα των αγώνων.

5) Πόσοι συνδρομητές πρέπει να υπάρχουν για να φτάσουμε στα νούμερα της προσφοράς της NOVA (5.500.000 περίπου) και ενώ υπάρχει το κόστος παραγωγής κάθε αγώνα όπου ακούστηκε κάτι για 30-40.000 ανα παιχνίδι. Αυτό μπορεί να το υπολογίσει μάλλον μόνο ο ίδιος ο ΠΑΟΚ καθώς δεν ξέρουμε τα έσοδα από διαφημίσεις, 3λεπτα κτλ. Σίγουρα οι 40-50.000 συνδρομητές πρέπει να είναι το μινιμουν. Νομίζω πως εκεί που ποντάρει η ΠΑΕ ειναι στα πιθανά κέρδη απο τα εμπορικά ματς με ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΑΕΚ, Άρη και φέτος με τα play off έχει παραπάνω. Εκεί εκτός από το ότι το κόστος δεν θα είναι 4,99 αλλά μπορεί 7,99 ή και 9,99 μπορεί να δούμε και εξαψηφιο αριθμό συνδρομητών.

6) Αρνητικά δεν υπάρχουν; Φυσικά και υπάρχουν. Πρώτο θα βάλουμε την πειρατεία όπου υπάρχει παντού και δεν μπορείς να την εξαλείψεις τελείως παρά μόνο να την μειώσεις. Ήδη ο ΠΑΟΚ συνεργάζεται με την εταιρεία Mediastalker για αυτο τον σκοπό. Το πιο σημαντικό για εμένα είναι οι δυσκολίες τεχνικής φύσεως, δηλαδή να κολλάει το παιχνίδι μιας οι ταχύτητες ίντερνετ στην χώρα μας είναι δράμα, η χαμηλή ανάλυση, πιθανά θέματα με server κτλ.

7) Το κόστος 4,99 είναι υψηλό; Θεωρώ πως είναι λογικότατο. Σε καφετέρια όπου το λιγότερο θα δώσεις 2-2,5 ευρώ για καφέ και 3-4 ευρώ για μπύρα,(με βαβούρα, τσιγάρα, να κάνουμε κράτηση τραπεζάκι στα ντερπυ γιατί έχει πολύ κόσμο) το να δώσω 4,99 και το απολαύσω στον καναπέ και στην ησυχία του σπιτιού μου δεν συγκρίνεται.

Θα πετύχει το όλο εγχείρημα; Φέτος νομίζω θα πετύχει σχετικά εύκολα και αυτό γιατί είναι ανταγωνιστικη η ομάδα. Να ξεκαθαρισουμε πως κάτι τέτοιο μπορούν να το δοκιμάσουν μόνο οι ομάδες με μεγάλο οπαδικο κοινό, βλεπε ΟΣΦΠ,ΠΑΟ,ΑΕΚ, Άρης, και με την ομάδα τους ανταγωνιστικη. Για παράδειγμα το αντίστοιχο εγχείρημα αν το δοκίμαζε ο ΠΑΟ με το PAO TV ας πούμε στο ποδόσφαιρο δεν νομίζω να είχε την ίδια επιτυχία με αυτήν που θα είχε πριν κάποια χρόνια όπου η ομάδα ήταν πολύ πιο ανταγωνιστικη. Όπως κι αν έχει θα το δούμε στους επόμενους μήνες πως θα πάει το όλο θέμα.

Πολύ λογική η ανάλυσή σου Corsair4.
Δεν καταλαβαίνω γιατί αναφέρουμε συνέχεια τον Φ.Π.Α.
Όλα φορολογούνται όπως κι αυτά που εισπράττουν οι ομάδες από nova και ΕΡΤ.
Αυτό που πετυχαίνει ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή είναι να κάνει "επανάσταση" με την λιγότερο δυνατή χασούρα. Αν τα έδειχνε το ΟPEN τα 19 ματς (18 πρωτάθλημα+1 με Σλόβαν) δεν ξέρουμε από τις διαφημίσεις αν έβγαζε έστω και 1 εκατομμύριο. Με το pay per view μπορεί να πέσει κάτω από 3; Απίθανο. Μπορεί να βγάλει 4,5 ή και 6 ίσως. 45.000 συνδρομές με Παναιτωλικό Αύγουστο μόνο "άκλαφτο" δεν το λες.

Η απορία μου όμως είναι αν όντως το έχουν μελετήσει το θέμα για όλη τη χρονιά. Γιατί τότε θα ήταν να βγάλουν ένα pass για όλους τους αγώνες. Τουλάχιστον τους εντός.

Η διαδικτυακή έρευνα που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 25-27 Αυγούστου και τα ευρήματα που αφορούν την λειτουργία και την χρησιμότητα της πλατφόρμας του PAOK TV To διήμερο 25-27 Αυγούστου έτρεξε στο διαδίκτυο από την εταιρεία «IERAX ANALYTIX» μια έρευνα αναφορικά με το PAOK TV, όπου συμμετείχαν περίπου 3.000 φίλοι του «Δικεφάλου» δίνοντας απαντήσεις γύρω από την πρωτοποριακή κίνηση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Το σίγουρο είναι πως ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια του συλλόγου, που ήταν έτοιμος και απάντησε, μετά το ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις με την ΕΡΤ και τη NOVΑ, με τη δημιουργία της δικής της τηλεοπτικής παραγωγής, γεγονός που επιβεβαιώνεται από την ανταπόκριση τόσο στο ματς της πρεμιέρας με τον Παναιτωλικό, όσο και ενόψει των αναμετρήσεων με Σλόβαν και Πανιώνιο.

Το 86% των φίλων του «Δικέφαλου» θεωρεί ότι το PAOK TV είναι προς την θετική κατεύθυνση, το 84% πιστεύει ότι είναι πολύ πιθανό να δουν και τον επόμενο αγώνα μέσα από το PAOK TV, ενώ ένα 33% θέλει κι άλλες ΠΑΕ να ακολουθήσουν το ίδιο μοντέλο στα τηλεοπτικά.

Ο ηλεκτρονικός υπολογιστής ήταν το μέσο (50%) από το οποίο οι οπαδοί του ΠΑΟΚ την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, το 29% από Smart TV και το 15% από κινητό τηλέφωνο.

Τέλος απαντώντας σε τρεις ακόμη ερωτήσεις οι φίλοι του ΠΑΟΚ περιμένουν από τον σύλλογο: Ετήσιες συνδρομές (49%), , app για Smart TV (48%) και 41% γρηγορότερο streaming.

http://www.gazzetta.gr/football/sup...-86-ton-opadon-theorei-sosti-lysi-paok-tv-pic

Λογικά τα βλέπω όλα.

ειδηση 23/8/2019

PAOK TV με Mediastalker κατά της πειρατείας

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι για την καταπολέμηση των φαινομένων πειτατείας του PAOK TV ξεκινάει μια νέα συνεργασία με την MEDIASTALKER

Η Mediastalker είναι μια εταιρεία που εξειδικεύεται στην καταπολέμηση της πειρατείας και την παραβίαση της πνευματικής ιδιοκτησίας των οπτικοακουστικών έργων στο διαδίκτυο.

βασισμένη σε λογισμικό Τεχνητής Νοημοσύνης και Μηχανικής Μάθησης, θα ελέγχει το internet για παράνομες ζωντανές μεταδόσεις του PAOK TV ώστε το υλικό να ελέγχεται και να
διαγράφεται άμεσα.

https://www.paokfc.gr/nea/a-omada/20190823-paok-tv-me-mediastalker-kata-tis-peirateias/

Απάντηση: Re: PAOK TV

Αν τα έδειχνε το ΟPEN τα 19 ματς (18 πρωτάθλημα+1 με Σλόβαν) δεν ξέρουμε από τις διαφημίσεις αν έβγαζε έστω και 1 εκατομμύριο.
Νομίζω ότι για εμπορικούς λόγους,
θα πρότεινα μια από τις δύο περιπτώσεις:
Η μία είναι να έδειχνε (μόνο) τα ντέρμπι, παράλληλα με το PAOK TV (για το εξωτερικό) στο OPEN TV (που θα ήταν η μεγαλύτερη μαγκιά τους)
ή
ένα στα 5 παιχνίδια με τις λιγότερο ανταγωνιστικές ομάδες (ή έστω στην τελευταία αγωνιστική πριν από τα PLAY-OFF) και πάντα στο OPEN.

Από την άλλη, γιατί όχι, ακόμα και η ομάδα μου θα ήθελα ν' ακολουθήσει το ίδιο μοντέλο.
Αρχειακό υλικό έχει (όπως και οι υπόλοιπες λαοφιλέστερες ομάδες) και θα μπορεί να έχει νόημα η ύπαρξή του καναλιού.

Τέλος, θα προτιμούσα το PAOK TV να είχε και δορυφορική εκπομπή (έστω στον δορυφόρο της επιλογής τους), μια που τα προβλήματα της ποιότητας
του internet, είναι γνωστά. Και εννοείται κωδικοποιημένη, φυσικά.
Ένα κανάλι είναι, δεν νομίζω να έχει το ίδιο κόστος με τα υπόλοιπα συνδρομητικά.
Αφήστε που θα είναι πιό προσιτό το κόστος της κρυπτογράφησης, που σ' αυτή την περίπτωση πιθανόν να είναι πιό αποτελεσματική
η προστασία του περιεχομένου καί λόγω φθηνής συνδρομής.

Και εμπορικά που έχει κέρδος το paok TV ή η ΠΑΕ ΠΑΟΚ; Και στις 2 περιπτώσεις που ανέφερες!

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τον αγωνα με τον Παναιτωλικο τον ειδαμε ΚΑΝΟΝΙΚΑ δωρεαν απο τα γνωστα site

Μεταξυ μας τωρα ρε παιδια...το λετε και το ξαναλετε λες και κανατε κανενα σοβαρο κατορθωμα ή λες και τους πιασατε και 'κοτσους'...
Λετε αυτοι να μην το ξερουν? :ADFADF1:

Τον αγωνα με τον Παναιτωλικο τον ειδαμε ΚΑΝΟΝΙΚΑ δωρεαν απο τα γνωστα site
Ποιά είναι αυτά;

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αρχισε το ματς. Πολυ καλη εικονα απο τις γνωστες σελιδες φυσικα free