PAOK TV

Ναι. νέτα σκέτα. Δια δύο ή δια τρία μια χαρά γίνεται η δουλειά στην oled με το ηχοσύστημα φρεσκοψημμένα τυροπιτάκια και μπυρίτσες. Αλλιώς μόνος δε λέει. Έξω βγαίνει καλύτερα.

Δεν ξέρω αν απαντήθηκε, μέσα από android box, είτε με Android TV (Mi Box) είτε από κανονικό Android (x9s), παίζει το PAOK TV με browser; Θέλει ένας computer illiterate φίλος να με επισκεφτεί για να δει κυρίως τα ντέρμπι του ΠΑΟΚ σε κανονική TV, και με ρώταγε οπότε κάνω ένα check αν παίζει σε ότι διαθέτω.

Στον πρώτο αγώνα επειδή η ροή της εικόνας στο pc δεν ήταν καλή ,δοκίμασα και στο Zidoo X9S .
Έπαιζε λίγο καλύτερα από το pc .

Αν συνδέσω το lattop με HDMI στην Tv παίζει; Έχει καλή ποιότητα η εικόνα; Είμαι φίλαθλος άλλης ομάδας και θέλω να δω τον αγώνα της ομάδας μου με τον ΠΑΟΚ.
Πάντως αν έχει καλή εικόνα μακάρι να το κάνει και η ομάδα μου. Προτιμώ τηv τηλεόραση μου και την ησυχία μου από την καφετέρια.

Αν συνδέσω το lattop με HDMI στην Tv παίζει; Έχει καλή ποιότητα η εικόνα; Είμαι φίλαθλος άλλης ομάδας και θέλω να δω τον αγώνα της ομάδας μου με τον ΠΑΟΚ.
Πάντως αν έχει καλή εικόνα μακάρι να το κάνει και η ομάδα μου. Προτιμώ τηv τηλεόραση μου και την ησυχία μου από την καφετέρια.

Ναι παίζει κανονικά και αυτό προτείνει και η Παε στην ιστοσελίδα του PAOK Tv.

Απάντηση: Re: PAOK TV

Οι περισσότερες απορίες είναι μαζεμενες εδώ: https://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/article/639201/o-paok-lynei-oles-tis-apories-gia-paok-tv

Σε ό,τι αφορά το ΠΑΟΚ TV, ο Μάκης Γκαγκάτσης σήμερα στη σύσκεψη που έγινε για το VAR απάντησε ότι την παραγωγή δεν την κάνει ο ΠΑΟΚ αλλά η εταιρία ABC που κάνει και το Τσάμπιονς Λιγκ στην Cosmote TV.

Πάνω από 21.000 οι ετήσιες.
Μέσα Σεπτέμβρη και μιλάμε για πάνω από 2 μύρια ο τζίρος ήδη. Ασύλληπτο..βλέπω από του χρόνου να ακολουθούν κι άλλοι.

Οι αλλοι εχουν εξασφαλισμενα πανω απο 5 μυρια .Κατσε να δουμε που θα κατσει η μπιλια με τα πραγματικα εσοδα.

https://www.veriotis.gr/2019/09/kafeteries-imathia-paok-tv-pesoun-miniseis.html

Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής, σ' ολόκληρο το δήμο Βέροιας, μόλις τέσσερις καφετέριες έχουν αγοράσει το σχετικό πακέτο. Οι τρεις βρίσκονται στο κέντρο της Βέροιας και η άλλη στα Ασώματα. Όσον αφορά τη Νάουσα, μόλις ένα μαγαζί έχει αγοράσει το πακέτο, ενώ στην Αλεξάνδρεια κανένα!

Τρεις δήμοι όλος ο νομός ( πληθυσμός 140.000 κόσμος) και μόνο 5 επαγγελματικές συνδρομές.

Το πιο ενδιαφέρον είναι ΠΟΙΟΣ θα κάνει τους ελέγχους για την πειρατεία :damnyou:

Ας το προσπερασουμε....

Την εικονα σημερα πως την ειδατε?
Εγω σε 42'TV με την βοηθεια του shield θα την χαρακτηριζα 'ικανοποιητικη/οριακα καλη'.

Ας το προσπερασουμε....

Την εικονα σημερα πως την ειδατε?
Εγω σε 42'TV με την βοηθεια του shield θα την χαρακτηριζα 'ικανοποιητικη/οριακα καλη'.
Πολλές φορές έχανε σε ταχύτητα και έπαιζε slow motion . Μόνο δύο τρεις φορές είδα καποιο artifact στο χορτάρι . Κατά αλλά πολύ καλή εικόνα για streaming .

Εγώ πάντως κατάφερα και το είδα σε καφενείο που είχε πληρώσει το 8ευρω για το παιχνίδι και όχι για συνδρομή. Λοιπόν, σιγουρα βλεπόταν το παιχνίδι αλλά πολύ μέτρια ποιότητα. Δε νομίζω να ήταν 1080p και κάνα 2-3 φορές κόλλησε. Επίσης αρκετές φορές έπεφτε η ανάλυση και τα πάντα φαίνονταν πιξελιασμενα. Για τα 6 ευρώ πάντως που έδωσα και τις 2 μεγάλες μπύρες που ήπια σίγουρα άξιζε. Ξενέρωσα βέβαια τα μάλα με την ισοφάριση στο 7ο λεπτό, αλλά τι να κάνεις; Αυτά έχει η ζωή.

Στάλθηκε από το SM-T820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ήπαν ότι θα βγει στο προσεχές μέλλον.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα σας,

κάθισα και μέτρησα σήμερα τα καφέ και άλλους επαγγελματικούς χώρους που έχουν συνδρομή στο paoktv όπωε αυτή αναφέρεται στη σχετική σελίδα.
Αυτά είναι:
Νομός Θεσσαλονίκης 193
Αττικής 9
Υπόλοιπη Ελλάδα 267

Καλημέρα σας,

κάθισα και μέτρησα σήμερα τα καφέ και άλλους επαγγελματικούς χώρους που έχουν συνδρομή στο paoktv όπωε αυτή αναφέρεται στη σχετική σελίδα.
Αυτά είναι:
Νομός Θεσσαλονίκης 193
Αττικής 9
Υπόλοιπη Ελλάδα 267
Σε τρεις καφετέριες που γνωρίζω έχουν βάλει μόνο το ετήσιο λόγω επειδή υποδομών και θα πάει αχρείαστο το x5

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δυστυχως και στις 2 SAMSUNG που εχω δεν παιζει. Αναγκατσηκα... το βλεπω δωρεαν απο εκει που ξερουμε