PAOK TV

Παρακαλώ κομμένες οι ειρωνίες εκατέρωθεν και να κοπέι η αθλητική συζήτηση στο παρών νήμα, τα αθλητικά να παραμένουν στην αθλητική κατηγορία.
Μην μας αναγκάσετε να προβούμε σε ενέργειες που δεν θέλουμε και θα σας στερήσουν την πρόσβαση στο forum μας.

Καλό ξημέρωμα!

Είναι γνωστές οι ειρωνείες του Evil-13 κι ακόμη τον αφήνετε.
Εκτός από μυρωδιάς είναι και γραφικός.

Υπήρχε λόγος για αυτό τώρα ?

Πρέπει δηλαδή να πάτε... διακοπές από το forum αντί κανονικές ?
Είπαμε να σταματήσετε και οι 2.
Αν δεν αντέχει ο ένας τον άλλο υπάρχει η ignore list.

Στην επόμενη ειρωνία/κοκκορομαχία οποιουδήποτε λόγου έχει 3ημεράκι, ασχέτως ποιός ξεκίνησε πρώτος ή απάντησε.

-Edit:
Βασικά το παίρνω πίσω.
Αφού δεν παίρνετε από λόγια.

Πάντως αν βάλουν το παο tv και το παοκ tv και στη cosmote καλό θα ήταν πέρα από ppv να υπάρχει και πακετάκι παναθηναικού, πακετάκι παοκ, ίσως και πακετάκι παο+παοκ όπως υπάρχουν και τα πακέτα cinema, sports κλπ.

Η νέα εφαρμογή για Android TV είναι πολύ ωραία, την έβαλα στο nVidia Shield και παίζει άψογα. Δε μπορείς να κάνεις προς το παρόν αγορά event από αυτήν, μόνο από αυτή του κινητού ή από το web site.

Εμένα σε Android TV δεν μου το βρίσκει... Εψεξα και σαν paok TV και σαν Παοκ... Μήπως το κατέβασαν;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

PAOK TV for Android TV . Έτσι το βγάζει σε mi box.

Στάλθηκε από το LM-G810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

OK, παιδιά την βρήκα. Με μπέρδεψε το σήμα της εφαρμογής κατά την αναζήτηση. Είναι ένα κινητό τηλέφωνο μέσα σε μαύρο φόντο, ενώ έπρεπε να βγαίνει το Παοκ τν, σε μαύρο φόντο. Ευχαριστώ πολύ.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Με την Cosmote ομως τι γινεται; Δεν εχω καταλαβει ακριβως

Οι αγώνες ενδέχεται (δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα κάτι επίσημο) να είναι διαθέσιμοι σαν Pay Per View και από την πλατφόρμα της Cosmote TV. Αντί δηλαδή να δίνεις 8 ευρώ και να βλέπεις από streaming θα δίνεις τα ίδια 8 ευρώ και θα βλέπεις από τον Cosmote TV αποκωδικοποιητή.

Ναι αλλα πες οτι κανω συνδρομη εγω στο ΠΑΟΚ ΤΒ. Θα μπορω να δω το ματς αργοτερα τα ματς στην Cosmote ή θα πρεπει να πληρωσω και εκει κατι;

Ναι αλλα πες οτι κανω συνδρομη εγω στο ΠΑΟΚ ΤΒ. Θα μπορω να δω το ματς αργοτερα τα ματς στην Cosmote ή θα πρεπει να πληρωσω και εκει κατι;

Όχι η συνδρομή αφορά το streaming. Στην Cosmote TV θα πρέπει να αγοράζεις το event από το δέκτη της Cosmote και χρεώνεται ο λογαριασμός σου - όπως γινόταν και με τα Pay per view cinema κανάλια πριν σταματήσουν.

Το λογικο παντως θα ηταν να μου πει κοιτα παρε την συνδρομη και το βλςπεις απο οπου θελεις. Android,ios cosmote οπουδηποτε. Και με την κοσμοτε εχεις το συν της σταθεροτητας της μεταδοσης

Το λογικο παντως θα ηταν να μου πει κοιτα παρε την συνδρομη και το βλςπεις απο οπου θελεις. Android,ios cosmote οπουδηποτε. Και με την κοσμοτε εχεις το συν της σταθεροτητας της μεταδοσης

Δε μπορεί να γίνει αυτό, για τα Pay per view της Cosmote υπεύθυνη είναι η Cosmote με το δικό της τρόπο χρέωσης. Ή Cosmote TV θα το έχεις ή στην IPTV πλατφόρμα του ΠΑΟΚ.

Ωραια λοιπον. Βγαζει αυριο συνδρομες το Παοκ τβ και δεν εχει ανακοινωθει ακομη η συμφωνια με την κοσμοτε. Δεν θα επιλεξουν ολοι την πλατφορμα καθως κανεις δεν ξερει αν θα γινει τελικα το deal; Δευτερο θεμα. Το συνολο της συνδρομης στο cosmote θα ειναι μια η αλλη με το παοκ τβ; Αν ναι, αξιζεις να δεις τι θα επιλεξεις. Τελος αν η λογικη ειναι απολυτως αυτη που λες, τοτε εκ των πραγματων θα απευθυνθει κυριως σε οπαδους αλλων ομαδων που θελουν να δουν ενα ματς του παοκ. Σαν να παιρνω εγω ενα παιχνιδι του panathinaikos tv

Re: Απάντηση: PAOK TV

Ωραια λοιπον. Βγαζει αυριο συνδρομες το Παοκ τβ και δεν εχει ανακοινωθει ακομη η συμφωνια με την κοσμοτε. Δεν θα επιλεξουν ολοι την πλατφορμα καθως κανεις δεν ξερει αν θα γινει τελικα το deal; Δευτερο θεμα. Το συνολο της συνδρομης στο cosmote θα ειναι μια η αλλη με το παοκ τβ; Αν ναι, αξιζεις να δεις τι θα επιλεξεις. Τελος αν η λογικη ειναι απολυτως αυτη που λες, τοτε εκ των πραγματων θα απευθυνθει κυριως σε οπαδους αλλων ομαδων που θελουν να δουν ενα ματς του παοκ. Σαν να παιρνω εγω ενα παιχνιδι του panathinaikos tv
Η λογική λέει ότι εάν θέλεις να πληρώσει σεζόν τότε πας στο site του παοκ, πληρώνεις, κατεβάσεις το app. Και βλέπεις από εκεί.
Εαν θεός pay per game οπως κανω Εγω πχ τότε θα έχουμε 2 επιλογές η το app του Παοκ η μέσω cosmote για όσους έχουν συνδρομή και θέλουν αν χρεώσουν το περιεχόμενο χωρίς εγγραφές κλπ άφου στην δεύτερη περίπτωση θα χρεώνονται στον λογαριασμό.
Το να έχεις συνδρομή για την σεζόν και να θες να δεις μεσω cosmote, θα βολεύε αλλά είναι σαν να λες ότι πληρώνω Netflix οπότε πρέπει η cosmote να προσθέσει θεματική ενότητα στο movies club που θα μου ανοιγει και θα βλέπω ότι θελω χωρίς να βγαίνω από τη εφαρμογή. Δλδ ο ΟΤΕ θα έκανε την διαχερηση από πίσω χωρίς χρήματα αφού εγώ θα πλήρωνα σε άλλη εταιρία αλλά θα περίμενα να μην χρησιμοποιώ το app της αλλά το app αλλού παροχου... Προφανώς και αυτο δεν γίνεται.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Συμφωνω εν μερει με αυτα που λες. Το οφελος του Οτε με μονο αυτους που θα βλεπουν 1-2 ματς δεν βλεπω οπως και το θεμα με τις καφετεριες που λογω κακης συνδεσης εβλεπαν χαλια. Τωρα θα πανε σε λογικη per game λες και αυτοι; ολα πιθανα. Απλα θελω συντομα ανακοινωσεις να ξερουμε τι γινεται

Re: Απάντηση: PAOK TV

Συμφωνω εν μερει με αυτα που λες. Το οφελος του Οτε με μονο αυτους που θα βλεπουν 1-2 ματς δεν βλεπω οπως και το θεμα με τις καφετεριες που λογω κακης συνδεσης εβλεπαν χαλια. Τωρα θα πανε σε λογικη per game λες και αυτοι; ολα πιθανα. Απλα θελω συντομα ανακοινωσεις να ξερουμε τι γινεται
Πιθανόν ναι με κόστος ανάλογο της άδειας όπως βγαίνει και το κόστος της συνδρομής τώρα για τους επαγγελματίες.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk