PAP

filmakias

New member
7 October 2009
7
Καλησπέρα αδέλφια.
Χρειάζομαι την βοήθεια σας.
Θέλω να αγοράσω μία τηλεόραση LCD 42/46 ιντσών η οποία θα έχει όπως και δήποτε :grinning-smiley-043 PAP.
Πήγα στο MediaMarkt και μίλησα με τους πωλητές οι οποίοι δεν μου είπαν και τα καλύτερα.
Είπαν ότι πλέον δεν κατασκευάζουν τηλεοράσεις με 2 tuner επειδή δεν συμφέρει οικονομικά, επειδή με 2 tuner υπερθερμαίνεται η τηλεόραση στην αναμονή και επειδή τώρα με το ψηφιακό σήμα ουσιαστικά το αναλογικό tuner αχρηστεύεται.
Εγώ όμως χρειάζομαι το PAP.
Γράφοντας PAP εννοώ βέβαια το να χωρίζει σε 2 ισα μέρη και όχι τα ΡΙΡ, ΡΟΡ, ΡΑΤ ή ότι άλλο υπάρχει.
Εγώ ποδόσφαιρο και η σύζυγος σειρές... :guitarist:
Βέβαια δεν γνωρίζω τι γίνεται με τον ήχο σε αυτές τις περιπτώσεις.

Σας ευχαριστώ

Και μετα απο λιγο θα αποκτησεις μια μονιμη μαυρη γραμμη στη μεση της τηλεορασης....
Ηχο φυσικα θα εχεις απο το κυριο "παραθυρο" μονο ...
Εγω θα ελεγα οτι βαδιζεις σε λαθος λυση και καλο θα ηταν να σκεφτεις κατι διαφορετικο ...
-bye-

2 επιλογές έχεις, αυτή που σου έδωσε ο Άγγελος από πάνω (κρεβατοκάμαρα), η άλλη κοστίζει λίγο και είναι το διαζύγιο !!!!!!!!!!:flipout::flipout:

Και σοβαρά τώρα, φίλος με philips ambilight που έχει pap δεν το χρησιμοποιεί γιατί από τη μία του έσπασε τα νεύρα η tv (ήχος μόνο από τη μία εικόνα, παραμόρφωση εικόνας) και από την άλλη η γυναίκα του που τον έφαγε γιατί δεν είχε ήχο σε αυτό που ήθελε να δει !!!!

Καταλαβαίνεις τη συνέχεια, δεν τη χώρισε αλλά της πήρε άλλη μία lcd για την κρεβατοκάμαρα....

Το θέμα δεν είναι η LCD μετά θέλουν και NOVA θέλουν και να γράφουν αυτά που βλέπουν και ανεβαίνει το μαλλί.

Όταν τους λες από την αρχή άσε να φτιάξω εγώ το δωμάτιο μου και στο σαλόνι βάζουμε κάτι απλό.

- Όχι μα δικό σου θα είναι αγάπη μου.

και εμείς τις πιστεύουμε.............:flipout:

Κατάλαβα.
Ευχαριστώ πολύ παιδιά.
Άρα η 46άρα η δική μου στο σαλόνι και η 26 στην κρεβατοκάμαρα.

Έτσι το έχω κάνει και εγώ, άσχετα που έχω 2 καθιστικά στο σπίτι και άνετα θα μπορούσα να το έχω έτσι αλλά η καλή μου δεν ήθελε. :guitarist:

η 46Β7000 (προφανώς και η 40) που έχω κάνει PAP-PIP αλλά με άλλον δέκτη και μόνο από hdmi ή pc το ένα παραθυρο. Ευτυχώς έχω ένα recorder με δικό του δέκτη και έτσι βλέπω στο ένα παράθυρο το ένα κανάλι από τον δέκτη του recorder (hdmi) και στο άλλο από τον δέκτη της τηλεόρασης. Ήχο διαλέγεις δεξιά ή αριστερά. Βέβαια χωρίζεται μόνο στην μέση όχι μικρότερο το ένα ή το άλλο. Αλλά μα χαρά είναι και αυτό. LG πλασμα που είχα πριν είχε 2 δέκτες αλλά πάνε αυτά!

η 46Β7000 (προφανώς και η 40) που έχω κάνει PAP-PIP αλλά με άλλον δέκτη και μόνο από hdmi ή pc το ένα παραθυρο. Ευτυχώς έχω ένα recorder με δικό του δέκτη και έτσι βλέπω στο ένα παράθυρο το ένα κανάλι από τον δέκτη του recorder (hdmi) και στο άλλο από τον δέκτη της τηλεόρασης. Ήχο διαλέγεις δεξιά ή αριστερά. Βέβαια χωρίζεται μόνο στην μέση όχι μικρότερο το ένα ή το άλλο. Αλλά μα χαρά είναι και αυτό. LG πλασμα που είχα πριν είχε 2 δέκτες αλλά πάνε αυτά!

Οταν θα αποκτησεις μια τηλεοραση με μονιμη μαυρη γραμμη στη μεση , ελπιζω πως δεν θα στεναχωρεθεις ε?
Αλλωστε αναφερεται και στο εγχειριδιο της τηλεορασης πως οι στατικες εικονες σε συνεχη παραμονη ...κλπ κλπ
Ειπαμε οι lcd ειναι πιο ανθεκτικες...αλλα...
-bye-

Να υποθέσω ότι η μαύρη γραμμή εμφανίζεται απο την πολλή και ασύστολη χρήση του PAP. :grinning-smiley-043
Όταν θέλουμε να δούμε την ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μας, 90 λεπτά την εβδομάδα (στα εντός έδρας πάμε), είναι κατάχρηση;
Πάντως αυτή τη μαύρη γραμμή την είδα σε μία τηλεόρσαη στο MEDIA MARKT.
Και αναρωτιόμουνα τι να είναι.
Κοίτα τι μαθαίνει ο άνθρωπος...:grandpa:

Δεν υπαρχει μαυρη γραμμη αναμεσα στα 2 καναλια που εμφανιζονται σαν παπ στις Samsung τηλεορασεις. Η μια αρχιζει ΑΚΡΙΒΩΣ εκει που τελειωνει η αλλη χωρις να βρισκεται τιποτα αναμεσα τους. Αληθεια "τωρα" που θα παμε σε mpeg4 θα πρεπει να παρεμβαλουμε αποκωδικοποιητή αναμεσα στην εξοδο κεραίας στον τοιχο και στην εισοδο του dvd recorder και μετα απο εκει στην τηλεοραση για να εχουμε παπ?

Δεν υπαρχει μαυρη γραμμη αναμεσα στα 2 καναλια που εμφανιζονται σαν παπ στις Samsung τηλεορασεις. Η μια αρχιζει ΑΚΡΙΒΩΣ εκει που τελειωνει η αλλη χωρις να βρισκεται τιποτα αναμεσα τους. Αληθεια "τωρα" που θα παμε σε mpeg4 θα πρεπει να παρεμβαλουμε αποκωδικοποιητή αναμεσα στην εξοδο κεραίας στον τοιχο και στην εισοδο του dvd recorder και μετα απο εκει στην τηλεοραση για να εχουμε παπ?

Ok , δεν ξερω πως επιτυγχανεται αυτο στην 7000 , στην 650 παντως που ανοιγει παραθυρο μικρο , εγω βλεπω ενα περιγραμμα απο "αδρανη" μαυρα πιξελς...
Αφου το λες ...
-bye-

Ok , δεν ξερω πως επιτυγχανεται αυτο στην 7000 , στην 650 παντως που ανοιγει παραθυρο μικρο , εγω βλεπω ενα περιγραμμα απο "αδρανη" μαυρα πιξελς...
Αφου το λες ...
-bye-

Plasma Samsung 42" έχω προηγούμενο μοντέλο. Ισως το έχουν αλλάξει στα νέα μοντέλα. Πόση ώρα όμως θα βλέπεις σε αυτό το mode?