Παπαράτσι της τροχαίας φωτογραφίζουν παραβάτες!!!

Απάντηση: Re: Παπαράτσι της τροχέας φωτογραφίζουν παραβάτες!!!

Ακούμπα λίγο το φρένο χωρίς φυσικά να το πατήσεις, και κοίτα στον καθρέφτη σου πόσο εύκολα χαλάνε τα λάστιχα του από πίσω...

Mπα είναι ζώα δεν καταλαβαίνουν. Εγώ το κάνω πάντα αυτό όταν μού κολλάει κάποιος στο 1 μέτρο ενώ πάμε με 120 kmh στην εθνική. Ακουμπάω το πετάλι του φρένου ίσα ίσα για να ανάψουν τα φώτα του stop, αλλά αυτοί είναι αφιονισμένοι και δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Στον κόσμο τους. Και να σκεφτείς ότι έχω και 3ο μεγάλο φως φρένου ψηλά πάνω στην αεροτομή. Αλλά τα ζώα αυτά δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Εκεί κολλημένοι στο 1 μέτρο...

Όλα αυτά που λέτε, "τα καινούρια και τα δύσκολα" τα βιώνω εδώ και 5 χρόνια. Και όχι μόνο σητν καλοκαιρία, αλλά και νύχτα (και στις 03.30) και με χιόνι. Και μπλόκα όσα θέλετε. Το αποκορύφωμα ήταν το Φεβρουάριο του 2005 με τρία (3) μπλόκα στη σειρά και όρια από 80 έως 60. Και απέναντι ένα (1). Φυσικά πλήρωσα διότι έτρεχα με 73 χλμ.

Φυσικά τα αλκοτέστ τη νύχτα πάνε σύννεφο. Με έχουν σταματήσει 17 φορές σε 5 χρόνια.

Από ότι φαίνεται τα μέτρα επεκτείνονται και σητν υπόλοιπη Ελλάδα και δεν θα με θεωρείτε ufo όταν σας παραθέτω τις εντυπώσεις μου.

17 σε πέντε χρόνια? Και παράβαση ορίου με 73??
Και σου μένουν από ηλεκτρονικά στο χέρι τα αυτοκίνητα?

Το ενδεχόμενο, λέω, να είσαι λίγο γκαντέμης, το έχεις εξετάσει?

Το λέω γιατί 12 χρόνια που οδηγώ, δεν μου έχουν κάνει ούτε μία φορά αλκοτέστ (όχι ότι θα έβρισκαν και τπτ δλδ), βέβαια δεν οδηγώ περίεργες ώρες ομολογουμένως.

Φίλε μου, αν δεις πόσο προσωπικό είχαν εδώ πάνω στη Φλώρινα οι δυνάμεις ασφαλείας (ΕΛΑΣ, και ειδικοί φρουροί) σε σχέση με τον πληθυσμό τότε αποκλείεται να μην είχες περάσει αλκοτεστ (τώρα και πρωί).

Αμ είναι κάτι μπαρμπάδες που το αρχίζουν από το πρωί. Και δεν χρειάζονται καν αλκοτέστ, και έτσι τους καταλαβαίνεις εάν δεν έχεις βουλωμένη μύτη. Πάντως εάν σε υποβάλουν οι ίδιοι και οι ίδιοι διαρκώς σε αλκοτέστ, θα πρέπει να είναι στόκοι.

Η περιοχή Φλώρινας και ιδίως η διαστάυρωση Βεύης, Φλώρινας μετά Πτολεμαίδα και Νίκης είναι γνωστά στέκια.

Πέρισυ που είχα μιά δουλειά στην περιοχή και κυκλοφόρησα εκεί και πήγα και γύρισα κάπου 6 φορές σε 15 μέρες με σταματούσαν σχεδόν κάθε φορά, και μιά φορά μάλιστα 2 φορές σε μιά μέρα.
Και ζητούσαν και πράγματα "τραβηγμένα", πχ γιατί δεν είχα το ασφαλιστήριο ή το σήμα στο τζάμι, γιατί "ξαναέρχομαι" μέσα σε δυό μέρες και τέτοια...

Θα έχεις φαίνεται εγκληματική φυσιογνωμία από αυτές που περιέγραφε ο Λομπρόζο και θα γεννάς υποψίες...

:flipout::flipout:

Μια φορά με σταμάτησαν κι εμένα μεταξύ Γρεβενών-Κηπουριού, αλλά δεν επέμειναν πολύ. Ρε φίλε. Μέρα-μεσημέρι τριημέρου σταματάς Βόλβο στέησον, πάω σιγά και βλέπεις πίσω έχω δύο μωρά, δεμένα στα ειδικά καθίσματα. Τι στο καλό τους μαθαίνουν στη σχολή σπάω το κεφάλι μου να καταλάβω.

δεν είχα μωρά μέσα...
είχα άλλους δυό αξύριστους συναδέλφους και εγώ ο ίδιος ήμουνα ιδιαίτερα ταλαιπωρημένος και επίσης κακόκεφος.

Άλλωστε σε σταματάνε "κόβοντας" τη φάτσα του κάρου και όχι τη δικιά σου, και ούτε ξέρουν τι έχεις μέσα από πριν...
Οπότε ένα ψηλωμένο τετρακούνητο combi είναι ταμαμ...

βλέπω διαθέτεις μνήμη...
:grinning-smiley-043
από μπροστά όλα γάργαρα είναι...

αλλά είπα: αυτοί σε σταματάνε από τα 150 μέτρα...

Απάντηση: Re: Παπαράτσι της τροχέας φωτογραφίζουν παραβάτες!!!

Αυτό μάλιστα! Αυτό είναι μέτρο! μπράβο τους και ξαναμπράβο τους.

ΕΥΓΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να και μια φορα που συμφωνω με την τροχαια και να που κανει τη δουλεια της επιτελους..........:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Εμένα με έγραψαν έξω από τον Αγ. Νικόλαο Κρήτης. Πήγαινα με 30χλμ. αλλά το όριο ήταν 20χλμ. :nounder::bang::mad::fahne90:

Αν έχει την κλήση ο kougis και αναγράφει πάνω τα 30χλμ !!! τότε πρέπει να του ζητηθεί απο την διαχειριστική ομάδα και να γίνει sticky (αν το έγραψα καλά)στην κατηγορία.

Έγινε πριν από 3 χρόνια και μόλις μου την έδωσε την τσαλάκωσα,:mad: την πέταξα μπροστά του κι έφυγα.

Re: Απάντηση: Παπαράτσι της τροχαίας φωτογραφίζουν παραβάτες!!!

Έγινε πριν από 3 χρόνια και μόλις μου την έδωσε την τσαλάκωσα,:mad: την πέταξα μπροστά του κι έφυγα.

Φίλε μου, αν έλθεις εδώ πάνω και κάνεις το ίδιο θα βρεθείς με βραχιολάκια πίσω από τα κάγκελα και δεν θα σε βγάλει κανείς φίλος.

Αλλά μάλλον στην Κρήτη είναι διαφορετικά τα πράγματα, όπως και η αίσθηση της υπακοής στο νόμο. Έτσι δεν είναι;

Re: Απάντηση: Παπαράτσι της τροχαίας φωτογραφίζουν παραβάτες!!!

Φίλε μου, αν έλθεις εδώ πάνω και κάνεις το ίδιο θα βρεθείς με βραχιολάκια πίσω από τα κάγκελα και δεν θα σε βγάλει κανείς φίλος.

Αλλά μάλλον στην Κρήτη είναι διαφορετικά τα πράγματα, όπως και η αίσθηση της υπακοής στο νόμο. Έτσι δεν είναι;

Νομίζω πως αν γινόταν εδώ πάνω όπως λες θα ήταν και πολύ της μοδός...

Διότι δεν θα είχε περασμένα βραχιολάκια μόνο στα χέρια αλλά και στα πόδια...

Tres chic!

Πάντως όντως τα μπλόκα έχουν αυξηθεί κατά πολύ. Και ναι είμαι και εγώ ένας από τους παράνομους που πάει με 120-130 σε άδεια Αττική οδό που της έχουν όριο 100.
Σήμερα είχε μπλόκο στην έξοδο της Ραφήνας στη μεγάλη ευθεία που έχει εκεί πριν το φανάρι.
Όπου η εθνική έχει τσιμεντένιο διάζωμα πηγαίνω με 130 στο gps. Με αυτή την ταχύτητα ελπίζω να μην πληρώσω πολλά ακόμα και να με σταματήσουν.
Πάντως στην επαρχεία έχω γλυτώσει πολλές κλήσεις με το πέρασμα των σημείων των καμερών στο destinator. Δρόμος πχ που νιώθεις ότι πας άνετα με 90-100, ένας γρήγορος θα τον πέρναγε με 130-140 και το όριο είναι 50, απλώς κόβω από τα 90 και περνάω χωρίς πρόβλημα το μπλόκο...

Γιατί?
Μου την έδωσε την κλήση.
Από εκεί και πέρα τι τον ενδιαφέρει αυτόν τι θα την κάνω.
Δηλαδή αν την έπαιρνα και την πετούσα παρακάτω?
Υποχρέωσή του είναι να μου δώσει την κλήση. Από εκεί και πέρα...?