Παπαράτσι της τροχαίας φωτογραφίζουν παραβάτες!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Παπαράτσι της τροχαίας φωτογραφίζουν παραβάτες!!!

Φίλε μου, αν έλθεις εδώ πάνω και κάνεις το ίδιο θα βρεθείς με βραχιολάκια πίσω από τα κάγκελα και δεν θα σε βγάλει κανείς φίλος.

Αλλά μάλλον στην Κρήτη είναι διαφορετικά τα πράγματα, όπως και η αίσθηση της υπακοής στο νόμο. Έτσι δεν είναι;

Ίσως να είναι και έτσι.
Πάντως εγώ δεν έχω κανένα να με βγάλει έξω.

Re: Απάντηση: Παπαράτσι της τροχαίας φωτογραφίζουν παραβάτες!!!

Γιατί?

Υποχρέωσή του είναι να μου δώσει την κλήση. Από εκεί και πέρα...?

ασεβεια ....:twoguns:

Tην παρεδωσε την κληση...απο κει και περα αμα θες την καις κιολας...σιγα το πραγμα....

Δεν τυποποιείται ως αδίκημα η ασέβεια, εκτός εάν φτάσει στα όρια της (έργω συνήθως) εξύβρισης. Δυνατόν ως τέτοια να θεωρηθεί το επιδεικτικό σκίσιμο της κλήσης, αλλά μόνο εάν στρέφεται και προσωπικώς (άποψή μου, φαντάζομαι ενδεχομένως υπάρχει σχετική νομολογία) κατά του οργάνου που εξέδωσε την κλήση. Το τελευταίο θα πρέπει να προκύπτει από την πράξη όμως, γιατί καθ' εαυτή μπορεί να δηλώνει και την αντίθεση του παραβάτη με το όριο ταχύτητας στο συγκεκριμένο σημείο ή χίλια δυο πράγματα. Πάντως περιύβριση αρχής, αντίσταση κλπ κλπ που συνήθως λένε σαφέστατα δεν υπάρχει.

Re: Απάντηση: Παπαράτσι της τροχαίας φωτογραφίζουν παραβάτες!!!

Αυτό πιστεύω κι εγώ.
Επειδή είναι τροχονόμος δεν θα κατουρηθώ και πάνω μου.

όχι βέβαια, αλλά δοκίμασέ το και πες μας...

πάντως καλό είναι να έχεις έναν τουλάχιστον μάρτυρα όταν το κάνεις.

Πάντως όντως τα μπλόκα έχουν αυξηθεί κατά πολύ. Και ναι είμαι και εγώ ένας από τους παράνομους που πάει με 120-130 σε άδεια Αττική οδό που της έχουν όριο 100.

Πάντως εγω, ακριβώς γι' αυτό το λόγο, έφαγα μόλις χθες μια ωραιότατη κλησούλα στον Ασπρόπυργο! Ήταν και η πρώτη μου και το ευχαριστήθηκα!
Αλλά το @%@#^&# το γάζι, λες και κολλάει ώρες ώρες και δεν κατεβαίνει...
Το έχουν παρακάνει πια μ' αυτά τα όρια ταχύτητας!!! :mad: