Paparazzi...

γάμος στον Βόλακα (στο φαλακρό)
όλες οι μαυροφορεμένες στο απέναντι πεζοδρόμιο απο την πλατεία που γίνονταν το γλέντι!!!

ps η φωτο δεν λέει (το παραθέτω σαν απλή καταγραφή), αλλά στην πραγματικότητα η εικόνα ήταν πολύ δυνατή
δεν έχω ξανασυναντήσει κάτι τέτοιο!!

Last edited:
γάμος στον Βόλακα (στο φαλακρό)
όλες οι μαυροφορεμένες στο απέναντι πεζοδρόμιο απο την πλατεία που γίνονταν το γλέντι!!!!

Δεν εμαθες γιατι το κανουν ετσι?

Απάντηση: Re: Paparazzi...

Φυσικά και μ'αρέσει το χρώμα.

Πολύ περισσότερο μου αρέσει το στιγμιότυπο και το ύφος της κυρίας στο πρώτο πλάνο.

Το παρόν και το παρελθόν σε αντίθετες κατευθύνσεις...

Re: Απάντηση: Re: Paparazzi...

μου αρεσει η φωτο
αλλα κιτρινιζει λιγο το δερμα στο προσωπο της μανδαμ? η φταει το λαπτοπ μου?

Να πω πρωτα οτι η γηραια κυρια ειναι παλια μας γνωριμη...τοτε καλοκαιρινη, τωρα χειμωνιατικη...:antlers:

Η κιτρινιλα υπαρχει, και προερχεται απο τη θερμοκρασια λευκου που ειναι κοντα στους 8000Κ... αλλα της εδινε μια παλαιωμενη χροια (θελω να πιστευω) που μου αρεσε...
Εκεινο που μου αρεσε περισσοτερο ομως ειναι οτι κατα την επεξεργασια στο λαιτρουμ (γινεται και στο ACR) στο πινακακι των curves, εκει οπου μπορεις να ρυθμισεις σκοτεινα-φωτεινα με 4 sliders, φωτισα την εικονα με τα blacks και σκοτεινιασα με τα lights... κατι σαν αντεστραμενο S δηλαδη και μου εβγαλε -νομιζω- πολυ καλο αποτελεσμα απο αποψη κοντραστ και saturation...

Θα το δοκιμασω και σε αλλες φωτο να δω αν ταιριαζει σε ολες ή αν εξαρταται απο τις εκαστοτε συνθηκες...

η φταει το λαπτοπ μου?

Μαλλον φταιει, οτι τοσο καιρο μετα την 5αρα, ακομα δεν μας εχει κανει καμμια συγκριτικη αναφορα με την 7αρα...:smash: πχ. τι φακους ειχες τοτε, ποιους κρατησες, πως συμπεριφερονται σε FF κτλ κτλ... να εχουμε να διαβαζουμε δηλαδη κατι τις με το καφεδακι...:music-smiley-005:

Αν βαλεις και καμμια HDR με το FF, να δουμε αν... βελτιωθηκες... :flipout::flipout: :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Μαλλον φταιει, οτι τοσο καιρο μετα την 5αρα, ακομα δεν μας εχει κανει καμμια συγκριτικη αναφορα με την 7αρα...:smash: πχ. τι φακους ειχες τοτε, ποιους κρατησες, πως συμπεριφερονται σε FF κτλ κτλ... να εχουμε να διαβαζουμε δηλαδη κατι τις με το καφεδακι...:music-smiley-005:

Αν βαλεις και καμμια HDR με το FF, να δουμε αν... βελτιωθηκες... :flipout::flipout: :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

χαχαχα ναι εχεις δικιο,πρεπει να βρω λιγο χρονο
Εδωσα παντως αναγκαστικα τους κροπ φακους 15-85 και sigma 8-16 (με βαρεια καρδια αυτον)
Κρατησα τον 24-105,τον 50αρη 1.4, τον μακρο 100 (χωρις IS),και τον 70-200 f.4 IS (ουτε για μια φωτο δεν τον εχω δοκιμασει ακομα)
Σε συγκριση με την 7D ,αυτο που κανει την διαφορα ειναι ο θορυβος,η μαλλον η απουσια θορυβου,οποτε σε HDR που τραβαω ειναι μεγαλη υποθεση
Δεν μου αρεσει που δεν εχω βρει ακομα τον 'τελειο φακο' ultra wide
Θα προτιμουσα να εχει λιγο γρηγοροτερη ριπη,
Επρεπε να κανω συγκριτικο οταν ειχα και τα δυο σωματα σπιτι,αλλα δυστυχως την πουλησα αμεσως

Σε συγκριση με την 7D ,αυτο που κανει την διαφορα ειναι ο θορυβος,

Δεν μου αρεσει που δεν εχω βρει ακομα τον 'τελειο φακο' ultra wide

Το φοκους σε ταχυτητα και ακριβεια πως ειναι σε σχεση με το πολυδιαφημισμενο της 7ρας? Καταλαβες καμμια διαφορα?

Ultra wide εεε? Χμ... εχει νομιζω κατι 14ρηδες και κατι 17ρηδες tilt & shift φτηνιαρικους, εκει στο 2χιλιαρο μολις...:HTEHETH63:

PS.... εκεινον τον ρημαδι τον αχρησιμοποιητο 70-200, δεν τον σκοτωνεις καλυτερα, τωρα τα χριστουγεννα που θα κατεβω... :Banane0:

Το φοκους σε ταχυτητα και ακριβεια πως ειναι σε σχεση με το πολυδιαφημισμενο της 7ρας? Καταλαβες καμμια διαφορα?

Ultra wide εεε? Χμ... εχει νομιζω κατι 14ρηδες και κατι 17ρηδες tilt & shift φτηνιαρικους, εκει στο 2χιλιαρο μολις...:HTEHETH63:

PS.... εκεινον τον ρημαδι τον αχρησιμοποιητο 70-200, δεν τον σκοτωνεις καλυτερα, τωρα τα χριστουγεννα που θα κατεβω... :Banane0:

χαχαχαχα ναι αυτους τους φτηνιαρικους θα τους παρω αν με παρουν στο national geographic:music-smiley-005:
να μια με τον 24-105 για να μη λες
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/20565-Magic-light?p=1056291039#post1056291039

και να μην σε ενδιαφερει ο 70-200 αν κατεβεις αθηνα μιλαμε:ernaehrung004:

Το φοκους δεν με πολυνοιαζει,τοπια που τραβαω συνηθως ειμαι τα ζωα μου αργα,μανιουλ συχνα,κλπ

Εχασα τη συναυλια της, προλαβα το φορτηγο της (και λιγο τον Αη Βασιλη της)... μονο που το ειχαν περικυκλωμενο με σιδεριες σε μια ακρη και καμμια 10ρια σεκιουριταδες να το προσεχουν μην... το κλεψουν??? Λετε να ειχε μεσα τιποτε ανεκτιμητα ελληνικα ομολογα? Δεν καταλαβα και ετσι δεν πολυασχοληθηκα...

_MG_5696 by 1L1as, on Flickr