Paparazzi...

Ο κοσμος τους χειροκροτησε

_MG_2968_dpp by 1L1as, on Flickr

... και απεμειναν οι ερμοι οι φωτογραφοι να κανουν ζογκλερικα για να παρουν μια καλη φωτογραφια...

_MG_2972_dpp by 1L1as, on Flickr

Να δω τον Beavis να βγαζει ετσι HDR με τον 70-200 και τι στον κοσμο.....
:flipout:

Ηλια μην μου βαζεις ιδεες
Για να επανελθω στην εκδηλωση στο Παναθηναικο σταδιο εχεις δικιο
ισως να φταει και το οτι εβρεχε απο νωρις,εγω ειχα παει πολ υ νωρις να πιασω καλη θεση και εφαγα πολυ βροχη,αλλα θηριο ο 70-200:grinning-smiley-043

Ωραιο το πανοραμα, απλα ηθελε λιγο κροπ πανω και κατω (ή καλυτερο καδραρισμα απο την αρχη ωστε να εχεις ολοκληρους και εκεινους με τις ασπρες στολες απο τις κερκιδες)...

εχεις δικιο,ειναι του ναυτικου οι ασπροι,τους εχω σε αλλες,λαθος πανοραμα διαλεξα

να βαλω και εγω μια απο βραδια πιησης:)
163304_10150817800942511_552897510_10173750_507559228_n.jpg

Aτμοσφαιρικη paul, αναλογη της καταστασης, μονο το blur στο αυτι, δεν πετυχε μαλλον... λιγο εξωγηινο φερνει...

Γι αυτο ας βαλω κι εγω κατι και καλλιτεχνικο (εστω και του δρομου) και...γηινο !!!

_MG_3291_dpp by 1L1as, on Flickr

Παλιοτερα αν θυμαστε, ηταν μονοοροφη η κατασκευη... φετος αναβαθμιστηκε (μπηκε και ημιυπαιθριος)... :flipout:

Δυστυχώς το μικρό διάφραγμα σε συνδυασμό με το φορτωμένο background δε βοηθάει καθόλου να ξεχωρίσει το θέμα. Ομορφα χρώματα όμως!

Και από εμένα μερικές από μια παράσταση λάτιν και μοντέρνου χορού σε b/w

Ο φωτισμος ειναι δυσκολος. Αν εχεις τα RAW δοκιμασε να μαζεψεις τα φωτεινα. Σε καποιες εχουν φυγει πολυ. Στις τρεις τελευταιες ας πουμε.

Ευχαριστώ Βασίλη το ξέρω απλώς για αυτό που ήθελα σαν σετ δεν με πείραζουν τα καμμένα (ή τα λίγο ανεστίαστα πρόσωπα)

Εννοείται απλώς από την αρχή τις "είδα" ασπρόμαυρες. Εννοείται ότι παίρνουν επεξεργασία ακόμα και σε b/w απλώς ασχολήθηκα λίγο μόνο με τόνους (π.χ διαφορετικά φιλτρα b/w σε φωτισμένα και μη πρόσωπα)

π.χ 2 εγχρωμες μετα το κροπ μόνο με WB και levels

IMGP6793.jpgIMGP6924.jpg