Paparazzi...

Το αλλο εντυπωσιακο ειναι οτι οι μισες και παραπανω απο τις πλαστικες, συνοδευοταν απο... πιτσιρικαδες... κανεις δεν χανεται τελιακ σε αυτον τον κοσμο...!!!!

Το ακομα εντυπωσιακοτερο, ειναι οτι μια παρεα με περασε για... φωτογραφο (:flipout:) και αφου μου ζητησαν να τους φωτογραφισω, ρωτουσαν που ειναι το μαγαζι μου για να παρουν τις φωτο... τελικα γιναμε φιλοι, ανταλλαξαμε μειλ και... εκλεισα το πρωτο μου (μαλλον το δευτερο) επαγγελματικο (αλλα δωρεαν) συμβολαιο... :Banane0:

Για ψοφια Παρασκευη, καλα ητανε...

Γιωργο, με τα φλας δεν τα παω καλα, αλλα και με το ενσωματωμενο δεν περιμενω τιποτε παρα να μου δωσει ακουνητη φωτογραφια. Στις τελευταιες που λες, θυμηθηκα να κατεβασω λιγο το exposure του φλας και ισως βοηθησε και αυτο, τουλαχιστον στα κοκινα ματια...

Νασο, αναστηλωμενα μεν, ερειπεια δε... δεν ξερω αν ειναι καλυτερα ετσι...

Εδω περα Τολη εχουμε αναψει τα καλοριφερ, ηδη ενα μηνα...

Σκεφτηκα να τις βαλω στη street ή στα πορτραιτα, αλλα εδω μαλλον ταιριαζουν καλυτερα... ας τις δωσω ομως ενα τιτλο...

LOST

Lost in memories... by 1L1as, on Flickr

Lost in direction... by 1L1as, on Flickr

Lost in thoughts... by 1L1as, on Flickr

Πηγα σε αυτο το μπαρακι προχτες, μολις ανοιξε, πολυ ωραια διακοσμηση, καλος κοσμος αλλα δεν ειναι αυτος ο λογος που βαζω καποιες φωτο...

_MG_0845 by 1L1as, on Flickr

Ο πρωτος λογος ειναι οι τιμες... δυο ατομα, ηπιαμε ενα μαρτινι, εναν καφε, ενα φυσικο χυμο και φαγαμε μια παστα και πληρωσαμε 6,7Ε....!!!!!!

Ο αλλος λογος ειναι η παρακατω φωτογραφια...

_MG_0844 by 1L1as, on Flickr

...οχι ως θεμα τοσο, οσο λογω... επεξεργασιας.... Δειτε το ιστογραμμα πριν και μετα...

untitled1 by 1L1as, on Flickr

untitled by 1L1as, on Flickr

Εγω εντυπωσιαστηκα... δηλαδη με μια νικον 800 και το δυναμικο της ευρος, θα κανεις... παπαδες κυριολεκτικα...!!!!!

Σε Α/Μ ειδικα, ακομα και με την 40D εισαι αν οχι παπας, παπαδοπαιδι σιγουρα.... :grandpa:

_MG_0844BW by 1L1as, on Flickr

Και σκεφτομαι... μηπως μια μεταχειρισμενη, καλοδιατηρημενη κανον 7D (σε τιμη κοντα στα 700-800Ε) ειναι προτιμοτερη (για μενα βεβαια και τη χρηση που κανω) απο τα 3 χιλιαρικα της 5D3...?

Ειδικα αν κρινω απο την επερχομενη 6D που ειναι πλαστικουρα, της λειπουν hard buttons, εχει AF της προηγουμενης δεκαετιας, μηπως θα ειναι οι 7D, οι τελευταιες πραγματικα καλοκατασκευασμενες μηχανες για το απωτερο μελλον?

Έχω δει μουσικούς και μουσικούς σε πλατείες όπου μερικοί από αυτούς παίζουν πολύ καλά, αλλά πιάνο με ουρά.... εεε... αυτό δεν το έχω ξαναδεί.....!

Προχθες σφηνακια, σημερα εστιατοριο...

Το φαγητο τυπικο, αλλα η διακοσμηση... εντυπωσιακη. Κατι σαν παλαιοπωλειο, αλλα με ιδιαιτερο γουστο (μαλλον ο διακοσμητης ειναι πρωην ρακοσυλλεκτης)...

Η εισοδος (προσεξτε και τη στεγη)

_MG_0978 by 1L1as, on Flickr

_MG_0980 by 1L1as, on Flickr

Μην το γελας καθολου... Ευχαριστως θα αλλαζα τους 4 βαθμους που εχουμε εδω και ενα μηνα με τους... 17 που εχει σημερα πχ. στην Αθηνα...

ATA_3465b.jpg

ATA_3472b.jpg