Paparazzi...

Βαγγελη σε ευχαριστω...

Mirrorless και contrast detection... πφ...! και φακοι 35ρηδες και 2,8 μονο...!!!! παρωχημενα πραγματα...:ADFADF1:
Εδω, με το θαυμα της τεχνολογιας V1 και δεν μπορουσα να ανεβασω ταχυτητα πανω απο 1/20 με f3,5 και 3200 iso... και τα 27mm οριακα με επερναν... χωρια οτι εστιαζε όποτε αναβε ο καλος καμεραμαν διπλα το προβολι του...:twoguns:

Παλι καλα που καταφερα να βγαλω τις παρακατω και εχω να θυμαμαι κατι απο το παρτακι των Ciganski diabli για τον καινουργιο τους δισκο...

_DSC6308_LR_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

_DSC6316_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

Βρηκα κατι ενδιαφερουσες -πιστευω- φατσες σημερα... αλλα τα καδρα, δεν μου αρεσουν καθολου... πολυ φορτωμενα στο φοντο και το λαιτρουμ δεν βοηθαει και τοσο... μια απορια που εχω, ειναι, αν σε κλειστο χωρο οπως ειναι ενας πολυσυχναστος δρομος, ειναι καλυτερα να χρησιμοποιεις τον 70-200/4 στο 4 ή τον 35/1,4 στο 1,4 ? Τελος παντων, θα τα δοκιμασω και τα δυο...

Ολοι μαζι και ο ψωριαρης χωρια... τσιγαρο ηθελε σα δε ντρεπεται...

_MG_5400-Edit_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

Σαν το παγκακι δεν εχει... καλα τα κλαμπακια, αλλα τα καλα κονε γινονται εξω...

_MG_5295_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

...εκτος αν εχεις... νικον... :smash: εκει, ειτε καπνιζεις ειτε οχι, μεχρι και το... παγκακι σε αποφευγει...:flipout:

_MG_5358_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

... η διαφορα φαινεται και στο στυλ... που πα ρε με τετοιο καπελο... :Banane0: δες τους παραπανω μπαρμπαδες να παρεις μαθηματαααααα...

Last edited:
ηλια με τετοιο πουκαμισο βασανα του του τελευταιου αν ειχε και hasselblad...το καπελο ειναι το λιγοτερο

Τωρα, εγω ηθελα να γραψω οτι μανα ειναι μονο μια...

_DSC6380_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

ή μπορει και δυο...

_DSC6389_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

αντε, ζορι τρεις...

_DSC6444 copy by 1L1as, on Flickr

αλλα εσεις, εκει... με τα πουκαμισα (τα καρω) ασχολειστε... εγω ενα εχω να πω... φυτρωνουν παντου... :flipout::flipout:

Μια μάνα κάνει νάνι το νέο της μωρό
Κι ένας σπαθάτος χάνει κοντά της τον καιρό.
"Κοιμήσου να μη σκάνω, καμάρι μου κρυφό,
Κοιμήσου να σου κάνω και άλλον αδερφό
"

Σουρής

Απάντηση: Re: Paparazzi...

Πάτησα στο google σε αναζήτηση εικόνων τις δύο λέξεις που είπες και ευτυχώς δεν ήταν τα παιδιά δίπλα μου !

Last edited:
Ρε Ηλία θα μας τρελάνεις? Ο τύπος στη 2η και 3η είναι ακριβώς στην ίδια στιγμή και στην πρώτη ελάχιστα διαφορετικός. Μοντάζ τον κάνεις? Ή τον χρησιμοποιείς σαν την αρχαιολογική σκαπάνη για το μέτρο:HTEHETH63:

Σουρής

Αυτος ο Σουρης, δικος μου μου φαινεται... εχουμε κανα λινκ να δουμε φωτογραφιες του...? :flipout::grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Milf Stalker ο τύπος. Για αυτόν με το πουκάμισο λέω! :p

Επειδη πατε να μου χαλασετε το θεμα, να πω και μερικα τεχνικα για τις συγκεκριμενες ληψεις... το λοιπον... decomvolution μπλα μπλα μπλα, cross talking μπλα μπλα μπλα, alliasing moire κτλ κτλ κτλ. Αυτααααα.... :ADFADF1:

Ρε Ηλία θα μας τρελάνεις? Ο τύπος στη 2η και 3η είναι ακριβώς στην ίδια στιγμή και στην πρώτη ελάχιστα διαφορετικός. Μοντάζ τον κάνεις? Ή τον χρησιμοποιείς σαν την αρχαιολογική σκαπάνη για το μέτρο:HTEHETH63:

Μπα... αρτιφακτ ειναι, αφου με νικον τραβαω... τι νομιζεις? Μονο λαδια και σκονες βγαζουν οι αισθητηρες της...? :flipout::flipout::flipout:
Μονο στην τριτη ειναι μονταζ, στις αλλες δυο... ηταν εκει...

Απάντηση: Re: Paparazzi...

Επειδη πατε να μου χαλασετε το θεμα, να πω και μερικα τεχνικα για τις συγκεκριμενες ληψεις... το λοιπον... decomvolution μπλα μπλα μπλα, cross talking μπλα μπλα μπλα, alliasing moire κτλ κτλ κτλ. Αυτααααα.... :ADFADF1:

Κάτσε αρχηγέ εδώ μας μπέρδεψες. Ποιος από τους δυο Ηλίες είσαι;

(αλήθεια, έναν τρίτο που είχαμε, τι έγινε, καιρό έχω να τον διαβάσω...)

Ηλιας ειναι ενας :music-smiley-005: και μοναδικος... -bye-:grinning-smiley-043

Τι τριτος... καμμια 10ρια ημαστε, αλλα... σωσαμε μου φαινεται...

Η σειρα των φωτογραφιων με τον τυπο με το καρο θα πρεπει να λεγεται "Εγω και οι μαμαδες" ή "Εχω τραπεζομαντηλο..κανουμε πικνικ;"
ilias εισαι φοβερος!!!

Η 3η μανουλα, η μελαχρινούλα, τι έμορφη που είναι, τι έμορφη που μοιαζει

Μπράβο βρε ηλία!

Παιδια ευχαριστω για τα σχολια, η φωτογραφια ειναι και για την πλακα μας και λιγο, δεν χρειαζεται να ειναι παντα καλλιτεχνικη...

Οσο για την 3η μανουλα, με το περφεκτο που φοραει, δειχνει οτι ηταν... ανησυχο νιατο... :music-smiley-005: