Paparazzi...

Ηλια, οτι πληρωσεις περνεις... ηταν ηδη παραμορφωμενη απο το raw, ηρθε και η αυτοματη διορθωση στο λαιτρουμ και την εκανε καααααπως χειροτερα, αλλα αφου δεν ειναι φωτογραφια τοπιου, ποιος νοιαζεται για τα ακρα... ?? :dancing:

Μιχαλη, καλα θα ηταν, αλλα δυστυχως εγινε το αντιθετο, ηρθε η βραζιλια σε μενα... ωστοσο, ενα ψιλοθεματακι το βρηκαμε γιατι πολυ ξεραιλα επεσε τελευταια...

Νυχτερινος αγωνας 10 χλμ. Ο καιρος τα χαλασε μια και βρεχει καθημερινα και συνεχως εδω και 2 εβδομαδες. Ο κοσμος συμμετειχε με 3.500 δρομεις αλλα οι θεατες ηταν... λιγοτεροι...

Η εκκινηση...

_MG_1231_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

_MG_1164_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Η καλυψη του αγωνα απο ψηλα...

_MG_1197_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

...αλλα και απο ψηλοτερα...

_MG_1213_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

Οι αγωνιζομενοι...

_MG_1250_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

Οι χορευτριες...

_MG_1246_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

Και οι αμερικανιες...

_MG_1243_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

_MG_1259_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

Σε κάποιο φορουμ :smash: διαβαζα οτι οι γηραιοτεροι προτιμουν μιρορλες και οι νεοτεροι dslr...

_DSC9902_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

Για να εχω πειστηρια οτι δεν ισχυει -στην Κινα τουλαχιστον-, εχασα το θεμα στο βαθος αριστερα... :furious3: καλα λενε οτι τα gear forums κανουν κακο στη... φωτογραφια... :flipout:

Λιγο πιο προσεκτικος να ημουνα, θα ειχα παρει το... κυπελο... :firstprize:

_DSC9888_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

Ενδιαφεροντα τα αξιοθεατα της Ρωμης Κωστα, ελπιζω να τα προλαβες ολα...:ADFADF1:

Σαν την Αθηνα ομως δεν εχει... ειχα και καιρο να κατεβω, πολυ με αρεσε... :fahne90:

Συνταγμα, αρχες Ερμου...

_DSC0046_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

Ερμου, χωρις αϊσμαρτφον, δεν πας πουθενα... ουτε εκκλησια...

_DSC0063_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

Τι γυρευει η αλεπου στο παζαρι...? Μαλλον δεν εμειναν πολλοι Θεσσαλονικεις στην Αθηνα...

_DSC0076_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

Λιγες σταγονες κολωνια, ειδικα δωρεαν, κανενα δεν εβλαψαν... κι εγω το συνηθιζω στα duty free... :afro:

_DSC0083_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

α) Περασε η ωρα.... β) Ας δουμε τι βγαλαμε ολη μερα...

_DSC0156_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

Μα πως την ξεχασα τη δικη μου ρε γμτ....

_DSC0151_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

Λιγες σταγονες κολωνια, ειδικα δωρεαν, κανενα δεν εβλαψαν... κι εγω το συνηθιζω στα duty free... :afro:

_DSC0083_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

α) Περασε η ωρα.... β) Ας δουμε τι βγαλαμε ολη μερα...

_DSC0156_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

Μα πως την ξεχασα τη δικη μου ρε γμτ....

_DSC0151_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

Eρχεσαι και δε λες τιποτα... Γιατι ρε Λιακο ? Δε θες να γνωριστουμε απο κοντα ρε συνονοματε ? Ριξε ενα pm πριν ροβολησεις εδω ... χαμω... :flipout:

E... να μωρε... δεν θελω να κολλησω τιποτα... πχ. να θελω ξαφνικα να δωσω τα canonια και να κρατησω τα... τσιντσονια (V1)... :flipout::flipout: (ειστε επικινδυνοι εσεις εκει κατω χαχαχαχα)...

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Αν και μονο τη νικον ειχα και βολεψε και το μεγεθος και το βαρος... τη νυχτα ομως ειχα προβληματα (τα γνωστα) και τωρα που κοιταω τις φωτο στο pc με πιανει ενα παραπονο, αλλα για το φλικερ και για αναμνηστικες ειναι μια χαρα...

_DSC0018_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

O γνωστός φοβερός Ηλίας.:SFGSFGSF:

Σε ευχαριστω Παναγιωτη, αλλα κι εσυ δεν πας πισω...

E... να μωρε... δεν θελω να κολλησω τιποτα... πχ. να θελω ξαφνικα να δωσω τα canonια και να κρατησω τα... τσιντσονια (V1)... :flipout::flipout: (ειστε επικινδυνοι εσεις εκει κατω χαχαχαχα)...

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Αν και μονο τη νικον ειχα και βολεψε και το μεγεθος και το βαρος... τη νυχτα ομως ειχα προβληματα (τα γνωστα)

Ωωωχχ... Σε βλέπω στα πρόθυρα της σοβαρής αρρώστιας m4/3! Αλλά μη φοβάσαι εμείς επιζούμε και άρρωστοι :flipout:

Ειπα τις προαλλες να παω γηπεδο... τι το θελα, Ελλαδα - Ιρλανδια 0-2 και απο εμφανιση... τυφλα να χει η μπαρτσελονα :violent-smiley-030:

Το γηπεδο το ελεγες και γεματο...

_DSC0361_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

Τα φλας αστραφταν δεξια και αριστερα...

_DSC0360_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

Οι φασεις διαδεχονταν η μια την αλλη...

_DSC0374_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

Και καποιες εγιναν και γκολ...

_DSC0377_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

Αυτα απο τον αγωνα....

Α... εβγαλα και αυτην κατα λαθος :angel: και οταν την βλεπω μου ρχεται στο μυαλο η παροιμια, "ολοι μαζι και ο ψωριαρης χωρια".... :coool:

_DSC0371_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

:flipout::flipout::grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Αυτό το δίχτυ στο Καραϊσκάκης με απωθεί να πάω να δω αγώνα.
Νιώθω λες και είμαι μαϊμού πίσω από τα κάγκελα σε ζωολογικό κήπο.

Ο φωτογράφος στην δική σου περίπτωση κάνει και υπό κανονικές συνθήκες το στήσιμο & την φωτογράφηση του ζευγαριού.

Εδώ ο κύριος, άφησε την κοπέλα στην υγρή άμμο στην παραλια της καλαμάτας και από πάνω τα αγόρια .. έστησαν κουβεντούλα

DSC_2453_zpse7db15b7.jpg