Paparazzi...

Dimiko ευχαριστω...

Σκεφτηκα να τις βαλω στα πορτραιτα, αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι αξιζουν για κει... αν και υπαρχει νομιζω (γενικα στη φωτογραφια) κατηγορια "πορτραιτα δρομου" δεν ξερω ποια στοιχεια την ξεχωριζουν απο την.... "παπαρατσι" πχ ....

Σε αυτες, μου αρεσαν οι εκφρασεις (στην οποια δινω σημασια οταν βλεπω πορτραιτο)...

_MG_8334 by 1L1as, on Flickr

_MG_8387 by 1L1as, on Flickr

Ηλια η πρωτη μ'αρεσει πολυ,μ'αρεσει το μελαγχολικο προσωπακι της κοπελας,και εχει και ομορφα χρωματα.Ενδιαφερον αντιθεση τα ζωηρα χρωματα με το σκεπτικο υφος της,τη βρισκω ωραια εικονα.Η δευτερη δε μ'αρεσει προσωπικα,δε μου υποκινει καποιο συναισθημα βλεποντας τη.
Βρισκω πολυ καλες αυτες με τα επαγγελματα,επισης... ;-)

Ευχαριστω παιδια, χαιρομαι που σας αρεσαν... ωστοσο, επειδη ειναι και λιγο δρομου, να πω (αν και θα επρεπε να το αναφερω στο θεμα του Λεωνιδα για το "τι πηγε στραβα") οτι μπορει μεν το κυριως θεμα να ειναι καλο, αλλα το φοντο ειναι... χάλια, παραφορτωμενο (πλατες κτλ)...

... εδω μπαινει η τυχη ή η ικανοτητα να πισαεις σωστα την "αποφασιστικη στιγμη"¨... να αποφασισεις ποτε θα κανεις το κλικ, ωστε να τα εχεις ολα καπως πιο τακτοποιημενα... και το αποτελεσμα φυσικα, ειναι να εχεις ή να μην εχεις φωτογραφια αναλογως του ποσο γρηγορος εισαι....

Η παρακατω παντως ηταν πιο ευκολη....

I am Branded all over by 1L1as, on Flickr

Πρεπει να βρω παλι πως επεξεργαζομαστε τα skin tones....

Καιρο ειχα να πετυχω τετοια εκδηλωση...

Στα 35mm

Friends at relax by 1L1as, on Flickr

Στα 70-200mm (:flipout:)

Friends at work by 1L1as, on Flickr

Aυτες πολυ κολητες πρεπει να ηταν μεταξυ τους...

Πολλες δυσκολιες με τα φωτα και τις ρυθμισεις, μια και η εκδηλωση ηταν ερασιτεχνικη και αλλαζα συχνα και θεση...

Αυτή στο παγκάκι εξαιρετική και θα μου άρεσε ακόμη περισσότερο αν θόλωνες τις δύο κυρίες που περνάνε από πίσω .

Μπορει και να ειναι αυτη η Σοφια... δεν τη ρωτησα πως τη λενε.... :ears: (αλλα ποια ειναι αυτη η Σοφια?)...

Θα ηταν καλυτερη, αν περιμενα λιγο πριν κανω το κλικ να φυγουν εντελως.... αλλα αυτα ειναι προχωρημενες τεχνικες ακομα για μενα (χωρια οτι εκαναν και τις δυσκολες μια και ηταν περισσοτερο φιρμες απο τις υπολοιπες κοπελες εκει)...