Paparazzi...

Ας κανω μια διακοπη απο τη μοδα, για να ανεβασω αυτη που ειναι στα 200iso f4 και... 1/20 στα 200mm στο χερι... (!!!)... κατι κανει η σταθεροποιηση τελικα...

_MG_9006 by 1L1as, on Flickr

Ας κανω μια διακοπη απο τη μοδα, για να ανεβασω αυτη που ειναι στα 200iso f4 και... 1/20 στα 200mm στο χερι... (!!!)... κατι κανει η σταθεροποιηση τελικα...

_MG_9006 by 1L1as, on Flickr

Μμμμ .... 4 στοπάκια !!!.

Τί σμίκρυνση έχεις κάνει ??. Εχεις κροπάρει ??

Εχω κανει ελαχιστο κροπ και κυριως στα ακρα με την αλλαγη καδρου, δηλαδη εκοψα σε 5:4 και σμικρυνα και ενα κλικ ακομα... δηλαδη ξεκινησα με αρχειο 3145χ2516 απο το αρχικο 3888χ2592.

Σμικρυνση εκανα στο τελος της επεξεργασιας και μαλιστα οσο ημουν ακομη στο φωτοσοπ, (στα 1024) και μετα εκανα σαρπεν και μετα ανεβασα μεσα απο το ACR στο φλικερ... οπως και τις δυο προηγουμενες....

Σε ολες τις αλλες φωτο που ανεβαζω, η σμικρυνση γινοταν κατα το ανεβασμα αλλα δεν ξερω αν γινεται απο το ACR ή απο το φλικερ... στο πινακακι που σου βγαζει για να κανεις upload, εχει εντολη για σμικρυνση (οριζεις εσυ το μεγεθος καθως και τον αλγοριθμο συμπιεσης, bicubic κτλ)...

Απάντηση: Re: Paparazzi...

Εσύ φίλε μου δεν έχεις χέρια , τριπόδια έχεις :SFGSFGSF:

Κάτω από 1/60 δεν έχω καταφέρει ακόμη να βγάλω τόσο ακούνητη , ούτε με την k100d που είχα στα 200mm πάντα , ούτε στα 150mm τώρα με την pen .

Εναρξη καλλιτεχνικης περιοδου 2012-2013... :popcorn: με Συλφιδα...

_MG_9030 by 1L1as, on Flickr

_MG_9035 by 1L1as, on Flickr

_MG_9042 by 1L1as, on Flickr

Στα 35mm με f1,8 και ισο 400-800 απο αρκετα μακρινη αποσταση...

Πιο βασικο ειναι ομως οτι τα εισητηρια κοστιζαν 13,10,7 και 4Ε (τα 4ρια πηρα εγω) και στο λινκ αν δειτε, σε παρασταση του 2008 στην Θεσ/νικη ζητουσαν 20 και 30...!!!!!

Last edited:
Τις ανέβασα που τις ανέβασα, ας τις βάλω κι' εδώ.. Η νέα A Class με την οποία έφαγα ένα μικρό κόλλημα. Με τη γριά (D700) + 50mm f1.8G

a1.jpg

a2.jpg

a3.jpg

a4.jpg

a5.jpg

a6.jpg

a7.jpg

a8.jpg

a9.jpg

a10.jpg

Μια φορα racer, για παντα racer... :award: Τοσα χλμ. μακρια σε στειλαμε, για μοναστηρια και καστρα σου μιλισαμε και παλι... λαμαρινες πας και βγαζεις... :flipout:

Ποιο ειναι το συν της νεας μερσεντες Α, γιατι και εδω καποιος μου μιλουσε γι αυτην, αλλα δεν του εδωσα σημασια... κατι για την καταναλωση μου ελεγε σε σχεση με τον κινητηρα...

Λεωνιδα, παντα ευπροσδεκτος... (ακομα και αν αναφερεσαι στο... μπαλετο...!!!) :grinning-smiley-043

racer μην μου πεις ότι ξεκίνησες τις φωτογραφικές εξορμήσεις στα μοναστήρια και τους πύργους της Ρουμανίας?

Ακόμα μια.. Γενικά ευχαριστημένος είμαι, και ο 35άρης καλά τα πήγε, αλλά κάποιες φορές χρειάζεται και πιο wide κάδρο. Πιστεύω ένας 24-70 είναι ιδανικός γι' αυτή τη δουλειά.

skye4.jpg