Paparazzi...

Ο φακος εχει ενα ελλατωμα, επειδη ειναι ξουραφι, αναδεικνυει τις ατελειες. Κατεβασε οξυτητα και κλαριτυ γιατι αρχιζω να φοβαμαι.

Εδω, οφειλω να σου βγαλω το καπελο... αυτες οι 4 που λες, ειναι οι πρωτες που δεν εχω κανει εξτρα σαρπεν...!!!!!! ανεβασα απλως λιγο παραπανω απο το default 25 του ACR. Το κλαριτυ ειναι περιπου στο +20 οπως σε ολες που ανεβαζω...

Ηλια
σε ζηλευω ρε μπαγασα
αποτι φαινεται την βγαζεις φινα εκει στην Μπρατισλαβα με τις διμετρες θεες :ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Paparazzi...

Ηλια
σε ζηλευω ρε μπαγασα
αποτι φαινεται την βγαζεις φινα εκει στην Μπρατισλαβα με τις διμετρες θεες :ernaehrung004:

Δίμετρες θεές ή θείες; :hmmmm:

Πλάκα κάνω, οι τελευταίες φωτό ήταν λίγο κάπως...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Paparazzi...

Δίμετρες θεές ή θείες; :hmmmm:

Πλάκα κάνω, οι τελευταίες φωτό ήταν λίγο κάπως...

Αδελφε οι θειες στην Ελλαδα ειναι
οι Σλοβακες ειναι αλλο πραγμα γνωρισα καποιες Θεες και τις ψηφηζω ανεπιφυλακτα :ernaehrung004:

Ηλία σε παρακαλώ έχουμε και μικρά παιδιά

Καλα δηλαδη που δεν τις ανεβασα στο Σπορ και Θεαμα... :twoguns:

Παιδια, καλες και οι θειες καλες και οι θεες, αλλα οπως λεει ο σοφος λαος μας, σκυλος που φωτογραφιζει, δεν δαγκωνει... :bigcry: Κατι σαν αυτον που εχει τη μηχανη και δεν ειναι ποτε μεσα στις φωτογραφιες της παρεας...? ε.... το ιδιο...:flipout::flipout:

Ευτυχώς ο κολλητός μου μετά από χρόνια απραξίας και ανόρεχτης ενασχόλησης με τις παλιές compact του υιού του, επείσθη να σπρώξει μια φιλμάτη Rollei που σάπιζε στο χρονοντούλαπο και πήρε μια e-pl1...

Re: Απάντηση: Paparazzi...

Επ... για να μην παρεξηγηθουμε... :HTEHETH63: θεματικως ή καλλιτεχνικως/τεχνικως....???? :flipout::flipout: :grinning-smiley-043

Θεματικός φυσικά, από τις καλλονές στις εκθέσεις αυτοκινήτου (και αλλού) :ernaehrung004:

στις θείες στο φιτνες... :bigcry:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Paparazzi...

Θεματικός φυσικά, από τις καλλονές στις εκθέσεις αυτοκινήτου (και αλλού) :ernaehrung004:

στις θείες στο φιτνες... :bigcry:

Στο φιτνες ηταν αγρια τα πραγματα χα χα χα :flipout:

Καλα, αφου δεν σας αρεσει ο αθλητισμος, θα γυρισω στα... παρασκηνια και στα βαρετα φωτογραφικα...

Εδω, προσπαθεια για πορτραιτο του επισημου φωτογραφου της εκδηλωσης και του εξοπλισμου του... δυστυχως, υπηρχε μια σχετικη πολυκοσμια, οποτε δεν τον απομονωσα οπως θα επρεπε...:argue:

_MG_1997 by 1L1as, on Flickr

Εδω, μια απεικονιση, με τι φωτογραφιζουν οι... ξανθιες ... :flipout: ( Μελαχροινοι, που ασκουν το ιατρικο λειτουργημα στη Γερμανια και μονο, εξαιρουνται...) :flipout: :AFADF0: :grinning-smiley-043:BDGBGDB55:)

Θετικο τουλαχιστον, οτι δεν χρησιμοποιουν... focus peaking...:AFADF0: σε καποια πραγματα ειναι παραδοσιακες...:fahne90:

_MG_1806 by 1L1as, on Flickr

Τα γνωστά προβλήματα εστίασης έχει η πρώτη (αν το θεμα είναι ο φωτογράφος) :P
Αν δεν είναι τα πόδια κάτω δεξιά εξαφάνισε (θα σου έλεγα και το σκιάχτρο αριστερά)

"Παλεύουμε?" Ήταν η κλασσική ερώτηση - πείραγμα την δεκαετία του '70. Νομίζω ότι ταιριάζει απόλυτα - με ενέχοντα τον κίνδυνο να πάρεις θετική απάντηση...

Βροχες, καταιγιδες, θεομηνιες, πλημμυρες, FF, μιρορλες, φακοι, φιλτρα, 200 AF και ουτε μια φωτογραφια απο τα γεγονοτα... :rifle: Πολυ του σαλονιου γινατε ολοι μου φαινεται... γατουλες, σκυλακια και ηλιοβασιλεματα... :flipout: Ενας Νικος προσπαθει με τα ελικοπτερα και παλευει με τα κυματα μου φαινεται, αλλα και αυτος θα χαλασει (σε τι συστημα πηγες μετα την πενταξ? πες μου καμμια νικον να σε βαλω στα... αγαλματα, λογω AF :flipout::grinning-smiley-043)...

Ετσι κι εγω, αγορασα λιγα πραγματακια φτηνα απο το ebay και το ριξα στο... στοκατζιδικο... :flipout:

_MG_1604 by 1L1as, on Flickr

_MG_1605 by 1L1as, on Flickr

Μια και εβαλα φωτο απο lightbox και τα συναφη, ας πω, αν και οσοι ασχολουνται με ομπρελες και λοιπα φωτιστικα θα το ξερουν, οτι επεσα χθες σε μια συνεντευξη απο μια -ας πουμε- γνωστη φωτογραφο του χολιγουντ και ελεγε οτι αντι να εχει πολλες λαμπες γυρω γυρω απο το αντικειμενο, και να ψαχνει να εξισοροπησει το φως, μετακινει την ιδια, φωτιζοντας απο διαφορες πλευρες και μετα κανει stich (ή στακ λεγεται?) τις φωτο, εχοντας τον φωτισμο που θελει... πονηρο μου φανηκε και φυσικα πρεπει το αντικειμενο να παραμενει -κατα το δυνατον- ακινητο κατα τη διαρκεια των ληψεων... αυτη πχ., αναφεροταν σε πορτραιτο οπου ηθελε ξεχωριστο φωτισμο στο προσωπο και ξεχωριστο στα κοσμηματα που φορουσε...

Καλησπέρα.
Πέρνω το θάρος να σας ζητήσω το σύνδεσμο του κινέζου μιας και καιρό έψαχνα αντίστοιχο εξοπλισμό.
Με 20-30 καθάρισα ή χρεώνει και τα μεταφορικά?

Υ.Γ. Ο λόγος που γράφω είναι για να ευχαριστήσω το δημιουργό του θέματος που μοιράστηκε πορεία ετών μαζί μας, με ενδιαφέροντα θέματα , όμορφη και προσεγμένη παρουσίαση.Το βρίσκω τουλάχιστον ενδιαφέρον , να μην πω και επιμορφωτικό.

Φιλικά και με εκτίμιση