Paparazzi...

Δημητρη, φυσικα και η μηχανη απο το ebay... εδικα αυτο το μοντελο, το εδιναν προσφορα με το πιατο, το κουταλι και το φουλαρι, κατι σαν "Frequently Bought Together" που λενε... :flipout:

Toλη, πανω απο ολα η οργανωση... τα αλλα επονται... :grandpa:

Στεφανε, καλως ηλθες, δυστυχως ομως ο κινεζος, μετα απο τετοιο πελατη σαν εμενα, το... εκλεισε το μαγαζι, οποτε μπορω να σου πουλησω εγω τον εξοπλισμο για κανα 20ρι και τα μεταφορικα μισα μισα... :afro:

Κατα τα αλλα... τι να πω... ευχαριστω
!!! :ernaehrung004::blush:

Βραδια Οσκαρ η σημερινη και μαθητες μιας σχολης Καλων Τεχνων, Σκηνογραφιας, Θεατρου κτλ. ετοιμασαν μια γιορτουλα... Ντυθηκαν με κοστουμια απο κλασσικες ταινιες και παρουσιασαν σκετσακια... απο το τιποτε, καλα ηταν...

LR-2423.jpg by 1L1as, on Flickr

Βροχες, καταιγιδες, θεομηνιες, πλημμυρες, FF, μιρορλες, φακοι, φιλτρα, 200 AF και ουτε μια φωτογραφια απο τα γεγονοτα... :rifle: Πολυ του σαλονιου γινατε ολοι μου φαινεται... γατουλες, σκυλακια και ηλιοβασιλεματα... :flipout: Ενας Νικος προσπαθει με τα ελικοπτερα και παλευει με τα κυματα μου φαινεται, αλλα και αυτος θα χαλασει (σε τι συστημα πηγες μετα την πενταξ? πες μου καμμια νικον να σε βαλω στα... αγαλματα, λογω AF :flipout::grinning-smiley-043)...

Ετσι κι εγω, αγορασα λιγα πραγματακια φτηνα απο το ebay και το ριξα στο... στοκατζιδικο... :flipout:

_MG_1604 by 1L1as, on Flickr

Το αυτοκόλλητο Zillertal πίσω είναι τυχαίο ή ήσουν κατα κεί?

Από ολότελα... Μερικές φατσούλες ενδιαφέρουσες.

Το ενδιαφερον ειναι η εκδηλωση και το μερακι των μαθητων περισσοτερο και λιγοτερο οι φωτογραφιες... το διασκεδασαν περαν του δεοντος και ειχε και τη φαση του να κυκλοφορουν στο εμπορικο κεντρο καμμια 60ρια κινηματογραφικες φατσες... !!!

Το αυτοκόλλητο Zillertal πίσω είναι τυχαίο ή ήσουν κατα κεί?

Που τετοια τυχη... απο την εκθεση τουρισμου στη Βιεννη ειναι η φωτογραφια, μεχρι εκει φτανω...:slapface:

Δεν ήξερα που αλλού να την βάλω...
]

Ε... πες μας και απο που ειναι... μη σου βγει και το ονομα δηλαδη... :AFADF0:

Από το bereket στην Γλυφάδα. Πολίτικη κουζίνα, ευγενικοί άνθρωποι, καθαρό περιβάλλον και κάθε ΠΣΚ τρείς-τέσσερεις χοροί από την αξιοπρεπέστατη κοπέλλα...

Kαλα τρωτε εσεις εκει στην Αθηνα... :idea: Εμεις εδω, τη βγαζουμε στα παγκακια... και συν τοις αλλοις εχουμε και το λεγομενο shutter lag να μας χαλαει τη γευση...

Δυο στα δυο ειχα... μαλλον εφταιγε που δεν φορουσα γαντια... :7SFGSFG:

LR-2571.jpg by 1L1as, on Flickr

LR-2572.jpg by 1L1as, on Flickr

Ελπιζω να μην εχασα μονο τη... φορμα μου...
:flipout::flipout:

Kαλα τρωτε εσεις εκει στην Αθηνα... :idea:

Φίλε με κουπόνια το παίζουμε... 35 πλήρες γεύμα για τέσσερεις+1 κιλό κρασί, ούτε σε σουβλατζίδικο πια! Άστα... :ernaehrung004: