Paparazzi...

Καλα βρε... εκτος του οτι εχεις ανεστιαστο το θεμα, μονο αυτη εχεις απο ολοκληρη Μοσχα...???????? :damnyou:

Μηπως πηγες με τη συζυγο, οποτε να ξερουμε, να μη περιμενουμε δηλαδη... :antlers:

χαχαχα οχι μονος πηγα
αλλα δεν ειχα πολυ χρονο για φωτο
ασε που δεν το χω να τραβαω στην ψυχρα προσωπα στον δρομο
και δεν ειχα και τον 70-200 τουλαχιστον να τραβαω απο αποσταση

Που μυαλό για δουλειά μετά... :flipout:

Πέραν της πλάκας, η Ρωσία γενικά έχει απίστευτα μέρη για φώτο. Δυστυχώς όταν πήγαινα στις αρχές της δεκαετίας του 90, αφενός είχα πολλή δουλειά και αφετέρου μόνο φιλμάτες και μεγάλο φόβο για κλοπή - που τελικά συνέβη στο πιο απίθανο μέρος: στο transit αεροδρομίου μου άνοιξαν την βαλίτσα, πήραν ότι ήθελαν και την ξανάκλεισαν "κύριοι". Το πήρα χαμπάρι όταν έφτασα σπίτι, ευτυχώς τα θύματα ήταν μια μικρή Canon και κάτι καλά γυαλιά ηλίου (τι τα θελες βρε άνθρωπε?). Τάσο αν σε φέρει η δουλειά Αγ.Πετρούπολη, μην ξεχάσεις βόλτα στο ποτάμι την ώρα που σηκώνουν τις γέφυρες...

Παντως και ο καιρος εχει τρελλαθει... στη Ρωσσια 20+ βαθμους και εδω 12 και βροχες... αρχισαν να λιωνουν και τα χιονια και ηδη η Πραγα (και οχι μονο)πλημμυρισε... περιμενουμε κι εδω να δουμε τι θα κανει το ποταμι...

Παγκοσμια πρωτη σημερα... το νημα εγκαινιαζει τη χρηση και προβολη βιντεο (και του αρεσει)... :ernaehrung004:

Ποιοτης οχι αυτη που θα ηθελε, αλλα ελπιζει τουλαχιστον να αποζημιωνει το περιεχομενο... :firstprize:

Για αρχη, λιγο ντοκιμαντερ... ο Δουναβης ανεβηκε σε μια ημερα καπου 2 μετρα και μεχρι την Τεταρτη, περιμενουν να δουν τι θα γινει, αν θα πλημμυρισει και η πολη ή θα τη γλιτωσουν... παντως, σε καποια σημεια εβαλαν ήδη τους εξτρα φραχτες προστασιας.

Δεν μπορουσα να παρω καλυτερα πλανα, γιατι ψιλοεβρεχε και... φοβομουνα για τον εξοπλισμο μου... :7SFGSFG:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Με τις φωτογραφίες και είχαμε τρελαθεί, τώρα με το βίντεο....Παρακαλώ να γίνει sticky :award:

Xε χε... να σαι καλα Βασιλη... ασε να περασει ομως το καλοκαιρακι, γιατι το βλεπω να γινεται αντι sticky.... stinky... :ADFADF1:

Oικογενειακες υποθεσεις... απο οτι νομιζω αν διαβασα καλα, στη Βιεννη, κανεις αιτηση στον Δημο, σου δινει ενα μηνιαιο προγραμμα, οπου επιλεγεις ενα 2ωρο καθημερινα (απο τα διαθεσιμα), στη διαρκεια του οποιου μπορεις να παρουσιασεις το ταλεντο σου...

Κοστος 6,5 ευρω αλλα δεν θυμαμαι αν παει με τη μερα ή με το μηνα...

_DSC0689.jpg by 1L1as, on Flickr

_DSC0509.jpg by 1L1as, on Flickr

Απορω με αυτους στην τουρκια, γιατι κανουν τοση φασαρια... ελυσαν ολα τα αλλα και τους εμειναν τα αισθητικης φυσεως προβληματα μονο? Α ρε, παπαθεμελης που τους χρειαζεται εστω και με καθυστερηση χρονων αλλα και αβραμοπουλος επισης, να τους στρωσουν...

Αν καταλαβαινω καλα, θελουν να τους κοψουν το ποτο πριν και το τσιγαρο μετα... τουλαχιστον, τους αφηνουν το ενδιαμεσο....:idea:

_DSC0692.jpg by 1L1as, on Flickr

Αν ακουτε διεθνεις ειδησεις θα μαθατε οτι εχει ενα ψιλοπροβληματακι στις εδω χωρες με τα ποταμια που δεν καθονται στις κοιτες τους, αλλα θελουν να βγουν παραεξω... καποιοι τα πιστεψαν και επειδη "οποιος φυλαει τα ρουχα του εχει τα μισα" αρχισαν τις ετοιμασιες...

_DSC0720_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

_DSC0726_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

_DSC0727_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

Βεβαια αυτο το 20οροφο και βαλε κτιριο, στεγαζει τραπεζα, οποτε χαλαλι τα μεροκαματα που εδωσαν και ας αποδειχτουν και λαθος...

Βεβαια, ειπα να παω να ριξω μια ματια και εγω απο κοντα, μπας και εχουν δικιο... ΔΕΝ τα ειδα καλα τα πραγματα...

Το πανινγκ με 30fps ειναι κομματακι δυσκολο πραγμα, με 60 εστω και interlaced μαλλον ειναι πιο ευκολο/ομαλο...

_DSC0759_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

_DSC0766_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

Η νικον V1 τελικα, οταν εχει μεγαλο δυναμικο πεδιο η σκηνη, τεινει να υπερφωτιζει τα σκοτεινα και να κλιπαρει τελειως τα φωτεινα... αυτα με φωτομετρηση κεντροβαρή... πρεπει να θυμαμαι να αντισταθμιζω...

μπραβο Ηλια
και ηταν να ανεβω Πραγα την επομενη εβδομαδα,μου φαινεται θα το αφησω για αργοτερα-bye-

Πολυ ταξιδιαρης μου εγινες... ανεβα εσυ και εχω βαρκα να σου δωσω... γενικα υπαρχει ενα ψιλοπροβλημα, κυριως με τις οδικες συγκοινωνιες, τρενα, λεωφωρεια κτλ. Δρομολογια ακυρωνονται ή καθυστερουν πολυ. Ο Δουναβης εχει κλεισει για τα καραβια και εχουν ξεμεινει και εδω κατι κινεζοι. Εκτος της φουσκονεριας, δεν χωρανε να περνανε και κατω απο τα γεφυρια. Εχω κατι φωτογραφιες, ισως τις ανεβασω αργοτερα.

Αν παντως πας, στειλε μηνυμα να ερθω κι εγω, καιρο εχω να ανεβω προς τα κει... και μεχρι τοτε, βαλε τιποτε απο ηλιολουστη Μοσχα να χαζευουμε... (ας ειναι και HDR :ADFADF1:)

Όπου γαμος και χαρα, η Βασιλω πρωτη... που θα βρουν ξανα τετοια ευκαιρια οι απανταχου σκηνοθετες? Ας γυρισουν μερικα πλανα να βρισκονται και οποτε χρειαστουν.... υπαρχουν και τα πρασινα κουτια...

_DSC0829_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

_DSC0830_LR.jpg by 1L1as, on Flickr