Paparazzi...

Και μια και δεν τσιμπουσε ουτε καβουρι, το γυρισα στο κυνηγι... ετσι κι αλλοιως και οι μεν ψευτες και οι δε παραμυθαδες...

Α... και πριν βγαλω αυτη τη φωτογραφια, θυμηθηκα βρε και τον Λεωνιδα με τα ζωντανα του... τυχαια λεμε... :flipout::grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

_MG_7311_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

Nαι σαι καλα φιλε Ηλια, το οτι δεν γραφω συχνα δεν σημαινει οτι δεν 'κοβω' κινηση...:worshippy:

Χε χε... Λεωνιδα, δεν ειχε και μποτιλιαρισμα, αλλα μια κινησουλα την ειχε... :AFADF0: Παντως το ζωντανο που εβγαλα, πλησιαζει λιγο τα δικα σου...

Εκθεση μοτοσυκλετας, λιγες βαρκες και αρκετα ειδη ψαρικης... βαρεμαρα... ολο τα ιδια και τα ιδια... :afro:

_MG_7324_dpp by 1L1as, on Flickr

Αυτή η ρουτίνα,η βαρεμάρα, τα ίδια και τα ίδια είναι που δίνουν αξία στη ζωή.
Πάντα το πίστευα.

Καλη η ρουτινα Παναγιωτη δε λεω, αλλα με μετρο... μη γινει και συνηθεια, οπως πχ με τα παρακατω μηχανακια που αναθεμα και αν περνουν μπρος ή ειναι μονο "μουρη"... οχι οτι τα λες και ασχημα, αλλα δεν ειδα και κανενα να κυκλοφορει στο δρομο τοσα χρονια...

...κατι σαν το ανεκδοτο με τις φεραρι (δεν κυκλοφορουν πολλες αρα δεν ειναι και καλες)...

Χειροποιητα και... ανεκτιμητα (αφου δεν εγραφαν τιμες)... :antlers:

_MG_7326_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

_MG_7357_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

Το κακο ειναι οτι αν και με φλας και διαφραγμα τουλαχιστον 2,5 με 35ρη σε κροπ, δεν μου βγηκαν και πολυ...σαρπ ή τουλαχιστον ετσι νομιζω. Αν και ενδεχεται να μη μου αρεσουν γιατι ειναι στα 1000 iso και οσο να ναι τι να σου κανει αισθητηρας 7ετιας σε τετοια iso... εδω μηχανες συγχρονες και δυσκολα τα βγαζουν περα απο τα 800 και πανω...

Αλλα εχω και την εντυπωση οτι και το συστημα μηχανη-φακος, εστιαζει οπου του καπνισει, αλλοτε μπρος αλλοτε πισω... στο κεντρο μονο με θαυμα... :furious3:

_MG_7328_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

_MG_7327_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

Ειχε και πολυ κοσμο... περιεργο, γιατι απο οσο θυμαμαι, περισυ, δεν ειχε τοσο συνωστισμο... μια ληψη με σκετο το μηχανακι χωρις περιεργους :love: διπλα, δεν μπορεσα να βγαλω...

Εδω, ενα υποτυπωδες στουντιο με ομπρελες και φωτα γι αυτο και το καλο φως...

_MG_7313_dpp by 1L1as, on Flickr

Αντιθετως, εδω που το φως ηταν του μαγαζιου, τα αποτελεσματα δεν ειναι και τοσο καλα, ακομα και το wb δεν ερχεται οπως πρεπει...

_MG_7352_dpp by 1L1as, on Flickr

Τα κάδρα σου είναι "αλλού γι αλλού", κομένες οι μηχανές... εστίαση σε άσχετα σημεία... Καλά, που είχες το μυαλό σου? :flipout:

Είχε χθές κάτι μανούλια στο μαγαζί... πω πω πω ένας πωπός που λέμε :p
Δεν είχα όμως μαζί την κάμερα :p

Τα κάδρα σου είναι "αλλού γι αλλού", κομένες οι μηχανές... εστίαση σε άσχετα σημεία... Καλά, που είχες το μυαλό σου? :flipout:

Aυτο Δημητρη ειναι ενα προβλημα οταν πας με ενα φακο (και αυτος σταθερος) σε τετοια μερη, κλειστα και με πολυ κοσμο. Ξεχνας το καδρο και βγαζεις οτι προλαβεις/καταφερεις. Επισης, δεν βρισκω και κατι ενδιαφερον -πλεον- να ασχοληθω και απλως... κραταω την παραδοση :2thumb22sup:

Ενας λογος που οι 24-70 δεν θα σταματησουν ποτε να ειναι χρησιμοι ειναι αυτες οι εκδηλωσεις οπως και το φλας που εγω δεν εχω, δεν θελω να κουβαλαω και με κραταει απο τις FF της κανον... αραια και που, κανεις καλυτερα τη δουλεια σου εστω και με ενα ενσωματωμενο, ειδικα για ερασιτεχνικες χρησεις οπως οι δικες μου.

Ηθελα να παρω τη νικον V1 που -ακομα και τωρα- το AF της θεωρειται εφαμιλο των καλυτερων μιρορλες, να δω τι πουλια πιανει στην εστιαση, αλλα βαρεθηκα να κουβαλαω και τις δυο συν του οτι ειναι τοσο αργοι οι φακοι που εχω που θα ειχα και αλλα προβληματα περαν της εστιασης. Εδω με f2 και 2,5 και με το ζορι επιανα 1/200 στα 1000 iso... το κεντρικο κρος παντως, δεν με προδωσε ουτε μια φορα (ασχετα αν εχει τα φροντ/μπακ προβληματακια του)...

Γενικως το περιτυλιγμα, δεν ηταν και τοσο πλουσιο, οσο ειχαμε συνηθισει παλιοτερα ή οσο βλεπουμε σε αλλες μεγαλες εκθεσεις απο περιοδικα και τηλεοραση... δεν απογοητευε κιολας, αλλα αφηνε μια αισθηση ανικανοποιητου...

_MG_7342_dpp_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

_MG_7343_dpp_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

Απάντηση: Re: Paparazzi...

Αστα Δημητρη πρεπαι να του ξανα μαθουμε τα..'βασικα' :flipout:
Οτι ναναι οπου ναναι...:music-smiley-005:

Αρχισε πάλι τις παλιές δικαιολογίες δεν μπορεί η μηχανή, δεν εστιαζει γρήγορα και σωστα ο φακός, είχε πιει και πολλούς καφέδες κ.λ.π

Το εχουμε ξαναδει το έργο όσο καλοκαιριάζει τόσο θα δυσκολεύουν οι συνθήκες

Χε χε... βιαζεστε να βγαλετε συμπερασματα... αλλα... ο παλιος ειναι αλλοιως και οσο δυσκολευουν οι καταστασεις, τοσο καλυτερα τα παει... :grandpa:

πχ.

_MG_7322_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

... μη μου πειτε τιποτε για το καδρο... οχι μονο κανονα των τριτων (ή μηπως τεταρτων :idea: )αλλα και... φιμπονατσι εχω (καμπυλες κι ετσι... :flipout:)

Last edited:
χαχα έτσι ο καλλιτέχνης χρειάζεται να ξεπερνάει τις δυσκολίες.
Τα σημάδια στο μπράτσο αριστερα είναι από καινούργια πειράματα για το χρώμα δέρματος ή κάηκε από τον ήλιο της Σλοβακίας (τι κοιτάς θα μου πεις και δεν θα έχεις άδικο)