Paparazzi...

Σήμερα είχα μαζί την κάμερα... και οι χορεύτριες ( οι κανονικές όχι οι wannabe ) είναι οι καλύτερες :p

ετοιμαστείτε :D

teaser:

4.jpg

Και που εισαι ακομα... αν βρεις, παρε να χεις, γιατι... τελειωνει... :a0210:

Περιμενοντας τις χορευτριες λοιπον, για να κλεινω με τα δικα μου τα της εκθεσης, να πω οτι το να καθεσαι 12 ωρες σε ενα μηχανακι και να σε κοιτανε εκαντονταδες περιεργοι, ειναι καπως... βαρετο (ασε που ειναι και κακοπληρωμενο)...

_MG_7317_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

Για να επανελθω και στα παντα απαραιτητα και κυριως ενδιαφεροντα τεχνικα φωτογραφικα θεματα που αποτελουν και το κυριο μελημα του νηματος, θα καταδειξω με μια εικονα και οχι με χιλιες λεξεις, οτι η εργονομια ειναι βασικο πραγμα και η κιτρινιαρα δεν το χει...:AFADF0: μα ειναι σταση και λαβη αυτη, για να βγαλεις φωτογραφια αξιωσεων... ? :flipout:

_MG_7348_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

Καπως ετσι δειχνουν και οι συμπαθεις -κατα τα αλλα- χειριστες μηχανων χωρις οφθαλμοσκοπια (που τοσο τις διαφημιζαν, παλαιοτερα βεβαια)... Μπρρρρρ, μακρια απο μας (τους πιουριστες)... :flipout::flipout::grinning-smiley-043

Ετσι οπως εψαχνα την... καρτα, βρηκα δυο τελευταιες που ειχαν παραπεσει... ηταν και στα τελειωματα (την ωρα του διαλειματος δηλαδη), οποτε σιγουρα δεν ειναι καλες, αλλα ας παει και το παλιαμπελο...

Παντως καλα λενε, τακουνι ψηλο και οδηγημα δεν βολευει, εδω δεν βολευει αν εισαι συνοδηγος...

_MG_7318_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

Τωρα, επειδη καποιοι περιεργοι :ernaehrung004: εξεδηλωσαν δυσαρεσκεια, τους κραταω κι εγω μουτρα και... κρυβομαι... :jester:

Επιτρεπεται η εισοδος μονο στους φιλους του νηματος και σε οσους αρεσκονται στα... close up (αλλα καμμια σχεση με κεινα τα απαισιοτατα ζωυφια που βαζουν καποιοι και τα λενε μακρο, και ειναι βαλτοί για να μας φερνουν αναγουλα :egg:)

_MG_7319_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

...εχω και φουλ αναλυση, αλλα να μη φορτωνω τον σερβερ αδικα... -bye-

χαχαχαχαχα κάτσε να βρω κανένα γοητευτικό κολ(ε)οπτερο να συγκρίνουμε

Είπα κάτι κακό?
Και αν θες τη γνώμη μου, από όλα τα κορίτσια του Ηλία το πιο αισθησιακό και ωραίο είναι αυτό και ας μην είδαμε ποτέ πρόσωπο.
8823705980_2f922cb7a6_b.jpg

Είπα κάτι κακό?
Και αν θες τη γνώμη μου, από όλα τα κορίτσια του Ηλία το πιο αισθησιακό και ωραίο είναι αυτό και ας μην είδαμε ποτέ πρόσωπο.
8823705980_2f922cb7a6_b.jpg

Γιατι, ειδε κανεις προσωπο σε αυτη ? :BDGBGDB55:

Κατι παλευαμε να δουμε, προκοπη δεν ειδαμε

_MG_7319_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

Εαρινη ισημερια σημερα και η μερα ηδη περασε... δεν ξερω στην Ελλαδα τι καιρο κανει, εδω, ενα θερμομετρο (που το χτυπουσε ο ηλιος βεβαια) εδειχνε 32 βαθμους (πανω απο το μηδεν)... :BDGBGDB55: Ο κοσμος ξεχυθηκε στα γρασσιδια και λογικο ηταν να διψασουμε...

_DSC7346_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

να ξεκουραστουμε στη λιακαδα...

_DSC7350_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

...αλλα να κανουμε και προβα τα καλοκαιρινα μας...

_DSC7354_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

Εσεις πως τα περασατε βρε... ? :firstprize:

Απάντηση: Re: Paparazzi...

Εσεις πως τα περασατε βρε... ? :firstprize:

Βλέποντας την δική σου μέρα , να πούμε .......................................................................................................χάλια ?