Paparazzi...

βασει της ενδυμασιας των κοριτσιων, ισως σε λιγο καιρο τις δουμε να ερωτοτροπουν σε καποιο δωματιο του ξενοδοχειου σε HD:guitarist:

Φιρί - φιρί το πάτε για ομαδικό μπανάρισμα... του υποφαινόμενου μη εξαιρουμένου! :-)

:D

paparazzi_mall_1_dsc0pjfea.jpg

Pure paparazzi @ The Mall Athens...

Κρίμα που η κάμερα δεν βλέπει όπως το μάτι μας... που πήγαινε το σούργελο ?
Wet t-shirt να φόραγε λιγότερο διάφανο θα ήταν.
Έβλεπες όλη την κυτταρίτιδα σε όλο της το μεγαλείο.
Κανονικότατα το δέρμα, στο κανονικό του χρώμα, στα όλα του. Ειδικά όταν έσκαγε λίγο ο ήλιος από την οροφή...
Και non-string με τέτοιο κολάν ? Somebody call the Fashion Police already!

Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι μέλος μας, θα μπορούσε να είναι φίλη, αδελφή ή σύζυγος....

Αν έπρεπε σώνει και καλα να ανεβάσεις την φωτο, μήπως να μην την σχολίαζες...

Δεν μπορούσα να κρατηθώ :p

Αν ήταν αδελφή μου ή συζυγός μου... ε ρε "ξύλο" που θα πέφτε ( χαχα, πλακίτσα ).

Ίσως ήμουν πολύ κακός, αλλά το άτιμο δεν με αφήνει να κάνω edit τώρα.

Καλή ξεκαλή, δεν ξέρω.
Μπορεί να είναι και η καλύτερη κοπέλα σαν χαρακτήρας.

Αλλά χρειάζεται να μας δείχνει τα οπίσθια της λες και είναι γυμνή ?

Την "κριτική" στον σχολιασμό περισσότερο την έκανα για πλάκα ( χαβαλέ ), δεν είμαι εισαγγελέας να την καταδικάσω :p

Δίχως να κάνω τον δικηγόρο του έξω από δω , η σύζυγός μου έχει μία φίλη εύσωμη την οποία κάθε φορά που την βλέπω της λέω: Καλώς την πιο κομψή κυρία της παρέας .
Έτσι ακριβώς , πάντα περιποιημένη και σικ , με το χτένισμά της , τα αρώματά της κλπ .
Ρούχα υπάρχουν κομψά και σικάτα για όλους τους σωματότυπους , δυστυχώς κάποια άτομα δεν μπαίνουν στον κόπο να κάνουν μια έρευνα , ή να ρωτήσουν τέλος πάντων τους πωλητές/τριες εάν τους πάει αυτό που δοκιμάζουν και κολάζουν τους υπόλοιπους .

... Αλλά χρειάζεται να μας δείχνει τα οπίσθια της λες και είναι γυμνή ...

Έχει κάθε δικαίωμα όχι μόνο να τα δείχνει αλλά και να τα χαρίζει εκεί που εκείνη θέλει. Εκτός αν κάποιος υιοθετεί το συλλογισμό ότι ο άντρας σε ανάλογες περιπτώσεις είναι αρσενικός ενώ η γυνάικα είναι τσούλα. Παραλογισμός που αντίκειται σε κάθε λογική, από την κοινή λογική μέχρι την επιστημονική.

Ο Φρόιντ είπε πως το 1ο ένστικτο του ανθρώπου είναι της αυτοσυντήρησης και το 2ο το σεξουαλικό. Με λίγα λόγια πρώτα κοιτάζει να εξασφαλίσει νερό, φαγητό και ύπνο και αμέσως μετά ερωτικό σύντροφο.

Last edited:
Re: Απάντηση: Paparazzi...

Έχει κάθε δικαίωμα όχι μόνο να τα δείχνει αλλά και να τα χαρίζει εκεί που εκείνη θέλει. Εκτός αν κάποιος υιοθετεί το συλλογισμό ότι ο άντρας σε ανάλογες περιπτώσεις είναι αρσενικός ενώ η γυνάικα είναι τσούλα. Παραλογισμός που αντίκειται σε κάθε λογική, από την κοινή λογική μέχρι την επιστημονική.

Ο Φρόιντ είπε πως το 1ο ένστικτο του ανθρώπου είναι της αυτοσυντήρησης και το 2ο το σεξουαλικό. Με λίγα λόγια πρώτα κοιτάζει να εξασφαλίσει νερό, φαγητό και ύπνο και αμέσως μετά ερωτικό σύντροφο.

Ναι οκ, αλλά δεν νομίζω να κυκλοφορούμε εμείς οι άντρες με την ντουντούκα μας έξω και τα φράγκα να κρέμονται προκλητικά από τα πατζάκια :p

Καλή ανάσταση σε όλους!

Σας ζηλεύω.
Δεν έχετε θεσμική θέση στο φόρουμ, γι αυτό!
Αλλιώς θα έγραφα κι εγώ.......και θα με κυνηγούσαν ο Δημήτρης και ο Άλεξ!:7SFGSFG:

Για τις κυρίες και το ντύσιμο εννοώ...μη πάει ο νούς σας!!:flipout::flipout: