Paparazzi...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Paparazzi...

Ναι οκ, αλλά δεν νομίζω να κυκλοφορούμε εμείς οι άντρες με την ντουντούκα μας έξω και τα φράγκα να κρέμονται προκλητικά από τα πατζάκια :p

Καλή ανάσταση σε όλους!

Για να μη βγούμε εντελώς εκτός θέματος θα κάνω μόνο μια πρόταση. Αντί να έχεις απέναντί της αρνητική κριτική διάθεση, μπορείς να την πλησιάσεις και να της πεις πόσο σέξυ είναι. Αν βέβαια την βρίσκεις σέξυ. Για σκέψου το.

Καλή Ανάσταση.

mini_time_by_etsap-d4tws8s.jpg

500_in_rome_by_etsap-d2idypa.jpg

Τωρα, αν σε κυνηγαει η γκαντεμια, δεν τη γλιτωνεις με τιποτα... εγω, διακοπες πηγα και διαβασα για ενα ωραιο και ιστορικο μνημειο και αποφασισα να παω να το δω και να βγαλω μερικες ενδιαφερουσες φωτογραφιες να εχω να θυμαμαι... πριν καλα καλα φτασω κοντα να στησω τον εξοπλισμο μου, βλεπω ασυνηθιστα πολλα και ακριβα αυτοκινητα παρκαρισμενα... μπα... λεω, Γερμανια ειμαι, λεφτα εχουν, δεν τρεχει τιποτα, ας μη δωσω σημασια...

_MG_8294_dpp_LR_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

Πως κανω παραδιπλα, ψαχνοντας να βρω την σωστη γωνια για να αποθανατισω το αγαλμα και να μη με ενοχλουν οι ερασιτεχνες με τα κινητα, πεφτει το ματι μου σε κοκκινο χαλι, ακριβο ξενοδοχειο, φολκλορ πορτιερηδες και τα τοιαυτα... γμτ. λεω τι να κανω τωρα...? Δεν εχω και τον επαγγελματικο εξοπλισμο μου μαζι (nikon V1), μπας και με αφησουν να παω κοντα... δε βαριεσαι, καμμια εκδηλωση της πλακας θα ειναι, τι ειχαμε τι χασαμε...

_MG_8310_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

Εκει που ημουν ετοιμος να βγαλω τον 35ρη και να βαλω τον 70-200 για να φτανω απο μακρια, βλεπω κατι επισης ταλαιπωρους με κατι βαριοπουλες, που τα ειχαν καταφερει να πανε καπως κοντα.... ωπα, λεω, κατι θα γινει και για μας...

Παντως ειλικρινα τους λυπηθηκα... τεχνολογικα αδιαβαστοι, καποιος πρεπει να τους μιλισει για το ουλτρεξ, :afro: αλλα τα γερμανικα μου δεν ειναι καλα, οποτε ας ψαξουν μονοι τους...

_MG_8295_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

Αφου λοιπον ειχα τακτοποιηθει και ειχα ρυθμισει, περιμενα να δω προς τι αυτη η φασαρια... (για το μνημειο δεν αγχωθηκα αφου δεν θα πηγαινε και πουθενα συν οτι ακομα δεν ηταν και η golden hour, που κατι τετοια εμεις οι πιουριστες, πολυ τα προσεχουμε... :ADFADF1:)

Να μην τα πολυλογω, πολλη φασαρια για το τιποτα... ηρθε ενας ηθοποιος, πολυ τον χειροκροτησαν αλλα εγω, βαρεθηκα να κουνηθω...

_MG_8308_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

Μετα ηρθαν κατι γιαγιαδες και κατι αλλοι περιεργοι με σακακια και γραβατες και εκει που ημουν ετοιμος να φυγω, ηρθε και η golden hour... τι στην ευχη... ουτε κυνηγος ή ψαρας να ημουν δεν θα ειχα τοσο περιμενε...:violent-smiley-030: αλλα τελος παντων...

Παρουσιαστρια ειδησεων με καποιον τραπεζιτη... οι δορυφορικαριοι ας μας πουν αν λεει τον καιρο ή τιποτε αθλητικα...

_MG_8300_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

Και στο καπακι ηρθαν και τα καλα...

_MG_8317_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

Η σταρ ξεχωριζει, ο τυπος πρεπει να ειναι ο στυλιστας και η τυπισσα η γραμματεας... καπως ετσι νομιζω κινουνται οι συγκεκριμενες...

Καπου εκει επεσε το ματι μου και στον ταλαιπωρο τον -ντεμεκ- :smash: φωτογραφο, τον ειχα ξεχασει αυτον... δειτε πως ιδρωκοπαει να βγαλει μια φωτογραφια με τοσο βαρος και ογκο... που πας βρε καραμητρο...

_MG_8321_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

Και επειδη ο καλος ο παπαρατσι πρωτα φωτογραφιζει τα παρασκηνια και μετα τη σκηνη, να και μια της γραμματεως...

_MG_8325_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

και να και μια του μνημειου που πηγα να βγαλω αρχικα...

.....................................

Ωπ...! ξεχασα να το βγαλω γιατι ειχε περασει η ωρα και πεινασα... αλλα πηρα μια ωραια καρτ ποσταλ, οποτε δε θα μου λειψει... :flipout::flipout:

Καπου εκει επεσε το ματι μου και στον ταλαιπωρο τον -ντεμεκ- :smash: φωτογραφο, τον ειχα ξεχασει αυτον... δειτε πως ιδρωκοπαει να βγαλει μια φωτογραφια με τοσο βαρος και ογκο... που πας βρε καραμητρο...

Aν βλεπω καλα, δεν τραβαει την Celeb, αλλα καπου πιο μπροστα... Μηπως εσενα ??? :flipout:

Και επειδη ο καλος ο παπαρατσι πρωτα φωτογραφιζει τα παρασκηνια και μετα τη σκηνη, να και μια της γραμματεως...

_MG_8325_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

και να και μια του μνημειου που πηγα να βγαλω αρχικα...

.....................................

Ωπ...! ξεχασα να το βγαλω γιατι ειχε περασει η ωρα και πεινασα... αλλα πηρα μια ωραια καρτ ποσταλ, οποτε δε θα μου λειψει... :flipout::flipout:

Καμμια ριπη δεν εριξες, να δουμε και το ματι της γραμματεως ανοιχτο... ????

Re: Απάντηση: Re: Paparazzi...

Τα παραπανω συνεβησαν στο Βερολινο και δεν ηταν γαμος....

Αρχηγέ, εάν έκανα να τα βγάλω όλα αυτά, με τη Μ και τον 22ρη, πολύ φοβάμαι πως θα είχα την τύχη του αδερφού του γαμπρού. Όχι μόνο στο πόδι, αλλά κάπως έτσι

hqdefault.jpg

Το επομενο θεμα θα ειναι γαμος (και τι γαμος, Βοσνιων, κοινως μουσουλμανων, κοινως απο μακρυα και αγαπημενοι) στη Λιουμπλιανα... χωρις EOS M μεν, αλλα με 35ρη σε κροπ δε.... για να δουμε τι θα δουμε :grandpa: ....προσεχως...

Για οποιον δεν την αναγνωρισε, πρωτα ντροπη του και μετα ας προσεχε... μιλαμε για φιρμα οχι ψιλικατζου...

_MG_8328_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

Sophia Thomalla was born on 06.10.1989 in Berlin.
Ρε μήπως είναι τυπογραφικό.
Η κοπελιά όταν την πρωτοείδα εδώ θα την χαρακτήριζα ως ο ορισμός του milf.:grandpa:

Ηλία για μία ακόμη φορά .............συγχαρητήρια , την έκανα και πάλι την βόλτα μου :SFGSFGSF: