Paparazzi...

Παναγιωτη, το εχει πει πριν απο μενα ο

Χρησταρας
...

Βασιλη, εσυ μας φτιαχνεις με τα τοπια σου, εγω σας χαλαω με τις σναπσοτ μου.... :a0210:

Κωστα να σαι καλα... να δω ποτε θα ετοιμασω και τη... Senada με τον Elvis :antlers:

_MG_9022_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

Εκει που ημουν ετοιμος να βγαλω τον 35ρη και να βαλω τον 70-200 για να φτανω απο μακρια, βλεπω κατι επισης ταλαιπωρους με κατι βαριοπουλες, που τα ειχαν καταφερει να πανε καπως κοντα.... ωπα, λεω, κατι θα γινει και για μας...

Παντως ειλικρινα τους λυπηθηκα... τεχνολογικα αδιαβαστοι, καποιος πρεπει να τους μιλισει για το ουλτρεξ, :afro: αλλα τα γερμανικα μου δεν ειναι καλα, οποτε ας ψαξουν μονοι τους...

_MG_8295_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

Έτσι .. μα μην είναι τα λαγοπόδαρα στο παντελόνι τους να δείχνουν τεράστιοι;....

Πρωτομαγια και πηγαμε εδω παραδιπλα σε ενα χωριουδακι να πιασουμε τον Μαη και να τσιμπησουμε και κατι. Το μαγαζι ωραιο, με καλο φαγητο, διπλα σε μια λιμνη (γεματη μυγακια) αν και δεν το ελεγες και φτηνο...

_DSC7685_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

Μαζι με μας ειχαν την ιδια ιδεα και κατι τυποι, απο αυτους που τους λες πολυ κλασσικουρες... :driver: Με τετοια οχηματα που κυκλοφορουν, φωτογραφιες θα βγαζουν ακομη με τιποτε... Lubitel !!!

_DSC7677_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

_DSC7678_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

_DSC7681_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

Και αφου η μερα ξεκινησε παλαιομοδιτικα, συνεχισε ετσι... γυρνωντας πισω στην πολη, επεσα σε μια παρεα που πρεπει να ντυνονται στον... Γκωτιε, δεν εξηγειται αλλοιως... :afro:

_DSC7734_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

μετα απο σχετικη ερωτηση, εμαθα οτι η μια απο αυτες σχεδιαζει ρουχα για θεατρικες παραστασεις και το εχει εθιμο να βγαινει ετσι καθε πρωτομαγια με καποιες φιλεναδες για διαφημιση...

Πάλι "έγραψες" παπαράτσο! Όσο για αυτούς με τις Lubitel, μήπως είναι πολύ προχωρημένη τεχνολογία γι αυτούς? :flipout:

Εκει στα εξωτερικα, μες την τρελλη χαρα ειναι ο κοσμος βλεπω....

Ωραιες οι φωτος Ηλια !

Εκει στα εξωτερικα, μες την τρελλη χαρα ειναι ο κοσμος βλεπω....

!

Γιατι να μην ειναι? Ειδικα τωρα που επιασαν οι ζεστες... αποτομα μας ηρθαν... και βαλαμε οτι βρηκαμε προχειρο μια και δεν προλαβαμε να κατεβασουμε τα καλοκαιρινα απο τα ντουλαπια...

_DSC7764_LR.jpg by 1L1as, on Flickr