Paparazzi...

13973399689_d69d91e2a1_b.jpg

Ξεκινησα να παω σε μια εκδηλωση της εδω ελληνικης πρεσβειας ( στα πλαισια της επιτυχους προεδριας της ΕΕ που ασκησαμε αυτο το 6μηνο, αν το καταλαβε κανεις μας βεβαια) αφου και τα εισητηρια ηταν δωρεαν και η καλλιτεχνιδα, ελληνιδα εκ Βερολινου ορμωμενη, υποσχοταν πολλα...

_DSC7878_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

Ολοι θα ξερετε απο τις μεχρι τωρα δημοσιευσεις μου στο παρον νημα, οτι οι τεχνες σε αυτην την γωνιά της ευρωπης οχι μονο ανθουν, αλλα τις παρακολουθω και εκ του συνεγγυς που λεμε στο χωριο μου... οποτε, στο δρομο για την εκδηλωση της πρεσβειας, πηρε το ματι μου και κατι που επισης υποσχοταν μεγαλο ενδιαφερον καλλιτεχνικα και φωτογραφικα...

_DSC7874_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

Ωστοσο, συνεχισα το δρομο μου, αφου καλα τα ξενα, αλλα σαν τη... χαλκιδικη δεν εχει και επεσα σε... γαμο !!! Τοτε δεν ειχα διαβασει ακομα το πειραμα της καραμελας αλλα και τωρα που το διαβασα τι καταλαβα...? Γαμος λοιπον, οπου η νυφη βγαινει να... καπνισει εξω απο την κλειστη αιθουσα (υποψιαζομαι για να μην τη δει η μανα της...:antlers: δεν φανταζομαι ολοκληρο ξενοδοχειο να μην ειχε ενα αλουμινοχαρτο για τασακι)

_DSC7875_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

Μπορει στην αφισα της εκδηλωσης να εγινε λαθος και να εβαλαν αλλη καλλιτεχνιδα φωτογραφια απο αυτην που ειδαμε τελικα :angel: αλλα στο τελος τελος, αξιζε που εχασα και το μπαρτσελονα αθλετικο αλλα και τα ανθη που της προσφερθηκαν...

_DSC7915_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

Οι ληψεις στα 800iso με την V1 και τον 10-30 και επεξεργασια στο λαιτρουμ

Για του λογου το αληθες και για να μη φανει οτι σνομπαρω τις νεες τεχνολογιες, εβγαλα και βιντεο (πρεπει να κολλησω καποια στιγμη το κ@λ@κουμπι που αλλαζει modes απο μονο του :flipout:)...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ελλάδα παντού και πάντα.
Ανατριχίλα σε κάθε τραγούδι,βότσαλο,αμμουδιά,ξωκλήσι και γεφύρι.
Ηλία μας ταξίδεψες πάλι.:SFGSFGSF:

tiniakos;1057097520 Ηλία μας ταξίδεψες πάλι.:SFGSFGSF:[/QUOTE said:
Μας έχει ψοφήσει στις βόλτες .........Ηλίας μη σταματάς.

Ευχαριστω παιδια, αλλα ταξιδια μας κανουν ο costas και οι αλλοι με τα εξωτικα τους τοπία...

Για τον Παναγιωτη να πω, οτι οι Σλοβακοι, αν και τα μυαλα τους πηραν αερα λιγο με το ευρω και θα το πληρωσουν καποια στιγμη, μας εχουν σε μεγαλη υποληψη και γιατι ειμαστε η πιο κοντινη παραλια για διακοπες αλλα κυριως γιατι τους στειλαμε τον Κυριλλο και τον Μεθοδιο να τους κανουν ανθρωπους και το εκτιμανε... επισης οταν ειχαν υπογραψει για να μπουν στην ΕΕ ή το ευρω (δεν θυμαμαι) παλι ειχαμε εμεις την προεδρια και οι υπογραφες επεσαν στην Αθηνα...

Θυμαμαι σε εναν αγωνα ποδοσφαιρου Κ20 με την δικη τους ομαδα, σχολεια δημοτικα ειχαν φτιαξει πανώ που υποστηριζαν εμας... εχω και φωτογραφια νομιζω στο νημα απο τοτε...