Paparazzi...

Για να μη παραπονιεται ο Ntinnton οτι μονο αυτος εβγαζε μαντηδες, να του πω οτι κι εγω εκανα το ιδιο... το γυρισα στο μακρο... :award: μεχρι και αραχνες εβγαζα...

:BDGBGDB55:

Το ολο σκηνικο μου θυμιαε εντονα καραναβαλι Ξανθης... (μονο που εκει μετα την παρελαση πλακωσαμε τα σουβλακια, ενω εδω ειχε μονο κατι βρωμολουκανικα και αυτα ουτε καν στα καρβουνα :HTEHETH63:)

_DSC8354-Edit_LR by 1L1as, on Flickr

Η canon δείχνει καλύτερη χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η nikon δεν είναι αξιοπρεπέστατη.

Εγώ πάλι νομίζω ότι η μικρή nikon τον "εκθέτει" αρκετά, ειδικά στο θόρυβο.

Ας βαλω και τον απαραιτητο Κινεζο... (με τις χαζομηχανες που κουβαλαει, D3 και D800, παραλιγο να τον μπερδεψω με τον Λεωνιδα... :worshippy:)...!!!

_DSC8440_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

Απάντηση: Re: Paparazzi...

Ας βαλω και τον απαραιτητο Κινεζο... (με τις χαζομηχανες που κουβαλαει, D3 και D800

Το θέμα δεν είναι τι κουβαλάει , αλλά εάν κατάφερε να κάνει καλύτερη δουλειά από εσένα, που εάν δεν το δω, δεν θα το πιστέψω.

Re: Απάντηση: Re: Paparazzi...

Το θέμα δεν είναι τι κουβαλάει , αλλά εάν κατάφερε να κάνει καλύτερη δουλειά από εσένα, που εάν δεν το δω, δεν θα το πιστέψω.

Λιγο που τον παρατηρησα Κωστα, μια χαρα τον ειδα... ειδικα οι Κινεζοι ειναι και ευγενικοι και διακριτικοι... δεν θα χωθουν στη μουρη σου, ακομα και σε τετοιες περιπτωσεις οπου επιτρεπεται/προτρεπεται η φωτογραφιση, αλλα θα σε λοκαρει απο μακρια και θα σε περιμενει... αυτος ηταν και πορτραιτιστας... περιμενε στην εξοδο της παρελασης και εβγαζε -υποθετω- φωτογραφιες σαν τις παρακατω που θα βαλω τωρα...

Πορτραιτα λοιπον, ο θεος να τα κανει, οπου, ακομα μια φορα βλέποντάς τα στο pc, θυμαμαι ποσο θελω μια FF με τον 135/2 ... :bawling:

_MG_9793_dpp by 1L1as, on Flickr

_MG_9853_dpp by 1L1as, on Flickr

_MG_9792_dpp by 1L1as, on Flickr

Να πω, οτι ολες αυτες, τα πορτραιτα, ειναι με την 40D και τον 70-200/4/is στα 1250 και 1600 iso με επεξεργασια μονο στο προγραμμα DPP της κανον...

Η canon δείχνει καλύτερη χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η nikon δεν είναι αξιοπρεπέστατη.

Εγώ πάλι νομίζω ότι η μικρή nikon τον "εκθέτει" αρκετά, ειδικά στο θόρυβο.

Το προβλημα της μικρης, ειναι οτι ειναι... μικρη σε όλα... λεπτομερεια, δυναμικο ευρος, χρωμα κτλ κτλ. Εφυγες απο την ι δ α ν ι κ η εκθεση, αρχιζεις τους συμβιβασμους, ακομη και στα 1024...

...και οτι και να λενε οι ρηβιουερς, εμενα γνωμη δεν μου αλλαζουν, προτιμω τους... φυσικους, μηχανικους και λοιπους της πρακτικης κατευθυνσης :grandpa: