Paparazzi...

εχω την εντυπωση οτι πηρα αρνητικα το ποστ σου με μια δοση ειρωνιας οτι κ καλα ειναι προσβλητικο το θεμα ;
Δεν ξερω.Ισως δεν το επιασα.

Κι εγω εχω αυτη την εντυπωση, οτι το πηρες αρνητικα... γιατι ομως? :ernaehrung004:

Αν ειναι δυνατον ρε συ Ιασονα... το θεμα ειναι μια χαρα και το θεαμα ακομα ωραιοτερο... αυτο ηθελα να τονισω... :2thumb22sup:

Δεν ειρωνευτηκα, απλα προσπαθησα να κανω χιουμορ... αν δεν εγινε κατανοητο και σε ενοχλησε ζητω συγνωμη... καμμια τετοια προθεση...:ADFADF1:

Παίδες... ότι φωτογραφίες και να τραβήξετε από τις παραλίες, δεν πρόκειται να φτάσετε τα χρόνια πείρας που έχουν οι φωτορεπόρτερ
του STAR στην παρουσίαση των πλούσιων ελέων των θηλυκών νεανίδων.

Μαλέλης for ever... :worshippy:

Παίδες... ότι φωτογραφίες και να τραβήξετε από τις παραλίες, δεν πρόκειται να φτάσετε τα χρόνια πείρας που έχουν οι φωτορεπόρτερ
του STAR στην παρουσίαση των πλούσιων ελέων των θηλυκών νεανίδων.

Μαλέλης for ever... :worshippy:

Μη λες μεγαλα λογια... μην προκαλεις... :ADFADF1:

attachment.php

attachment.php

Attachments

• _MG_9942 copy.jpg
    _MG_9942 copy.jpg
    94.5 KB · Views: 345
  • _MG_9987.JPG
    _MG_9987.JPG
    110.1 KB · Views: 343
Κι εγω εχω αυτη την εντυπωση, οτι το πηρες αρνητικα... γιατι ομως? :ernaehrung004:

Αν ειναι δυνατον ρε συ Ιασονα... το θεμα ειναι μια χαρα και το θεαμα ακομα ωραιοτερο... αυτο ηθελα να τονισω... :2thumb22sup:

Δεν ειρωνευτηκα, απλα προσπαθησα να κανω χιουμορ... αν δεν εγινε κατανοητο και σε ενοχλησε ζητω συγνωμη... καμμια τετοια προθεση...:ADFADF1:

οκ τοτε:)
επειδη ισως δεν επιασα το χιουμορ , γιαυτο και μιλησα ετσι χωρις να φανω καχυποπτος.
Συγνωμη και απο μενα :ernaehrung004:

Συνεχιζουμε την μαχητικη φωτογραφικη ειδησεογραφια, με αλλο ενα σημαντικο γεγονος... Πανευρωπαικο πρωταθλημα κανο-καγιακ (νομιζω)...

Συμμετοχες πολλες...

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Επισημοι λιγοι...

attachment.php

Παρουσιαστρια μια... (αλλα καλη)

attachment.php

Attachments

• _MG_1151-2.jpg
    _MG_1151-2.jpg
    76 KB · Views: 292
  • _MG_1149-2.jpg
    _MG_1149-2.jpg
    82.8 KB · Views: 293
  • _MG_1153-2.jpg
    _MG_1153-2.jpg
    119.6 KB · Views: 295
  • _MG_1138-2.jpg
    _MG_1138-2.jpg
    102.5 KB · Views: 297
  • _MG_1126-2.jpg
    _MG_1126-2.jpg
    123.6 KB · Views: 295
Ειχε και ολυμπιονικη... Σλοβακα... (οσο και αν δε της φαινεται...:Banane0:)

attachment.php

Ειχε και συγκροτημα... (δεν αρεσε ιδαιτερα μαλλον :twoguns: αν κρινουμε απο το κοινο)

attachment.php

Attachments

• _MG_1164-2.jpg
    _MG_1164-2.jpg
    84.1 KB · Views: 295
  • _MG_1181-2.jpg
    _MG_1181-2.jpg
    111.6 KB · Views: 295
Ειχε και... πολλες χωρες οπως ειπαμε, αλλες παλιες

attachment.php

αλλα και μερικες νεες... αγνωστες ή ανυπαρκτες σε καποιους ακομη

attachment.php

Attachments

• _MG_1145-2.jpg
    _MG_1145-2.jpg
    87.6 KB · Views: 293
  • _MG_1137-2.jpg
    _MG_1137-2.jpg
    96.6 KB · Views: 296
Χαρακτηριστικο, οτι η εν λογω χωρα, ηταν η μοναδικη που τα ειχε ... "ολα σε ενα"... ενας ο προπονητης, ενας ο αθλητης, ενας ο γιατρος, ενας ο συνοδος... και μαλιστα ο ιδιος...!!!

Οταν μερικοι "φτηνοι στις κοτες και ακριβοι στα πιτουρα" κοβουν παρελασεις και αλλα, καποιοι αλλοι πανε μονο για τη συμμετοχη, τιμωντας το αθλητικο ιδεωδες...:smash:

Αντε και στα δικα μας...

Επεσαν κατι βροχουλες, εδω και ενα μηνα συνεχως και αδιαλλειπτως και ο Δουναβης ανεβηκε, οπως μετρησαν, μεσα στην πολη 6 μετρα... τιποτε να ανησυχεις... οπως λενε, απο τα 8 και πανω, ενδεχεται να υπαρξει προβλημα...

attachment.php

attachment.php

Τα δεντρακια που βλεπετε μεσα στο νερο, στολιζαν ενα πολυ ωραιο πεζοδρομο, διπλα μεν αλλα αρκετα πανω απο το ποταμι... ενας πεζοδρομος λιγοτερος τωρα, αλλα οχι απο γαιδαρους που παρκαρουν τα αυτοκινητα τους...

Attachments

• _MG_1287 as Smart Object-1.jpg
    _MG_1287 as Smart Object-1.jpg
    107.1 KB · Views: 302
  • _MG_1314 copy.jpg
    _MG_1314 copy.jpg
    120.4 KB · Views: 304
Last edited:
Εδω, σας εχω τον κυριο και αποκλειστικο υπευθυνο της παρ ολιγον πλημμυρας... συν τον ηθικο αυτουργο...:smash:

attachment.php

τι paparazzi θα ημουν αν δεν τον ανακαλυπτα...:Banane0::Banane0:

Attachments

• _MG_1306 copy.jpg
    _MG_1306 copy.jpg
    79.3 KB · Views: 460
Εδω, σας εχω τον κυριο και αποκλειστικο υπευθυνο της παρ ολιγον πλημμυρας... συν τον ηθικο αυτουργο...:smash:

attachment.php

τι paparazzi θα ημουν αν δεν τον ανακαλυπτα...:Banane0::Banane0:

Χωρις πλακα τωρα,πολυ ωραια φωτογραφια.Εμενα παντως μου αρεσει πολυ αυτη η ληψη,περαν του χιουμοριστικου του θεματος.

Χωρις πλακα τωρα,πολυ ωραια φωτογραφια.Εμενα παντως μου αρεσει πολυ αυτη η ληψη,περαν του χιουμοριστικου του θεματος.

Σε ευχαριστω.. οντως και μενα μου αρεσει σαν στιγμη, αλλα εχει φαει και την επεξεργασια της αρκουδας εδω...

Σε ευχαριστω.. οντως και μενα μου αρεσει σαν στιγμη, αλλα εχει φαει και την επεξεργασια της αρκουδας εδω...

Το τελικο αποτελεσμα ειναι πολυ καλο,εχεις κανει καλη επεξεργασια που ταιριαζει στη φωτογραφια:ernaehrung004:

Απο μια προεκλογικη συναυλια... το Σαββατο εχουν εθνικες εκλογες εδω...

Ενας -πολυ πιθανος :Banane0:- λογος της χαμηλης συμμετοχης των κεντροευρωπαιων σε αυτες, που ακουμε κατα καιρους, ειναι και το οτι... μαλλον δεν τις παιρνουν χαμπαρι...:smash: καμμια συναυλια, αντε κανενα περιπτερο σε καμμια γωνια, με 2 ατομα να μοιραζει μπαλονια και διαφημιστικα... που να παρεις χαμπαρι...

attachment.php

Την "καλη εκδοση" την εβαλα στις ασπρομαυρες...

Attachments

• _MG_1522 as Smart Object-1.jpg
    _MG_1522 as Smart Object-1.jpg
    56 KB · Views: 406
Μου αρεσε το βλεμα του πιτσιρικα....!!!! (λεμε τωρα....:drummer:)

attachment.php

Attachments

• _MG_2711a.jpg
    _MG_2711a.jpg
    52.1 KB · Views: 348
Παλια, η Μπρατισλαβα (πρωην Πρεσβουργο) ήταν το καλοκαιρινο θερετρο των Αυστρο-ουγγαρο-γερμανων πριγκηπων.
Επισης, εδω γινοταν και ολες οι ενθρονισεις των νεων βασιλιαδων της περιοχης.

Καθε χρονο, γινεται μια αναπαρασταση της ολης διαδικασιας, εχει ενδιαφερον και την παρακολουθει αρκετος κοσμος...

attachment.php

attachment.php

Attachments

• _MG_3723.jpg
    _MG_3723.jpg
    108.2 KB · Views: 273
  • _MG_3711a.jpg
    _MG_3711a.jpg
    81.4 KB · Views: 274
Παλια, η Μπρατισλαβα (πρωην Πρεσβουργο) ήταν το καλοκαιρινο θερετρο των Αυστρο-ουγγαρο-γερμανων πριγκηπων.
Επισης, εδω γινοταν και ολες οι ενθρονισεις των νεων βασιλιαδων της περιοχης.

Καθε χρονο, γινεται μια αναπαρασταση της ολης διαδικασιας, εχει ενδιαφερον και την παρακολουθει αρκετος κοσμος...

attachment.php

Που είναι βρε το πορτρέτο της πριγκηπισας. :guitarist::guitarist:

Που είναι βρε το πορτρέτο της πριγκηπισας. :guitarist::guitarist:

Αυτη ειναι η πριγκηπισα (ή καλυτερα η μαμα του πριγκηπα)... δε βλεπεις ποσες καμερες την ακολουθουν...? αλλα αυτη ερχεται προς εμενα...:violent-smiley-030::flipout:

Θα με περασε για τον Gomar ή τον Paul που ασχολουνται με πορτραιτα...:SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Εγω, το μονο που εβγαλα ηταν αυτο

attachment.php

Λιακο, γκαντεμια... :furious3: φετος πριγκηπα ειχαν μονο... αυτον τον πιτσιρικα...

attachment.php

Attachments

• _MG_3717.jpg
    _MG_3717.jpg
    65.7 KB · Views: 233
  • _MG_3720 as Smart Object-1.jpg
    _MG_3720 as Smart Object-1.jpg
    73.9 KB · Views: 240