Ηλία διακρίνω ένα τρέμουλο στην τελευταία, γιατί άραγε?:chinscratch:
Σε ευχαριστω Βαγγελη...
Body Painting... (oχι ιδιαιτερα επιτυχημενο κατα τη γνωμη μου :7SFGSFG
![]()
Οντως, το σκεφτηκα κι εγω αλλα δεν μπορεσα (να σκεφτω πως) να την εκμεταλλευθω καλυτερα...
...ο φακος δεν βολευε, γωνια καλυτερη δεν υπηρχε, κοσμος πηγαινοερχοταν συνεχως μπροστα, ουτε καθαρη δεν βγηκε (περιμενα κανενα 2λεπτο με τη μηχανη στο ματι να μη περναει κοσμος, με επιασε τρεμουλο).
Ασε που φοβομουν μηπως με δει και φορεσει το παπουτσι...εχουν οι επαγγελματιες μοντελα μια τριτη αισθηση, με την οποια αντιλαμβανονται τις μεγαλες μαυρες μηχανες οσο μακρια και να ειναι και στηνονται καταλληλως (μηπως και ειναι κανενας Χελμουτ Νιουτον απο πισω)... ισως ο Billy μπορει να μας πει αν ειναι οντως ετσι...
Κτιρια και μνημεια δεν ειναι το φορτε μου (θα μου πεις και τι ειναι και θα εχεις δικιο :smashχώρια οτι ολη η κεντρικη πλατεια (φαινεται σε καποιες φωτο) ειναι ενα απεραντο εργοταξιο... που βρισκουν τα λεφτα για ανακαινισεις δεν ξερω...
Ηλία ο 85ρης γράφει πολύ καλά και με άριστο χρώμα, λιγάκι τις εκτροπές (fringing) στα πολύ δύσκολα σημεία (μάσκα, καθρεφτάκια) εάν θέλεις διορθώνεις.
Θέλω κι' εγώ 85άρη.. :BDGBGDB55:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.