aneas
Senior Member
- 8 March 2024
- 470
Σε χώρο εργασίας, χρειάζεσαι παπούτσια εργασίας για την ασφάλεια σου.Καλησπερα
Μιας και σας βρήκα παίδες ,ψάχνω αθλητικό παπούτσι για τη δουλειά ,σε συνεργείο αυτοκινήτων .
Έως τώρα έπαιρνα Nike running τύπου quest κλπ γύρω στα 50ευρω ,βγάζουν ένα χρόνο κ κάτι.
Αυτη τη φορά ειπα να κοιτάξω κάτι πιο ειδικο κ να ανέβω 20-30 ευρώ αν χρειαστεί ,όχι περισσότερο γιατί κρίμα είναι ,δεν είναι κυριλέ η δουλειά !
Δουλειά λοιπόν με 8/9 ώρες ορθοστασία κ περπάτημα πολύ ,στο χώρο του συνεργείου ,πάνω κάτω δλδ .
Από τι κατάλαβα πρέπει να πάω κάτι σε foam σόλα ,gel η ortholite αν τα λέω καλά .
Είδα εδώ να προτείνετε μεταξύ άλλων τα sketchers,δεν τα γνώριζα είναι η αλήθεια κ κοιτάζω τα go walk 6 που λέτε ,είδα κ τα Vapor foam ,οπτικά πιο ωραία!
Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο σε adidas η οτιδήποτε ;
Το μαύρο χρώμα θα το ψάξω εγώ όπως καταλαβαίνεται λόγο φύσης της δουλειάς.
Ευχαριστώ
Τα αθλητικά είναι για άθληση. Όχι για χώρο συνεργείου.
Μπορεί να είσαι τυχερός και να μη πάθεις τίποτα. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
Εμένα 2 φορές τα παπούτσια εργασίας με έσωσαν. Την μια φορά από βαρύ τραυματισμό και την δεύτερη απο ελαφρύ.
Την μια φορά εξάρτημα μηχανής έπεσε πάνω στο πόδι μου.
Την δεύτερη πάτησα όρθιο κατσαβίδι που είχε πέσει και στηριχτεί όρθιο με την μύτη προς τα πάνω σε ένα μικρο φρεατιάκι. Πέρασε και με τραυμάτισε ελαφρά στο πέλμα, αν ήταν αθλητικό παπούτσι με το κατσαβίδι μαζί θα ήμουν στα έκτακτα χειρουργεία να μου το βγάλουν.
Τα μέτρα ασφαλείας δεν είναι αστεία υπόθεση.