W w_o_m New member 22 August 2006 7 19 October 2006 #1 Γεια σας, Θα ηθελα να διαβασω αποψεις για τα P. Monitor7 και P. Monitor9 ηχεια. Θα παιζουν με ενισχυτη/player της Ηarman Kardon (970) για μουσικη και οχι h.cinema
Γεια σας, Θα ηθελα να διαβασω αποψεις για τα P. Monitor7 και P. Monitor9 ηχεια. Θα παιζουν με ενισχυτη/player της Ηarman Kardon (970) για μουσικη και οχι h.cinema
sfortis Administration Team Staff member 3 August 2006 11,392 t3.large 19 October 2006 #2 Εχω τα Monitor7 mk2 και είμαι παρα πολυ ικανοποιημένος, ειδικά με το χαμηλό που είναι πραγματικά τρομερο! Παραπονό μου είναι οτι θα τα προτιμούσα λίγο πιο λαμπρά τα πρίμα,αλλά μάλλον φταίει και ο DENON (pma900 αν θυμαμαι καλα) που τα οδηγώ σε αυτο.
Εχω τα Monitor7 mk2 και είμαι παρα πολυ ικανοποιημένος, ειδικά με το χαμηλό που είναι πραγματικά τρομερο! Παραπονό μου είναι οτι θα τα προτιμούσα λίγο πιο λαμπρά τα πρίμα,αλλά μάλλον φταίει και ο DENON (pma900 αν θυμαμαι καλα) που τα οδηγώ σε αυτο.
W w_o_m New member 22 August 2006 7 11 November 2006 #3 sfortis said: Εχω τα Monitor7 mk2 και είμαι παρα πολυ ικανοποιημένος, ειδικά με το χαμηλό που είναι πραγματικά τρομερο! Παραπονό μου είναι οτι θα τα προτιμούσα λίγο πιο λαμπρά τα πρίμα,αλλά μάλλον φταίει και ο DENON (pma900 αν θυμαμαι καλα) που τα οδηγώ σε αυτο. Click to expand... Λοιπον, περασε ο καιρος και κατεληξα στα Μ7 !
sfortis said: Εχω τα Monitor7 mk2 και είμαι παρα πολυ ικανοποιημένος, ειδικά με το χαμηλό που είναι πραγματικά τρομερο! Παραπονό μου είναι οτι θα τα προτιμούσα λίγο πιο λαμπρά τα πρίμα,αλλά μάλλον φταίει και ο DENON (pma900 αν θυμαμαι καλα) που τα οδηγώ σε αυτο. Click to expand... Λοιπον, περασε ο καιρος και κατεληξα στα Μ7 !
sfortis Administration Team Staff member 3 August 2006 11,392 t3.large 11 November 2006 #4 Με γεια! Που κ πόσο τα βρήκες? Νόμιζα ότι δεν εισάγονται πλέον?