Αχ. αν είναι να ανταλλάξουμε το αλουμίνιο με σαπωνα,στο λέω από τώρα ότι αποκλείω τα..... μνημόσυναναι το necromantic αρωματαρα !!!
Αχ. αν είναι να ανταλλάξουμε το αλουμίνιο με σαπωνα,στο λέω από τώρα ότι αποκλείω τα..... μνημόσυνα![]()
Εγώ στο ξύρισμα με το cella , ειχα r41 και κατι ξεχασμένα rubie.
H r41 έχει ,για μένα, ένα μεγάλο πλεονέκτημα.
Επειδή είναι αρκετά πιο ελαφριά από την bb, στο τέλος του ξυρίσματος δεν τρέμει το χέρι μου και δεν υπάρχει περίπτωση κοψίματος.
Μου το είχε επισημάνει και ένας άλλος φίλος όταν του ειχα δώσει για δοκιμές την r41 με το μακρύ στέλεχος και την rosegold που έχει κοντό.
Τελικά προτίμησε την κοντή,γιατί ήταν πιο ελαφριά και στο τέλος του ξυρίσματος δεν κουραζοταν το χέρι του με αποτέλεσμα και αυτού, να τρέμει.
Παράξενο ή συνηθισμένο??
<iframe src="https://giphy.com/embed/9suwNoS3XOFFK" width="480" height="480" frameBorder="0" class="giphy-embed" allowFullScreen></iframe><p><a href=" ">via GIPHY</a></p>τρεμει το χερι σου για 10 λεπτα ξυρισμα με διαφορα λιγων γραμμαριων στην λαβη ?
Σε τι κοσμο ζουμε ρε ? Ειμεθα αντρες που στιβουμε την πετρα ή οχι ?
Δεν μου λετε ρε σεις ? Εχετε σηκωσει ποτε καμια σακουλα σουπερ μαρκετ ? (δεν το χοντρυνα να πω βαρακια ......)
Μέχρι το τσιγάρο έχω φτάσει.....άντε και κάνα μπουκάλι μπύρα...όλα τα υπόλοιπα είναι σκληρή άσκηση για ρωμαλέα παιδιάΔεν μου λετε ρε σεις ? Εχετε σηκωσει ποτε καμια σακουλα σουπερ μαρκετ ? (δεν το χοντρυνα να πω βαρακια ......)
Ωραία....θα το βάλω μετά το μπάνιο τοτενεςTo asb της Speick είναι φοβερό after sun για το καλοκαίρι.
Μετά από ξύρισμα έχω να το βάλω κάτι χρόνια!
ναι καλα ειναι...τα ειχα απο τη μηχανη που ειχε μεσαΞέχασα να σας πω ότι ,τα ξυραφάκια της Muhle είναι εξαιρετικά.
Είχα μερικά ξεχασμένα κάτι χρονια στο εξοχικό και φέτος που τα βρήκα , είπα να τα δοκιμάσω και αυτά...... απόλυτα ικανοποιημένος!!
Καλημερα και απο εμενα.Μάγκες καλησπέρα, έπειτα από δύο και κάτι χρόνια που παρακολουθώ τα βιντεάκια του Σταρόβα και Geofatboy σκοπεύω να ξεκινήσω ν' ασχολουμαι με το παραδοσιακό ξύρισμα και γω καθώς δηλώνω ότι δεν με ικανοποιεί πια το αποτέλεσμα της ξυριστικής μηχανής που χρησιμοποιώ (Phillips OneBlade), ούτε δοκιμές με κλασσικά ξυραφακια όπως Gillette BlueII / Mach 3 μου άφησαν θετικές εντυπώσεις.
Συγκεκριμένα είχα με την Mach3 κάποιους ερεθισμούς, πολλά κι ενοχλητικά περάσματα για baby smooth ξύρισμα και έχω και σχετικά ευαίσθητο και λιπαρό δέρμα με σχετικά μαλακή τρίχα.
Έχω επιλέξει μέχρι στιγμής Μηχανή Lord L6, Σαπούνι haslinger sheep milk (προβατάκι) και λεπίδες Gillette Nacet σαν εισαγωγή - διαβάζοντας πολλά θετικά σχόλια.
Για δοκιμές σκοπεύω να πάρω τις εξής λεπίδες: Astra Superior Platinum, Gillette Silver Blue, Gillette Platinum, Gillette 7 o' Clock.
Θα προτείνατε κάποια αλλαγή ή αποφυγή κάποιων απ'τις παραπάνω για αρχάριο και με ευαίσθητο δέρμα;
Κάποιες άλλες λεπίδες;
Ευχαριστώ προκαταβολικά
Για πινέλο ( το παρέλειψα ) πήρα από Σκλαβενίτη στα 4.50€ ένα της Omega (χοίρου).Καλημερα και απο εμενα.
Λοιπον εχεις κανει καλές επιλογές.
Αρα θα ασχοληθεις κανονικα με το παραδοσιακο ξύρισμα;αμα ναι εγω δεν θα επερνα καν την lord θα εβαζα παραπανω χρήματα και θα επερνα την Rockwell 6c που είναι μεγαλος δάσκαλος σε καλύπτει για παρα πολλα χρονια λογου που ειναι και ρυθμιζόμενη αλλαζεις πλάκες.
Τώρα εκτος αμα με προδίδει η πρεσβυοπεια και δεν το ειδα πουθενά δεν αναφέρεις πουθενά τι πινελο θα πάρεις για αρχη παρε ένα συνθετικό razorck big brush.
Θα μπορουσες να παρεις ενα της ταξεως 9 ευρώ omega χοίρου απο το σουπερ μαρκετ αλλα μέχρι να το μάθεις να στρώσει επειδη σπανε δυσκολα οι τριχες του είναι σκληρές,μπορει να απογοητευτείς.
Nacet για πρωτα ξυρισματα δεν θα εβαζα ειναι κοφτερες και τραχιες οσο αφορα το πρωτο ξύρισμα μετά στρώνουν.
Εγω θα εβαζα ποιο γλυκες αλλα και αποδοτικες που ειναι οι 7clock πράσινες.
Οσο αφορα σαπουνι μια χαρα είναι το προβατάκι για αρχή αφου μαθεις καλα πας και σε ιταλο οπως τα saponificio varesino ενα σετ πρεπει να παρεις ειναι αρχοντικα αρώματα μπορει να διαρκουν λιγο εως ελάχιστα αλλα είναι Ιταλός.
Μετα πας σε ελληνικά σαπούνια savon mystere hags και μετα πας σε αμερικανικά που είναι τεράστια γκαμα απο μαρκες,λεφτα να εχεις να χαλάς.
Τωρα οπως σου ειπε ο Μιχάλης ζεστο η χλιαρο μπανάκι και μετά ξύρισμα τα ξέρεις εξάλλου.
Κατι pre save κύβος που χρησιμοποιεί ο Σταρόβας αυτα για εμενα προσωπικα ειναι πεταμενα λεφτα οταν έχεις ενα καλο σαπουνι δεν χρησιμοποιεις pre save προϊόντα εξάλλου ο σταροβας εχει χορηγους πρεπει να τα δείξει.
Αυτα απο εμενα ότι απορια ρωτάς, καλή αρχή και ετοιμάσου να ξοδευτεις γιατι οποιος λεει ότι το παραδοσιακο ξύρισμα ειναι φτηνο λεει ψέματα.![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.