Γράφτηκα σε μια καρτέλα που μου δώσανε στο hondo και μου στέλνουν sms στο κινητό, όταν βάζουν έκπτωση.
Όταν μου στείλουν θα σε ενημερώσω.
Μολις ξυριστηκα, απλά σοκ με το νέο πρόσωπο.
Λοιπόν τελικά έγραψα λάθος μπερδεύτηκα είχα πάρει σαπούνι όχι το faena αλλα το Saponificio Varesino το tundra artica.
Απίστευτο σαπούνι, φοβερή μυρωδιά, δεν δυσκολεύτηκα καθόλου να κάνω αφρό και γέμισμα στο πινέλο.
Αυτά είναι τα συστατικά του after shave της clinique, που χρησιμοποιώ.
Βλέπετε κανένα συστατικό που να είναι αλκοόλ με "κρυμμένο " ονομα?
Για πέστε καμμία ιδέα για την περιποίηση προσώπου για μετα το ξύρισμα.
Μιας και μπήκα στο "κολπο" ας το κάνω οσο το δυνατόν σωστότερα.
Στο μόνο που δεν θα "υποκύψω" προς το παρόν, είναι πινέλα και σαπούνια.......βαριέμαι αφόρητα!
Αυτά όταν βγω στη σύνταξη.
Ρε θα με τρελανετε........
Muhle r41 και voskhod σήμερα και ναι....""είμαι ακόμα εδώ και αυτό το καλοκαιρι,λιωμένο παγωτό κυλάει στο χέρι ""(Ξύλινα Σπαθιά)
Μια χαρά ξύρισμα (σχεδόν) κανένα κόψιμο και πιο smooth από την Wilkinson που όλο και κάτι ψιλά έκοβε!
Και φυσικά ,καμμία σχέση με την merkur.
Ρε θα με τρελανετε........
Muhle r41 και voskhod σήμερα και ναι....""είμαι ακόμα εδώ και αυτό το καλοκαιρι,λιωμένο παγωτό κυλάει στο χέρι ""(Ξύλινα Σπαθιά)
Μια χαρά ξύρισμα (σχεδόν) κανένα κόψιμο και πιο smooth από την Wilkinson που όλο και κάτι ψιλά έκοβε!
Και φυσικά ,καμμία σχέση με την merkur.
Ένα τρομερό πλεονέκτημα που με βόλεψε ,ήταν τον "χτενι" που εχει.
Βοηθάει με την αίσθηση που έχει το χτένι στο μάγουλο,να βρεις την σωστή γωνιά.
Την άλλη φορά με Gillette κίτρινο,την παραλλη με permasharp και όταν την συνηθίσω λίγο ακόμα....feather :firstprize:
Θα με κανετε να την παρω κι εγω. Ειναι πιο κοφτερη απο τη μπισμαρκ η τη φουτουρ δηλαδη; Η να το πω αλλοιως, εχει αραγε αλλη αισθηση;
Και θελω να δοκιμασω και μια σλαντ
Θα με κανετε να την παρω κι εγω. Ειναι πιο κοφτερη απο τη μπισμαρκ η τη φουτουρ δηλαδη; Η να το πω αλλοιως, εχει αραγε αλλη αισθηση;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.