Παραδοσιακό ξύρισμα

Γράφτηκα σε μια καρτέλα που μου δώσανε στο hondo και μου στέλνουν sms στο κινητό, όταν βάζουν έκπτωση.
Όταν μου στείλουν θα σε ενημερώσω.

Απάντηση: Re: Παραδοσιακό ξύρισμα

Γράφτηκα σε μια καρτέλα που μου δώσανε στο hondo και μου στέλνουν sms στο κινητό, όταν βάζουν έκπτωση.
Όταν μου στείλουν θα σε ενημερώσω.

Οκ ευχαριστώ αλλά θα σου δώσω πρώτος ενημέρωση, ήρθε μνμ στη γυναίκα μου πριν λίγο οτι αύριο στο Notos θα είναι ολα τα καλλυντικά μέχρι τις 9.00 το βράδυ στο 50% , αν δεν έχει τρελή ουρά από γυναίκες θα μπω

Αυτό είναι ?

cl_sku_651705_1200x1500_0.png

Ρε θα με τρελανετε........
Muhle r41 και voskhod σήμερα και ναι....""είμαι ακόμα εδώ και αυτό το καλοκαιρι,λιωμένο παγωτό κυλάει στο χέρι ""(Ξύλινα Σπαθιά):flipout:
Μια χαρά ξύρισμα (σχεδόν) κανένα κόψιμο και πιο smooth από την Wilkinson που όλο και κάτι ψιλά έκοβε!
Και φυσικά ,καμμία σχέση με την merkur.
Ένα τρομερό πλεονέκτημα που με βόλεψε ,ήταν τον "χτενι" που εχει.
Βοηθάει με την αίσθηση που έχει το χτένι στο μάγουλο,να βρεις την σωστή γωνιά.
Την άλλη φορά με Gillette κίτρινο,την παραλλη με permasharp και όταν την συνηθίσω λίγο ακόμα....feather :firstprize:

Δοξα τον Θεο βρηκαμε σημειο αναφορας.

Δεν σου ειπα οτι οσες και να δοκιμασεις στην R41 θα καταληξεις ? :flipout:

υγ

εγω χτες βραδακι στις 2μιση που μουρθε για ενα μεταμεσονυχτιο της εβαλα και nacet και πηγε περιφημα επισης.

Πολυ ωραια λεπιδα και αυτη Μιχαλη καθως και αυτες που ειπες.

Εχεις μια βαση πλεον .

Μολις ξυριστηκα, απλά σοκ με το νέο πρόσωπο.
Λοιπόν τελικά έγραψα λάθος μπερδεύτηκα είχα πάρει σαπούνι όχι το faena αλλα το Saponificio Varesino το tundra artica.
Απίστευτο σαπούνι, φοβερή μυρωδιά, δεν δυσκολεύτηκα καθόλου να κάνω αφρό και γέμισμα στο πινέλο.

Αυτά είναι σαπούνια για αρχόντους!
Κοίτα λοιπόν τι παίζει με αυτό το σαπούνι (οδηγίες χρήσεως).

1) Χαζεύεις τη συσκευασία, ειδικά αν είναι κάποια special edition.
2) Ανοίγεις το κουτί, μυρίζεις, ξεχνιέσαι να το μυρίζεις για κανένα πεντάλεπτο.
3) Βάζεις νερό στο σαπούνι, 2-3 χιλιοστά, όχι πολύ, και το βάζεις στην άκρη να μουλιάσει.
4) Αφήνεις το πινέλο να μουλιάσει (αν είναι συνθετικό για ένα λεπτό, αν είναι από φυσική τρίχα για 15 λεπτά).
5) Πλένεις το πρόσωπο καλά με ζεστό νερό και σαπουνάκι (κάποια μπάρα, όχι τα τίγκα στη χημικούρα, του Παπουτσάνη τα γλυκερίνης είναι μια χαρά) να καθαρίσει και να μαλακώσει η τρίχα.
6) Βγάζεις το πινέλο, το σφίγγεις να φύγει το νερό από μέσα και το τινάζεις καλά.
7) Βάζεις το νερό που είναι στο σαπούνι στον θύσανο του πινέλου και φορτώνεις για μισό λεπτό.
8) Απολαμβάνεις την ξυρισματάρα σου, τα αρώματα, το γλίστρημα του σαπουνιού και την αίσθηση που έχει το δέρμα μετά!
9) Αν βάλεις και το balm μένεις μόνος σου σε μία γωνίτσα να ικανοποιείσαι χαϊδεύοντας το πρόσωπό σου, γιατί τέτοια αίσθηση είχες τελευταία φορά όταν ήσουν μωρό.

Αυτά είναι τα συστατικά του after shave της clinique, που χρησιμοποιώ.
Βλέπετε κανένα συστατικό που να είναι αλκοόλ με "κρυμμένο " ονομα?

To denat.
Επίσης έχει και άλλα συστατικά, όχι και τόσο... καλά. :smile:
Το οινόπνευμα κάνει αντισηψία βρε, με ένα καλό σαπούνι το δέρμα σου θα τραφεί τόσο καλά που δεν θα σε ενδιαφέρει το οινόπνευμα.

Για πέστε καμμία ιδέα για την περιποίηση προσώπου για μετα το ξύρισμα.
Μιας και μπήκα στο "κολπο" ας το κάνω οσο το δυνατόν σωστότερα.

Για την Lucky tiger έχω ακούσει πολύ καλά λόγια.
Αλλά έχουμε και τα Ελληνικά της Faena που είναι πολύ καθαρά και ο Φωκίωνας που τα φτιάχνει κάνει πολύ καλή δουλειά.
Καλύτερο από της Clinique είναι το Institut de Karite, αλλά είναι και αυτό τσιμπημένο στα 20 τα 75ml.
Γενικά για skin food κυκλοφορεί το ανθόνερο αμαμελίδας (Witch Hazel) στα φαρμακεία, κάπου στα 10 τα 250 γραμμάρια;

Στο μόνο που δεν θα "υποκύψω" προς το παρόν, είναι πινέλα και σαπούνια.......βαριέμαι αφόρητα!
Αυτά όταν βγω στη σύνταξη.

Και φυσικά, την καλύτερη περιποίηση σου την κάνει ένα καλό σαπούνι σαν την αρχοντιά του Μπαραχίρη!

Muhle r41 και voskhod σήμερα και ναι....""είμαι ακόμα εδώ και αυτό το καλοκαιρι,λιωμένο παγωτό κυλάει στο χέρι ""(Ξύλινα Σπαθιά):flipout:
Μια χαρά ξύρισμα (σχεδόν) κανένα κόψιμο και πιο smooth από την Wilkinson που όλο και κάτι ψιλά έκοβε!

Νάτα μας...
Πρόσεχε, γιατί όταν θα νομίζεις ότι θα της έχεις πάρει τον αέρα, τότε θα σε κόψει.
Σαν το αυτοκίνητο είναι και αυτή. :D
Δοκίμασε λεπίδες, δεν υπάρχει λόγος να πας σε feather, αν και νομίζω πως ότι και να δοκιμάσεις πάλι σε Voskhod θα γυρίσεις.
Με την R41 θα πάρεις τόσο χαλαρό και τόσο βαθύ ξύρισμα που με πλαστικά δεν παίζει να πάρεις.
Welcome to the club... :flipout:

Δεν ξέρω αν θα πρέπει να δώσω τα εύσημα στην speick ή στην r41, αλλά πρώτη φορά βάζω τόσο καλή λοσιόν.
Καμμία σχέση (για το πρόσωπο μου τουλάχιστον) με την floid.
Σήμερα πήρα και την luky tiger after shave and face tonic (χωρίς αλκοόλ) και έκλεισε το θέμα.
Όταν αρχίσω τα πινέλα, θα σας τα ξανατουμπανιασω!:firstprize:
Μαζεύω λεφτά για την blackbird τωρα! :a0210:

Μας βγήκε άγριος ο Μιχάλης... :flipout:

Από τη μία είναι ότι περνάει μόνο μία λεπίδα από το δέρμα σου η οποία κόβει και όχι πέντε που κόβουν οι τρεις ενώ οι δύο τραβάνε.
Όπως και να το πάρεις, αλλιώς καταπονείται το δέρμα αν περάσει 2-3 φορές μία λεπίδα από πάνω του και αλλιώς καμιά 15αριά φορές και να είναι και οι μισές στομωμένες.

Από την άλλη, τα after shave που υπάρχουν στο super market είναι τουλάχιστον αστεία.
Απλά οινόπνευμα και άρωμα.
Και αυτό επειδή παίρνουν τα super market τα after shave των 3 και τα πουλάνε 8-9 !
Αν πάρεις after shave που αξίζει πραγματικά 8-9 , εννοείται ότι θα υπάρχει διαφορά!

Speick, Floid κλπ είναι μάρκες που αξίζουν όντως τόσα λεφτά.

@mparaxir..
9 βήματα ήταν οι οδηγίες του ΓΔ.
καταλαβαίνεις ότι πιο εύκολα αλλάζεις κεφαλή και ρυθμίζεις τον βραχίονα σου.. έτσι;;;;;;

Μην τον ενοχλεις με λεπτομερειες.

Τωρα απολαμβανει φρεσκαδα και δερματαρα.

Βελονες και βραχιονες....μπορουν να περιμενουν.:guitarist:

9 απολαυστικά βήματα...

Και το να ρυθμίσεις έναν unipivot είναι 3-4 βήματα αλλά μόλις τελειώσεις από το τέταρτο βρίσκεσαι πάλι στο πρώτο!
Για πάντα! :flipout:

1) Ρυθμίζεις βάρος
2) Ρυθμίζεις VTA
3) Ρυθμίζεις antiscating
4) Goto 1

Ένα τρομερό πλεονέκτημα που με βόλεψε ,ήταν τον "χτενι" που εχει.
Βοηθάει με την αίσθηση που έχει το χτένι στο μάγουλο,να βρεις την σωστή γωνιά.
Την άλλη φορά με Gillette κίτρινο,την παραλλη με permasharp και όταν την συνηθίσω λίγο ακόμα....feather :firstprize:

Τα' λεγα, δλδ τι τα' λεγα? τα φωναζα σε τοσα posts για την ασφαλεια της R41.

Το έχει το forum φαίνεται.
Πρώτες μηχανές οι περισσότεροι έχουμε R41, merkur Futur...
Θα μας διαβάσει κανείς και θα τον τρέχουνε για μετάγγιση! :flipout:

Θα με κανετε να την παρω κι εγω. Ειναι πιο κοφτερη απο τη μπισμαρκ η τη φουτουρ δηλαδη; Η να το πω αλλοιως, εχει αραγε αλλη αισθηση;

Και θελω να δοκιμασω και μια σλαντ

Μπορουμε παντα στην εκθεση που διοργανωνουμε ως φορουμ να εχουμε και event αιμοδοσιας παραλληλα just in case :BDBDG54:

Θα με κανετε να την παρω κι εγω. Ειναι πιο κοφτερη απο τη μπισμαρκ η τη φουτουρ δηλαδη; Η να το πω αλλοιως, εχει αραγε αλλη αισθηση;

Και θελω να δοκιμασω και μια σλαντ

Σλαντ θελω κι εγω να δοκιμασω αν και δεν τα εχω καλα με τις μη συμμετρικες καταστασεις γενικως....

Οσο για την R41 ποσο εξω να πεσεις με 20 ευρω το κοστος της κεφαλης ? (θεωρω οτι λαβες εχετε οι περισσοτεροι να της βαλετε )

Ειναι παντως περιεργη δεν ειναι ακριβως ανοιχτου τυπου. Ενα υβριδιο θα ελεγα οτι ειναι .

Οι ρυθμιζόμενες δεν με τρελαίνουν.
Επειδή δεν πιάνουν καλά τη λεπίδα στις άκρες, αυτή ταλαντώνεται (ειδικά στην κόντρα) και δημιουργεί ερεθισμούς.
Η R41 είναι μία μηχανή που αν τη σεβαστείς θα σου δώσει εκπληκτικά ξυρίσματα και εύκολα.
Ε, αν θα πας κόντρα στο μουστάκι με λάθος γωνία θα σε κόψει φυσικά!
Όπως και να το πάρεις, futur και r41 έχουν τελείως διαφορετική αίσθηση.
Τώρα, ποια σου αρέσει περισσότερο είναι θέμα γούστου.
Αλλά για 20 η κεφαλή, είναι νομίζω κρίμα να μην τη δοκιμάσεις.

Θα σας παρει κι θα σας σηκωσει χριστουγεννιατικα μου φαινεται...😀😀😀

Θα μας φαει η οικονομια με το ΠΞ 👹👹