Παραδοσιακό ξύρισμα

Απάντηση: Re: Παραδοσιακό ξύρισμα

Οπα αυτός πέφτει μακριά πολύ ! :bike:

Σήμερα με φόρτωσε μαζί με τις λεπίδες κάτι σύριγγες ο Μιχάλης έτσι και με σταματήσουν για έλεγχο θα νομίζουν οτι κουβαλώ ναρκωτικά :flipout:

Έφυγε γρήγορα η μέρα στο γραφείο και δεν κατάφερα να ανέβω. Θα μιλήσουμε αύριο μήπως και κάτσει espresso στην αυλή σου στον κουτσό :elefant:

Ναι βρε συ οποτε σε βολεψει. Στον Μιχαλη ασε θα παω εγω οταν κατηφορισω στην μητερα μου απο δευτερα και οποτε μπορει και εκεινος.

Σήμερα είχαμε ξύρισμα με r41 και Wilkinson (2 χρήση).
Αυτή την φορά με πινέλο και κρέμα palmolive.
Παράξενα πράγματα.
Παρά πολλά κοψίματα.
Να έφταιγε το ξυράφι,η σαπουναδα,εγώ?
Τες πάντων η...πινελοσαπουναδα δεν με πολυβολεψε.

Re: Απάντηση: Re: Παραδοσιακό ξύρισμα

Σήμερα με φόρτωσε μαζί με τις λεπίδες κάτι σύριγγες ο Μιχάλης έτσι και με σταματήσουν για έλεγχο θα νομίζουν οτι κουβαλώ ναρκωτικά :flipout:
:

Ρε συ Μιχαλη τι ειναι αυτες οι συριγγες που ξεφορτωσε ολο ανακουφιση ο Κωστας σημερα ?

Ποιο μαντζουνι εκεινο με το καφε μπουκαλι ?

Re: Απάντηση: Re: Παραδοσιακό ξύρισμα

Ρε συ Μιχαλη τι ειναι αυτες οι συριγγες που ξεφορτωσε ολο ανακουφιση ο Κωστας σημερα ?

Ποιο μαντζουνι εκεινο με το καφε μπουκαλι ?

Aυτο φιλαράκι!

Attachments

• lucky-tiger-after-shave-face-tonic.jpg
    lucky-tiger-after-shave-face-tonic.jpg
    42.4 KB · Views: 65
Λογικα εσυ θα σπασεις το ροδι....

ρε πηγαινε στα σιγουρα που θα παρεις οτι βρεις μπροστα σου....

υγ

Η R89 λοιπον (με πρασινη 7clock) ηταν απλα χαρμα......πολυ ηπια οπως μουχε πει ο Μιχαλης ξυριζομουν με την ιδια ανεση που το εκανα με το πλαστικο.

Βεβαια δεν ειναι για πολλα.....την δευτερη μερα θες παλι ξυρισμα οταν στην R41 την δευτερη ημερα απλα αρχιζεις και τσιμπας....

Ομως εγινε ενα πολυ ωραιο ζευγαρακι R89+R41 σε σημειο που δεν νομιζω να ασχοληθω για αρκετο καιρο με κεφαλη (ερχεται και μια slant του maggards που πηρα να δω πως ειναι η αισθηση)

Βρε πάρε ένα speick που ψάχνεσαι!
Άντε, αν θέλεις κάτι πιο ακριβό, πάρε ένα institute de karite ή όπως το λένε να μην ασχοληθείς ξανά με balms!
Και όταν βρεθούμε με το καλό θα σε βάλω να μου δείξεις πως κάνεις αφρό. :D

Έχω speick, lucky tiger και floid.
Δεν το θέλω για μένα.
Ένας φίλος το χρησιμοποιεί και θέλω να του δώσω μια εναλλακτική
Δεν θέλω να του προτείνω κάτι χειρότερο ή ισάξιο με αυτό που ήδη έχει.
Εξού και η ερώτηση.

Αυτά είναι τα συστατικά του
Aqua / water - dimethicone - glycerin - zea mays starch / corn starch - isohexadecane - sorbitan stearate - c13-14 isoparaffin - 2,6-dimethyl-7-octen-2-ol - stearyl alcohol - ammonium polyacryldimethyltauramide / ammonium polyacryloyldimethyl taurate - poloxamer 338 - disodium edta - sucrose cocoate - caprylyl glycol - hydroxyapatite - laureth-7 - eperua falcata bark extract - dextrin - lactic acid - polyacrylamide

Τα συστατικά του φαίνονται πολύ καθαρά πάντως.
Τώρα, για το τι απόδοση έχει, δεν ξέρω. :)

Σημείωση, ένα πολύ ωραίο site για να ελέγχετε τα συστατικά είναι αυτό.

Ούτε που μοιάζει...

Τα συστατικά του Old Spice:

Alcohol Denat, Aqua, Parfum, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Allantoin, Lactic Acid, Alpha-Isomethyl Ionone, Coumarin, Geraniol, Sodium Hydroxide, Citral, Isoeugenol.

Σήμερα παράγγειλα από Γιώργη speick asb, Gillette 7oclock κίτρινες και πράσινες, persona και voskhod.

Ρε συ πρασινη σουστειλα να δοκιμασεις.

Ποια ειναι η περσονα ?

υγ

στο μεταξυ ψαχνω μια πολυσιλβερ που μουχε δωσει ο Μιχαλης και την ειχα ως κορη οφθαλμου και δεν την βρισκω :HTEHETH63: