Το Κερκίνη 2019 είναι φοβερό σαπούνι.
Απλά ο Γιώργος ακόμη δοκιμάζει φόρμουλες και τα πειράματα δεν βγαίνουν πάντα προς το καλύτερο.
:vroam:
Ζεις επικίνδυνα...
Πολύ καλή η Futur, πανέμορφη, αλλά επικίνδυνη για πρώτη. Ειδικά όταν αρχίζεις και ανεβαίνεις σε επιθετικότητα.
Την SRX κακώς την πήρες... είναι επαγγελματική σαβέτα και από τις πιο επιθετικές για να ξεκινήσεις.
Ξεκίνα σιγά σιγά, λίγο το μάγουλο αφού το τεντώσεις πολύ καλά και βλέπεις.
Εμένα λόγω ισορροπίας δεν με βόλεψε ποτέ και έφυγε.
Το μαχαίρι είναι ένα άλλο μεγάλο κεφάλαιο που δεν θα πρότεινα να ανοίξεις αν δεν έχεις δίπλα σου κάποιον να σε βοηθάει.
Και όχι για το ξύρισμα, αυτό είναι πιο εύκολο από τη σαβέτα που διάλεξες.
Για να καταφέρεις να το κάνεις να ξυρίζει θέλεις επιμονή, υπομονή και πολλά λεφτά!
Ξεκινάς από μία colticule, μία naniwa super 12άρα και ένα καλό στροπ (που σημαίνει κανένα 250άρι ευρώ περίπου) και μετά αρχίζεις να ρίχνεις λεφτά σε φυσικές πέτρες των 400 και βάλε.
Ε, αφού θα έχεις δώσει το 700άρι σου σε πέτρες, δεν θα πάρεις και δεύτερο μαχαίρι;
Welcome to the rabbit hole...
Αντί αυτού (και της SRX) θα σου πρότεινα μία Artist Club σαβέτα της Feather (την SS κατά προτίμηση για αρχή) που είναι πολύ κοντά στο μαχαίρι σαν ξύρισμα και απλά αλλάζεις λεπίδα.
Σε κάτι βουνά καβάλα στο ποδήλατο...
Αν δεν τον έχει φάει καμιά αρκούδα, καλά είναι.
Τον Ανδρέα και τον Γιώργο;
Και μόνο να γράφεις σε fora, δεν συζητάμε σε forum του εξωτερικού, θα έχεις τόσα πράγματα να δοκιμάζεις που δεν θα χαλάς τα δικά σου.
Επειδή έκανα review σαπούνια σε αγγλικό forum και τους άρεσε όπως έγραφα πρέπει να έχω λάβει πάνω από 100 δείγματα σαπουνιών και καμιά 20αριά κανονικά σαπούνια.
Χώρια οι μηχανές, και τα πινέλα που σου στέλνουν να δοκιμάσεις και να τα γυρίσεις πίσω σε στυλ pass around.
Το Σάββατο για καφέ βρεθήκαμε και μου έφερε ένας φίλος 2 σαπούνια...
Απλά ο Γιώργος ακόμη δοκιμάζει φόρμουλες και τα πειράματα δεν βγαίνουν πάντα προς το καλύτερο.
Δεν ξερω αν "κονομαει" ο Σταροβας, ξερω οτι εγω... ξοδευομαι... :afro: ποιος ηταν αυτος που ειπε οτι το παραδοσιακο ξυρισμα βγαινει στη διαρκεια φτηνο... ?? :twoguns:
:vroam:
Πριν κανα διμηνο αγορασα τη merkur futur (σε χρυσο παρακαλω) και σημερα παρηγγειλα την Parker SRX και κανω οικονομιες γιατι εβαλα στο ματι και διαβαζω για αυτην...
Ζεις επικίνδυνα...

Πολύ καλή η Futur, πανέμορφη, αλλά επικίνδυνη για πρώτη. Ειδικά όταν αρχίζεις και ανεβαίνεις σε επιθετικότητα.
Την SRX κακώς την πήρες... είναι επαγγελματική σαβέτα και από τις πιο επιθετικές για να ξεκινήσεις.
Ξεκίνα σιγά σιγά, λίγο το μάγουλο αφού το τεντώσεις πολύ καλά και βλέπεις.
Εμένα λόγω ισορροπίας δεν με βόλεψε ποτέ και έφυγε.
Το μαχαίρι είναι ένα άλλο μεγάλο κεφάλαιο που δεν θα πρότεινα να ανοίξεις αν δεν έχεις δίπλα σου κάποιον να σε βοηθάει.
Και όχι για το ξύρισμα, αυτό είναι πιο εύκολο από τη σαβέτα που διάλεξες.
Για να καταφέρεις να το κάνεις να ξυρίζει θέλεις επιμονή, υπομονή και πολλά λεφτά!
Ξεκινάς από μία colticule, μία naniwa super 12άρα και ένα καλό στροπ (που σημαίνει κανένα 250άρι ευρώ περίπου) και μετά αρχίζεις να ρίχνεις λεφτά σε φυσικές πέτρες των 400 και βάλε.
Ε, αφού θα έχεις δώσει το 700άρι σου σε πέτρες, δεν θα πάρεις και δεύτερο μαχαίρι;
Welcome to the rabbit hole...
Αντί αυτού (και της SRX) θα σου πρότεινα μία Artist Club σαβέτα της Feather (την SS κατά προτίμηση για αρχή) που είναι πολύ κοντά στο μαχαίρι σαν ξύρισμα και απλά αλλάζεις λεπίδα.
off topic... που χαθηκε ο Ntinos P. ?
Σε κάτι βουνά καβάλα στο ποδήλατο...
Αν δεν τον έχει φάει καμιά αρκούδα, καλά είναι.
Η σειρά "ξυρίσου σαν άντρας" πήγε σφαίρα, οι χορηγίες πέφτουν βροχή, ήδη στο τελευταίο του βίντεο έχει 2 αν πρόσεξα καλά.
Τον Ανδρέα και τον Γιώργο;
Και μόνο να γράφεις σε fora, δεν συζητάμε σε forum του εξωτερικού, θα έχεις τόσα πράγματα να δοκιμάζεις που δεν θα χαλάς τα δικά σου.
Επειδή έκανα review σαπούνια σε αγγλικό forum και τους άρεσε όπως έγραφα πρέπει να έχω λάβει πάνω από 100 δείγματα σαπουνιών και καμιά 20αριά κανονικά σαπούνια.
Χώρια οι μηχανές, και τα πινέλα που σου στέλνουν να δοκιμάσεις και να τα γυρίσεις πίσω σε στυλ pass around.
Το Σάββατο για καφέ βρεθήκαμε και μου έφερε ένας φίλος 2 σαπούνια...