Παραδοσιακό ξύρισμα

Σημερα r41 και bic chrome.!

Δεν την εχω δοκιμασει ποτε αυτη, αντιθετα αυτη που θελω να δοκιμασω ειναι η Rubie

Οπως επισης στο προγραμμα εχω και τις πρασινες 7 CLOCK μετα την επιτυχια των κιτρινων.

Aλλα δεν θα πρεπε να κοπεις τοσο ρε συ. Μηπως πιεζες λιγο ? Αντι να αφηνεις το ξυραφι να γλυστραει ?

Εγω ακομα και με τα χειροτερα - για εμενα- ξυραφια σπανια κοβομαι αντε μια φορα στα 7 ξυρισματα ....

Ρε συ Ναθ αφου ειχα αριστα αποτελεσματα με το vos και το 7oclock, δεν θα κατσω να παιδευτω με δαυτο.
Το μονο που αξιζει ειναι η τιμη του (85 λεπτα)

Bic Chrome;
Δοκιμάζεις και εσύ κάτι λεπίδες... :flipout:

Όταν δοκιμάζεις λεπίδα για πρώτη φορά να είσαι έτοιμος να την αλλάξεις μετά από το πρώτο πέρασμα αν δεν σου κάνει.
Μην κάθεσαι να κόβεσαι από εδώ και από εκεί!

Ξυριστηκα σήμερα με το nacet ξεψαρωσα. Νταξει τι να πω απίστευτο γλυστραγε στο πρόσωπο κοφτερό ακόμα και στην θέση 2 της rockweel.
Ερεθισμούς ελάχιστους έως καθόλου σε σχεση με το ξυράφι της rockweel.

Δεν νομίζω να μπορείς να βρεις χειρότερη λεπίδα από τις rockwell, εκτός ίσως από τις Bic. :p

Παιδιά δοκιμάστε σαπούνι Saponificio Varesino μιλάμε απλά απίστευτο πλούσιος αφρός και μυρωδιά που μένει τσιμπάει λίγο 30ευρω,αλλα εδω χαλάμε αλλού και αλλού λεφτά.

Εκπληκτικά τα Varesino. Αρχοντιά!
Ειδικά με πακέτο το ASB τους, δεν είναι ξύρισμα, είναι εμπειρία.
Από την ώρα που πιάνεις το κουτί του που δεν έχει σχέση με τα άλλα, που το ανοίγεις και σε παίρνει το άρωμα... μέχρι και το ASB που σου φτιάχνει μωρουδίστικο μαγουλάκι και με φοβερό άρωμα.
Ποιο πήρες btw;

Bic Chrome;

Όταν δοκιμάζεις λεπίδα για πρώτη φορά να είσαι έτοιμος να την αλλάξεις μετά από το πρώτο πέρασμα αν δεν σου κάνει.

Μάικ εχω διαβασει απο δω και απο κει ,πολυ καλα λογια για δαυτες.
Συνυπολογιζοντας και την τιμη χωμα που εχουν ,ειπα ....γιατι οχι?
Αλλα μετα το σημερινο...μακρυα και ματωμενοι!!!
Και φυσικα εχεις απολυτο δικιο...οταν αρχιζεις με την μια να κατακρεουργεισαι ,την πετας ΑΜΕΣΩΣ!!
Επαθα και εμαθα:smash:

Bic Chrome;

Δεν νομίζω να μπορείς να βρεις χειρότερη λεπίδα από τις rockwell, εκτός ίσως από τις Bic. :p

Εκπληκτικά τα Varesino. Αρχοντιά!
Ειδικά με πακέτο το ASB τους, δεν είναι ξύρισμα, είναι εμπειρία.
Από την ώρα που πιάνεις το κουτί του που δεν έχει σχέση με τα άλλα, που το ανοίγεις και σε παίρνει το άρωμα... μέχρι και το ASB που σου φτιάχνει μωρουδίστικο μαγουλάκι και με φοβερό άρωμα.
Ποιο πήρες btw;

Ελα Μιχάλη το tundra artica, απλα απίστευτο το εχω ερωτευτεί

Πάντα έχω 1-2 SV στο ντουλάπι μου, τα παλιά τα είχα δοκιμάσει όλα.
Πολυτέλεια!

Σε τι να τα συγκρίνεις με τους αφρούς ξυρίσματος και να μη γελάσεις.

Σε τι να τα συγκρίνεις με τους αφρούς ξυρίσματος και να μη γελάσεις.

Στο οτι εγω σε ενα λεπτο θα εχω καθαρισει και συ ακομα θα κανεις μπρατσα απο το στριφογυρισμα!:aetsch:

r41 και nacet σημερα.
Μετρια πραγματα.....μερικα κοψιματα και αγρια αισθηση.
Εξακολουθει να ειναι στην πρωτη θεση το κιτρινο 7oclock!

Αμ εγω που πηγα να δωσω δευτερη ευκαιρια στην πρασινη Αστρα.....με την επιθετικη κλειστης χτενας του maggards (V3A)

Μετα τα δυο περασματα την πεταξα και εβαλα μια voskhod πανω να ηρεμησω.....

Νομιζω οτι τελειωσα οριστικα με την συγκεκριμενη λεπιδα.

Δεν κοπηκα( εννοειται) αλλα δεν γλυστραγε η ατιμη ......(δηλαδη δεν εκοβε καλα)

Την χαιρετησα.

Eχω ακομα να δοκιμασω με την R41, wilkinson,feather,muhle και permasharp.
Χαριζω (προς το παρον) nacet και bic chrome.

Εγω ψαχνομαι και για καμια κεφαλη ακομα περαν της R41 που ειναι η επισημη αγαπημενη.

Η V3A δεν ειναι τοσο επιθετικη οσο θαθελα , πιθανον να δοκιμασω κατι πιο επιθετικο απο την R41

Δηλαδη καθαρα ανοιχτης χτενας ισως (οπως η fatip αλλα κατι σε πιο ....αντρικο οσον αφορα την λαβη :flipout:)

Μετα μπορει να παιξει και καμια σαβετα να δω πως ειναι :party::ban-aki::party:

Καλά, αν δεν σφαχτείς εσύ χοντρά δεν θα σταματήσεις... :flipout:

Eχω ακομα να δοκιμασω με την R41, wilkinson,feather,muhle και permasharp.
Χαριζω (προς το παρον) nacet και bic chrome.

Βάλε στην άκρη τις λεπίδες που δεν σου έκατσαν, μπορεί σε ένα χρόνο να γίνουν οι αγαπημένες σου.
Κάνε που και που κανένα ξύρισμα με την ήδη αγαπημένη σου λεπίδα να το χαίρεσαι!
Μην είσαι μόνιμα στα πειράματα! :D

Καλά, αν δεν σφαχτείς εσύ χοντρά δεν θα σταματήσεις... :flipout:

Mα δεν κοβομαι πλεον . Με κανεναν συνδυασμο.

Απλα καταλαβαινω τις λεπιδες/συνδυασμους με κεφαλη που δεν μου πανε επειδη δεν κοβουν και τραβανε.....ή γδερνουν.....

Και το καταλαβαινω και μετα στο After shave οπου τα πολυ αλκοολουχα σε κανουν να νιωθεις πολυ ....αντρας αν δεν εχεις ξυριστει σωστα.:flipout:

Εχω να κοπω πανω απο ενα μηνα .

Εννοειται οτι το δευτερο και τριτο μου περασμα ειναι παντα ΚΟΝΤΡΑ. Αλλα δεν ρισκαρω στο μονοπατι του ηλιθιου δεν υπαρχει λογος αλλωστε.

Καλημέρα
Πρακτικά αυτή είναι η κεφαλή του Maggards, η V3A.
Πειραγμένη Edwin Jagger DE89, στο πιο επιθετικό της.
Ο Maggards την δίνει κάπου στα 7-8 , αν σκεφτείς ότι θέλεις άλλα 15 για handle, βάλε εκτελωνισμούς και ΦΠΑ, δεν είναι κακή τιμή, παίρνεις δώρο και ένα laser σηματάκι και κουτάκι.
Για την τιμή της πολύ καλή κεφαλή, μην περιμένεις τα απολύτως αναίμακτα ξυρίσματα από την αρχή, αν πιέσεις θα σε δαγκώσει.
Ωραία για να μάθεις να ξυρίζεσαι.

Λοιπόν έκανα το τέταρτο ξύρισμα ποιο συχνά πλέον.
Με astra πράσινη, ενα εχω να πω εξαιρετική κοφτερη, γλυστραγε στο δέρμα και σχεδόν καθόλου ερεθισμούς.
Μετά και το δεύτερο πέρασμα αφου ξεβγαλθηκα με κρύο νερό ώστε να κλείσουν οι πόροι, λεω ας χρησιμοποιήσω και το after save lotion την floyd λοιπόν με το που εβαλα λες και το δέρμα έπαθε ανεφληξια κατακοκκινησε όλο, το άφησα να απορροφηθεί και μετά έβαλα το balm της speick για ευαίσθητη επιδερμίδα.

Οπότε μέχρι στιγμής ανασκόπηση astra blue πρωτο ξυρισμα μετα απο μουσι, ελάχιστους ερεθισμούς, rockwell ερεθισμούς κάργα πανε για πέταμα, gillette nacet ελάχιστοι ερεθισμοι εως καθόλου astra πράσινη σχεδόν καθόλου ερεθισμοι. Μην ξεχάσω να πω με την astra πρασινη έκανα και το πρώτο κόψιμο αλλα ηταν δικο μου λάθος εκανα χτύπημα με την μηχανή στο πρόσωπο μου.
Θεση 2 για αλλη μια φορά.
Έχουν μείνει για δοκιμή permasaft gillette blue gillette 7clock πράσινη μπορεί να παρω και τα κίτρινα και τελος μετα οι δοκιμές.
Αφου τα δοκιμάσω ολα θα παω την μηχανή θέση 3 και τέλος μετά δεν νομιζω το δερμα μου να είναι για ποιο επιθετικό.

Τα γενια ηταν 5 ημερες ακόμα το παω σιγα σιγά μέχρι να ισιωσει το δέρμα απο το σοκ με το μουσι, εξάλλου ουτε μήνα έχω κλείσει ακόμα

Καλημέρα
Πρακτικά αυτή είναι η κεφαλή του Maggards, η V3A.
Πειραγμένη Edwin Jagger DE89, στο πιο επιθετικό της.
Ο Maggards την δίνει κάπου στα 7-8 , αν σκεφτείς ότι θέλεις άλλα 15 για handle, βάλε εκτελωνισμούς και ΦΠΑ, δεν είναι κακή τιμή, παίρνεις δώρο και ένα laser σηματάκι και κουτάκι.
Για την τιμή της πολύ καλή κεφαλή, μην περιμένεις τα απολύτως αναίμακτα ξυρίσματα από την αρχή, αν πιέσεις θα σε δαγκώσει.
Ωραία για να μάθεις να ξυρίζεσαι.

Αληθεια τωρα αυτη δεν ειναι aggresive.

Δηλαδη πως ειναι η Μ(ild) ?

yg

Mιχαλη η fatip δεν βγαινει η λαβη της ε ? Να μπει κατι μεγαλυτερο εννοω.

Η V3M είναι πολύ mild.
Η λαβή της Fatip piccolo βγαίνει, αλλά μπαίνει μόνο η λαβή της Fatip Grande.
Δεν έχει σπείρωμα 5M όπως οι άλλες κεφαλές.

Μην ξεχάσω να πω με την astra πρασινη έκανα και το πρώτο κόψιμο αλλα ηταν δικο μου λάθος εκανα χτύπημα με την μηχανή στο πρόσωπο μου.

Μπαρδόν; :chinscratch:
Δεν ξέρω πως το έκανες το χτύπημα, πάντως αν μία λεπίδα σου φέρνει αναφυλαξία, την βάζεις στην άκρη.
Μπορεί να σε πειράζει η επικάλυψη που έχει.

Τα γενια ηταν 5 ημερες ακόμα το παω σιγα σιγά μέχρι να ισιωσει το δέρμα απο το σοκ με το μουσι, εξάλλου ουτε μήνα έχω κλείσει ακόμα

Κάνε κάθε 2 ημέρες και μην φοβάσαι.
Γενικά, έχει έρθει το δέρμα καθόλου στα ίσια του;

Η V3M είναι πολύ mild.
Η λαβή της Fatip piccolo βγαίνει, αλλά μπαίνει μόνο η λαβή της Fatip Grande.
Δεν έχει σπείρωμα 5M όπως οι άλλες κεφαλές.

Αρα ακυρο για την fatip γιατι θαθελα συμβατοτητα.

Δεδομενου οτι στην αγορα υπαρχει ελλειψη στις Ikon B1 κεφαλες δεν υπαρχουν και πολλες ανοιχτης χτενας (καθαρα ανοιχτης οχι οπως η R41).

Εκεινη που εχει ο maggards ειναι κανενος παραλλαγη ?