Παραδοσιακό ξύρισμα

Θα έρθει σίγουρα Ελλάδα.
Αλλά και τώρα να ήταν εδώ, όπως είναι η φάση με τις μεταφορικές... Του χρόνου πάλι!

Καλα , δεν θα κλαψω κιολας!!
Οταν και αν ,με το καλο ερθει ,θα εκταμιευσω.
Το θεμα ειναι οτι αν ειναι καλη,αντε ψαξε βρες ξουραφια!!!!!
Ρε νταλκα στα αρ#$%δια μας που βαλαμε:argh:;) :hahaha:

[PANTOFLA MODE ON] Ρε συ δεν ειπες οτι τελος εκλεισες μενει μονο να καταληξει στο τελειο ξυραφι και 100αδα και τελος ? [PANTOFLA MODE OFF]

:flipout:

Μιχαλη μην τους ακους ρε συ παρε οτι λαχταρει η ψυχη σου .

Απάντηση: Re: Παραδοσιακό ξύρισμα

Καλα , δεν θα κλαψω κιολας!!
Οταν και αν ,με το καλο ερθει ,θα εκταμιευσω.
Το θεμα ειναι οτι αν ειναι καλη,αντε ψαξε βρες ξουραφια!!!!!

Ρε συ ελα να σου δανεισω τη δικη μας να κανεις δοκιμή μερικα ξύρισματα να σου φύγει η πρεμούρα και με την injection ή να σου έρθει μεγαλύτερη:flipout:

Αλλά θα χρειαστείς λεπίδες , δεν έχω , αυτές που πηραμε όπως είπα δεν κάνουν.

Κωστή δεν έχει νόημα,
Άμα έρθει, θα πάρω την Πάρκερ με τα ξουραφια της,να την έχω και να θυμάμαι τα νιάτα μου.
Ευχαριστώ ρε φίλε!

Σημερις R41 , Gillette πρασινα (δευτερο ξυρισμα) και πινελο με κρεμα noxzema.
Ολα καλα .
Δεν ξερω αν φταιει η κρεμα γαιτι με Palmolive ειχα πολλα κοψιματα.
Μπορει να εκανα καλυτερη σαπουναδα.
Αυτο που παρατηρησα ειανι οτι με την Palmolive ειχαν μεινει αρκετα καταλοιπα στην R41 , ενω με την Noxzema ηταν πεντακαθαρο.
Την αλλη φορα με Gillette κιτρινα (και την ιδια κρεμα) και βλεπουμε!

Αν μένουν κατάλοιπα μάναμ, δεν της έβαλες νερό.
Να μας ξεκλειδώσουν να σου δώσω την κρέμα της Catie's Bubbles να τρέχεις στα Αμέρικα να την ψάχνεις...

Στεγνο ξυραφι περνας ρε συ Μιχαλη ?

Ραμπο κι ετσι ? :flipout:Η R41 τα σκουπιζει ολα μιλαμε οτι ειναι κανονικη τρατα δερματος.

Θελει ομως και νερο πανω της αφου ξεπλυθει καλα.

υγ

Ετερος Μιχαλης ποια ειναι αυτη η parker ? μοντελο εννοω.

Parker adjustable injector
Δεν έχει κάποιον κωδικό
Πάντως και παλιές Schick Injector μπορείς να βρεις μεταχειρισμένες ή NOS σε συσκευασία.

Παντως στην περιπτωση μου το μονο σιγουρο ,ειναι το εξης:
Απο πιτσιρικας σιχαινομουνα το ξυρισμα.
Την κατασταση την εκανε ανυποφορη η θητεια στο στρατο ,οπου μεχρι και "ελευθερος ξυρισματος" ειχα βγει μετα απο εντολη γιατρου.
Μετα ειχα για ενα μεγαλο χρονικο διαστημα μουσι ,μονο και μονο απο αγανακτηση.
Μετα ηταν ενα αναγκαιο κακο.
Αυτο ομως το χρονικο διαστημα που ασχολουμαι με τα ξουραφια,δεν σας κρυβω περιμενω με ανυπομονησια, ποτε θα ξυριστω:firstprize:
Αβυσσος η ψυχη του αξυριστου!!!:flipout:

Εγώ σου τα έλεγα. Άλλη φάση.
Και αν αρχίσεις και τα πινέλα με τα ωραία σαπούνια και τα after shave, εκεί είναι που παίρνεις μία mild μηχανή για να ξυρίζεσαι κάθε μέρα. :flipout:

Ομοιως και εγω Μιχαλη.

Στον στρατο και για πολλα χρονια αναγκαστικα ειχα ηλεκτρικη!!! 3 κεφαλων γιατι τα πλαστικα που ηξερα εως τοτε μου διελυαν στην κυριολεξια το δερμα με φοβερες δερματιτιδες κλπ (οκ και αλλη εποχη ομως μιας και μιλαμε για 30 χρονια πριν) ερεθισμους κατι που εκανε το υγρο ξυρισμα ταλαιπωρια.

Ουτε που φανταζομουν τι ωραια συντροφια θα μου εκανε στην δευτερη ηλικια :D

Να σας πω την δική μου οπτική.
Μου αρέσει όχι αυτό καθαυτό το ξύρισμα, αλλά η διαδικασία.
Ασχολούμαι με κάτι και το κάνω ΜΌΝΟ για την πάρτυ μου.
Κάτι που πραγματικά, μου λείπει ρε παιδιά.
ΔΕΝ ΔΊΝΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΚΑΝΈΝΑ.

Εδώ τηλεόραση πήρα και είχαμε ιστορίες για το μέγεθος.
Της κόρης μου δεν της αρέσει το αυτοκίνητο μας.
Ότι παίρνω, χώρο πιάνει στο σπίτι.
Μια ηχομπάρα ειπα να πάρω και το ξέχασα μετά την γκρίνια......."που να το βάλουμε αυτό το ματσουκι τώρα!"
Σε λίγο βέβαια θα αρχίσουμε την μουρμούρα για τα after shave (πιάνουν χώρο βλέπεις τα ρημάδια) και που να χωρέσει το 12844770 μπουκαλάκι τους που είναι άκρως απαραίτητο για της γυναίκες του σπιτιού!

Δεν μαμιεται....μασάει η κατσίκα ταραμά:firstprize:

Σε λίγο βέβαια θα αρχίσουμε την μουρμούρα για τα after shave (πιάνουν χώρο βλέπεις τα ρημάδια):

Join the club.

Eγω ηδη το εχω το θεμα αυτο. Ομως συγυρισα αρκετα το ντουλαπι του μπανιου εκανα χωρο και ΚΥΡΙΩΣ εχω ανοιξει δευτερο αποθηκευτικο χωρο:flipout: για τα καινουργια ή αυτα που εχω διπλα στα συρταρια μου με τα ρουχα μου που παντα εχουν χωρο στα πλαινα και με τα asl χτιζεις ενα δευτερο τοιχωμα ολο ποιοτητα και αρωμα :firstprize:

Για πεστε τωρα πως κανουμε face leather με κρεμα ξυρισματος?
Βαζουμε την κρεμα στο προσωπο, στο πινελο και στα δυο μαζι, πουθενα?:flipout:!
Μπωλ δεν χρησιμοποιω με τιποτα....ειναι κοσμημα...δεν θα με βαλετε εμενα να το μαγαρισω:furious3:

Απλό είναι το πράγμα, είτε βάζεις μια μικρή ποσότητα στο πινέλο (σα να φορτώνεις σαπούνι) και αρχίζεις τη δημιουργία αφρού στο πρόσωπό σου είτε απλώνεις την κρέμα κατευθείαν στο πρόσωπο και συνεχίζεις με το πινέλο (εδώ είναι σα να έχεις απλώσει το σαπούνι με stick). Ό,τι σε βολεύει ή ακόμα και τα δύο για εναλλαγή.

Βολευει εμενα τουλαχιστον για τo αφρισμα στο προσωπο απευθειας να εχω γενια 2 ημερων . Οσο περισσοτερο τοσο το καλυτερο.

Παντως ειναι απολαυση αν το σαπουνι ειναι καλο να το χτιζεις πανω σου.

Οκ ,νόμιζα ότι έχει κανα κόλπο περίεργο και δυσκολο που κάνουν στην Ινδία !
Στο πρόσωπο την απλώνω και μετά βάζω μπρος το ...μοτερακι:laugh: