Το κυριο του μελημα ειναι παρουσιαζει προιοντα που παιρνει για αυτον τον λογο προφανως.
Εμένα μου βγάζει την αίσθηση τοπικιστή.
Που αν ένα προϊόν είναι από Θεσσαλονικιό ή πωλείται σε μαγαζί στη Θεσσαλονίκη, είναι αυτόματα και φοβερό.
Έβγαλε τα Occult τρομερά σαπούνια και έκανε ολόκληρο video για να τα παρουσιάσει και για τρία προϊόντα που δεν είναι από Θεσσαλονίκη, τα ξεπέταξε όλα μαζί σε ένα video.
Δεν λέω, τα παιδιά, ο Βασίλης και ο Λάζαρος έχουν κάνει μία
πολύ καλή προσπάθεια, έχουν δώσει πολύ σημασία στις συσκευασίες και την παρουσίαση του προϊόντος, αλλά ακόμη θέλει λίγη δουλίτσα.
Για έναν χρόνο που ασχολούνται, έχουν φτιάξει ένα πολύ αξιόλογο σαπούνι και όλα τα αρώματά τους είναι όμορφα.
Έβγαλαν λοιπόν τα σαπούνια τους στην αγορά, πήραν feedback και τώρα θα βγάλουν την επόμενη φόρμουλα.
Ο γιατρός από την άλλη έχει φτάσει στο σημείο του fine tuning μετά από τόσα χρόνια.
Εγώ θα θεωρούσα μάλιστα άδικη την σύγκριση αυτών των δύο αρτιζάνων μεταξύ τους.
Πόσο μάλλον να βγάλω τα occult καλύτερα.
Αυτό σημαίνει, είτε ότι είσαι άπειρος, είτε ότι το πας τοπικιστικά.
Σαν να πας σε χώρο που δεν ξέρεις, να ακούσεις για πρώτη φορά σύστημα που δεν γνωρίζεις και να βγάλεις το συμπέρασμα ότι το βινύλιο παίζει καλύτερα από το CD επειδή όταν άκουσες σε άλλο χώρο και άλλο σύστημα CD player έπαιζε χειρότερα από αυτό που ακούς τώρα.