Παραδοσιακό ξύρισμα

Αμα το παρεις ,μαζι με αλλα, απο Αμερικα το θελω!
Αγορες απο εκει ,ουτε στο πιο τολμηρο μου ονειρο :)

Πολύ μεγάλα και άβολα...
Μάικ, την έχασες την ευκαιρία σου.
Εχθές ξυρίστηκα με αυτή την ομορφιά, αλλά πάλι δεν με έπεισε, οπότε θα κάτσω στα αυγά μου.

IMG_20210409_135518.jpg

Timeless titanium στα 0.5mm gap.
Πολύ mild για τα γούστα μου, με άφησε αξύριστο!

Όποτε και αν ρε φιλε!
Βρηκα μια τσανακα απο γιαουρτι και κανω την δουλεια μου, προς το παρον.
Λοχο ολακερο ξυριζεις :)

Σημερα ησυχασα απο την έννια ,για ξυραφακια.
Το Wilkinson κανει μια χαρα την δουλεια του.
Gillette κιτρινο δεν ειναι ,αλλα το βρισκεις και στο S/M ,οποτε ολα καλα.

• Like
Reactions: Tzimisce
Από που να το πιάσεις και που να το αφήσεις πάλι...
Έχω σταματήσει να τον παρακολουθώ αλλά είδα αυτό επειδή δοκιμάζει προϊόντα που γνωρίζω.
Για μία ακόμη φορά απέδειξε το πόσο άπειρος είναι και πόσο δεν πρέπει να τον λαμβάνει κανείς υπόψιν.
Δεν ξέρει το σαπούνι, δεν ξέρει την μηχανή, δεν ξέρει το πινέλο και πάει να τα δοκιμάσει όλα μαζί.
Και εκτός αυτού, βάζει preshave και μετά balm, σε σαπούνι που δεν γνωρίζει.

Τι ακριβώς να καταλάβει και που ξέρει από που πήρε το αποτέλεσμα που πήρε;

Δεν ξέρει το σαπούνι, δεν ξέρει την μηχανή, δεν ξέρει το πινέλο και πάει να τα δοκιμάσει όλα μαζί.
Και εκτός αυτού, βάζει preshave και μετά balm, σε σαπούνι που δεν γνωρίζει.

Το κυριο του μελημα ειναι παρουσιαζει προιοντα που παιρνει για αυτον τον λογο προφανως.

Σήμερα μετά από 4 περίπου μήνες που ασχολουμέ με το Π. Ξ έκανα το καλύτερο ξύρισμα μου. Το σετ απ ήταν r 41 με Gillette silver blue 1η χρήση, Mitchell's σαπούνι και asl floid vigoroso και as balm Vichy χωρίς αρωμα!!

• Like
Reactions: Tzimisce
Το κυριο του μελημα ειναι παρουσιαζει προιοντα που παιρνει για αυτον τον λογο προφανως.

Εμένα μου βγάζει την αίσθηση τοπικιστή.
Που αν ένα προϊόν είναι από Θεσσαλονικιό ή πωλείται σε μαγαζί στη Θεσσαλονίκη, είναι αυτόματα και φοβερό.
Έβγαλε τα Occult τρομερά σαπούνια και έκανε ολόκληρο video για να τα παρουσιάσει και για τρία προϊόντα που δεν είναι από Θεσσαλονίκη, τα ξεπέταξε όλα μαζί σε ένα video.
Δεν λέω, τα παιδιά, ο Βασίλης και ο Λάζαρος έχουν κάνει μία πολύ καλή προσπάθεια, έχουν δώσει πολύ σημασία στις συσκευασίες και την παρουσίαση του προϊόντος, αλλά ακόμη θέλει λίγη δουλίτσα.
Για έναν χρόνο που ασχολούνται, έχουν φτιάξει ένα πολύ αξιόλογο σαπούνι και όλα τα αρώματά τους είναι όμορφα.
Έβγαλαν λοιπόν τα σαπούνια τους στην αγορά, πήραν feedback και τώρα θα βγάλουν την επόμενη φόρμουλα.
Ο γιατρός από την άλλη έχει φτάσει στο σημείο του fine tuning μετά από τόσα χρόνια.
Εγώ θα θεωρούσα μάλιστα άδικη την σύγκριση αυτών των δύο αρτιζάνων μεταξύ τους.
Πόσο μάλλον να βγάλω τα occult καλύτερα.
Αυτό σημαίνει, είτε ότι είσαι άπειρος, είτε ότι το πας τοπικιστικά.
Σαν να πας σε χώρο που δεν ξέρεις, να ακούσεις για πρώτη φορά σύστημα που δεν γνωρίζεις και να βγάλεις το συμπέρασμα ότι το βινύλιο παίζει καλύτερα από το CD επειδή όταν άκουσες σε άλλο χώρο και άλλο σύστημα CD player έπαιζε χειρότερα από αυτό που ακούς τώρα.

Γιατί δεν του τα γράφεις απο κάτω στα σχόλια να σου απαντήσει ?

ή καλύτερα ακόμη στειλτου ενα link απο το site εδώ να του φτιάξουμε τη μέρα :giggle:

Πιστεύεις ότι θα επανέλθει με διορθωτικό video να πει ότι έκανε βλακεία;
Θα απαντήσει κάτι του στυλ "έχετε δίκιο, τα έχω εδώ, θα τα δοκιμάσω με την ησυχία μου ένα ένα" και θα λήξει το θέμα.
Για τη μηχανή δεν μπορείς να πεις κάτι, είναι και θέμα γούστου, τρίχας, εμπειρίας κλπ.
Η λ είναι πολύ κοντά στην R41. Δεν είναι μηχανή που αρέσει σε όλους.

Έκανα ένα σχόλιο, να δούμε τι θα απαντήσει. :D

Last edited:
Καλά, ακόμη είναι νωρίς, δεν περιμένω να είναι από πάνω, αλλά δεν περιμένω ότι θα απαντήσει και κάτι.

Ω ρε μανα!!1
Σημερα αλλαξα στη τσατσαρα το base plate και εβαλα το open.
Mιλαμε οτι η r41 ειναι γατακι λουτρινο μπροστα της (οχι ακριβως ετσι ,αλλα καπως ετσι)
Εναμισο περασμα,ενα κοψιματακι , και ...αντε γεια :)

Κάτσε ρε φίλε, έτσι που τα λες είναι σαν να μιλάς για μία μικρή blackbird.
Πρέπει να κανονίσουμε ανταλλαγή μόλις έρθει το δικό μου κτηνάκι!

Παρεληφθη ο σαπων της DMC,μαζι με κατι ξουραφια της Gillette και το μπωλ της Muhle.
E ρε ξουρες που εχουν να πεσουν :)

Ποιο MDC χτύπησες;
Πρόσεξε! Δεν φορτώνεις πολύ, 10-15 σβούρες είναι αρκετές.
Και βάζεις αρκετό νερό.
Αν δεν το κάνεις, μετά το ξύρισμα θα νιώθεις ότι έφυγες από αποτυχημένο lifting.
Θα σου τραβάει το πρόσωπο σαν τρελό!