Παραδοσιακό ξύρισμα

Δευτερο ξυρισμα με την r41 και λεπιδα παλι την voskhod.Αυτη τη φορα με phoenix artisan,επειδη βιαζομουν δεν πετυχα καλο αφρο με αποτελεσμα η λεπιδα να σκαλωνει και να τραβαει. Παρολα αυτα η r41 με το πρωτο περασμα πηρε σχεδον τα παντα σε γενια 5ημερων. οποτε δευτερο περασμα μια κοντρα και τελος. Παρολα τα τραγηγματα και σκαλωματα ουτε δειγμα ερεθισμου , ειναι η ατιμη οδοστρωτηρας. κλεισιμο με αλουμ και το αφτερ της phoenix

Τα after shave του απατεώνα του Phoenix σταμάτησαν να είναι πικρά σαν δηλητήριο ή έβαλε οινόπνευμα της προκοπής μετά το κράξιμο; :ROFLMAO:

Τα after shave του απατεώνα του Phoenix σταμάτησαν να είναι πικρά σαν δηλητήριο ή έβαλε οινόπνευμα της προκοπής μετά το κράξιμο; :ROFLMAO:

Α δεν ξέρω ελέω black Friday πήρα το πρώτο μου σετ . Το δε σαπούνι ειναι η προηγούμενη φόρμουλα ck4. Το αφτερ πολύ καλό . Πήρα το harvest moon

Oud (Agarwood), Green Tobacco, Black Currant, Tobacco Absolute, Hay Absolute, Peru Balsam, Smoke, Spanish Moss, White Sage.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Και εγω ειμαι λατρης της R41 και την θεωρω κορυφή, αλλα επειδη
μερικες φορες βαριεμαι τους αφρους και τα πινελα αγορασα αυτο το οφτοπικ υπεροχο γκαντζετακι,
που ειναι επιτομη του γρηγορου, τεμπελικου και προχειρου ξυρισματος.

Και εγω ειμαι λατρης της R41 και την θεωρω κορυφή, αλλα επειδη
μερικες φορες βαριεμαι τους αφρους και τα πινελα αγορασα αυτο το οφτοπικ υπεροχο γκαντζετακι,
που ειναι επιτομη του γρηγορου, τεμπελικου και προχειρου ξυρισματος.
Αυτή νομίζω την ειχε βγάλει "άχρηστη" ο Τζιμισκουλας,ενώ ήμουν έτοιμος να την πάρω,για τους ίδιους λόγους με εσένα.
Τελικά κάνει δουλειά?

Αυτή νομίζω την ειχε βγάλει "άχρηστη" ο Τζιμισκουλας,ενώ ήμουν έτοιμος να την πάρω,για τους ίδιους λόγους με εσένα.
Τελικά κάνει δουλειά?
Ειναι ενα τριμερ με πολυ λεπτη κεφαλη που κοβει την τριχα βαθεια.
Αφηνει γενια μιας ημερας (0,4mm).
Στα δικα μου ασπρα γενια που δεν ειναι τοσο πυκνα
και σκληρα ειναι πολυ αποτελεσματικο.
Με "ξυριζει" σε ενα με εναμισυ λεπτο.

Απο εκει και περα μπορω να πω οτι ειναι χρησιμο
στις λεπτομερεις στο προσωπο και σε οσους
ασχολουνται με τριμαρισμα στο σωμα.

Last edited:
Ειναι ενα τριμερ με πολυ λεπτη κεφαλη που κοβει την τριχα βαθεια.
Αφηνει γενια μιας ημερας (0,4mm).
Στα δικα μου ασπρα γενια που δεν ειναι τοσο πυκνα
και σκληρα ειναι πολυ αποτελεσματικο.
Με "ξυριζει" σε ενα με εναμισυ λεπτο.

Απο εκει και περα μπορω να πω οτι ειναι χρησιμο
στις λεπτομερεις στο προσωπο και σε οσους
ασχολουνται με τριμαρισμα στο σωμα.
Άρα εμένα που με έχει πιάσει φρενίτιδα με το βαθύ ξύρισμα ,δεν μου κάνει.
Ευχαριστίες 👍

• Like
Reactions: skysound
Ξανάμανα τα ίδια.
Πώς γίνεται το ξυραφάκι που θεωρούσα κορυφή (Gillette κίτρινο) και έχω πάρει ενα κάρο,να με κόβει τώρα ,δεν μπορώ να το πιάσω :mad:
Τες πάντων ώσπου να τελειώσουν,θα επιμείνω μέχρις της τελευταίας μου ρανιδας..... κυριολεκτικά :LOL:

Ίδιες μηχανές;
Πως το καταφέρνεις; :ROFLMAO:
Συνήθως όταν γυρίζεις σε λεπίδες που δεν σου έκαναν ανακαλύπτεις ότι τελικά έφταιγες εσύ.
Το αντίθετο δύσκολα.

Ίδια όλα και αλλάζει μόνο το ξυραφάκι.
Το Gillette είναι πολύ κοφτερό, αλλά πριν λίγο καιρό ήταν μια χαρά.
Τώρα με ζοριζει.
Το voskhod με βολεύει καλύτερα,ενώ πριν ήταν το αντίθετο.

Πάντως και ο τύπος που παίρνω τα ξυραφάκια,μου είπε ότι και αυτός ,όσο περνάει ο καιρός,προτιμαει πιο ήπια προϊόντα.

Λοιπον μια απο τις τελευαιες λεπιδες που δοκιμασα και μου αρεσει και προς τη διαρκεια της
Να αναφερω οτι γενικα με μια λεπιδα κανω μαξ 3 ξυρισματα και την πεταω
Δοκιμασα λοιπον μια muhle τις προαλλες
Μου εκανε φοβερο ξυρισμα,. Ε λεω μια δυο τρεις βαλτην και για ενα τεταρτο ξυρισμα , ε λοιπον ανετοτατο καμια διαφορα απο τα προηγουμενα ξυρισματα
Συνξυριστες εσεις εχετε αποψη με αυτη τη λεπιδα ?

Παρόλο που είχα μαζί με τις μηχανές μερικά, ουδέποτε τα χρησιμοποίησα. Χθες πήρα κάτι δωράκια και πήραν για εμένα ενα πράσινο cella (vegan )το οποίο με ενθουσίασε με το άρωμα του. Μένει να δούμε αν είναι σαν το κόκκινο .
Επίσης μου πρότεινε και πήρα κάτι ξυραφάκια ,που μου είπε ότι έχει πολύ καλές κριτικές από πολύ κόσμο.
αυτες

1671789823424.png

Αντε....καλές γιορτές να έχουμε🥂😀

Σημερινή αγορά καλες γιορτές να έχουμε ...αλουμίνιο 36 γραμμάρια πρώτη φορά τόσο ελαφριά μηχανή
86bf48a256b3ebad7135f6bfec53dd30.jpg

28536dc15607b2995905dc949f8dbd77.jpg

• Like
Reactions: Christos_I
Πάντως και ο τύπος που παίρνω τα ξυραφάκια,μου είπε ότι και αυτός ,όσο περνάει ο καιρός,προτιμαει πιο ήπια προϊόντα.

Κάποια στιγμή απλά το χέρι έχει μάθει και δεν χρειάζεσαι επιθετική μηχανή για να έχεις αποτέλεσμα. ;)

To πράσινο cella έχει απλά καλύτερο άρωμα.
Σε όλα τα υπόλοιπα είναι πολύ υποδεέστερο του κόκκινου.
Ενώ το κόκκινο είναι πολύ δυνατό σαν σαπούνι, το πράσινο θα έλεγα ότι είναι αδιάφορο.

Σημερινή αγορά καλες γιορτές να έχουμε ...αλουμίνιο 36 γραμμάρια πρώτη φορά τόσο ελαφριά μηχανή

Περιμένουμε εντυπώσεις!
Εμένα δεν μου αρέσει η αίσθηση του αλουμινίου και το πόσο ελαφρύ είναι.
Η Timeless έφαγε σουτ αν και πανέμορφη μηχανή.

Κάποια στιγμή απλά το χέρι έχει μάθει και δεν χρειάζεσαι επιθετική μηχανή για να έχεις αποτέλεσμα. ;)

To πράσινο cella έχει απλά καλύτερο άρωμα.
Σε όλα τα υπόλοιπα είναι πολύ υποδεέστερο του κόκκινου.
Ενώ το κόκκινο είναι πολύ δυνατό σαν σαπούνι, το πράσινο θα έλεγα ότι είναι αδιάφορο.

Περιμένουμε εντυπώσεις!
Εμένα δεν μου αρέσει η αίσθηση του αλουμινίου και το πόσο ελαφρύ είναι.
Η Timeless έφαγε σουτ αν και πανέμορφη μηχανή.
σε καμια ωρα θα εχει ξυρισμα οποτε θα επανελθω .....επισης καινουργιο πινελακι value yagi mysterious space silvertip ασβος

Επανερχομαι πρώτο ξύρισμα με την στυλετο . Της φόρτωσα ότι βρήκα πάνω πάνω πακετακι δλδ μια Rubie . Γενια 2 ημερών . Με ξυνισε στην αρχή οπ ς το είπες το βάρος ....λες και κρατάς παιχνίδι . Στα του ξυρίσματος ακούς πολύ πολύ πολύ έντονα το θόρυβο χρατς χρουτς .Λογο του βάρους πρέπει να προσέξεις να μην πιέζεις καθόλου . Δεν με τρόμαξε και με 2 περάσματα μου έδωσε ένα BBS ξύρισμα άνευ ερεθισμών ...Θα δοκιμαστεί και με πιο επιθετικές λεπίδες . Το καινούργιο πινελο Yagi πολύ καλό για τα χρήματα του ... Δεν βρίσκεις νομίζω silvertip σε αυτή την τιμή . Εντάξει δεν είναι muhle αλλά οκ ...
ΥΓ είχα πει τέλος οι μηχανές αλλά αυτή με τράβηξε λόγο εμφάνισης και ομορφιάς .