Παραγγειλα την Samsung 40R86B

gtsaka

New member
11 November 2007
29
Μετά από πολύμηνη έρευνα αγοράς κατέληξα στήν Samsung40R86B,τήν οποία καί αγόρασα στήν τιμή τών 1080 ευρώ μετρητοίς.Από αυτά πού έχω διαβάσει εδώ αλλά καί από τό λίγο πού τήν έχω δεί νά παίζει,θέλω να πιστεύω ότι γιά αυτά τά λεφτά είναι πολύ καλή επιλογή.Μόλις τήν παραλάβω θα σας πώ καί εντυπώσεις.

Ενας ακομη στο club της 40R86
Καλως ηρθες!!
Καλη επιλογη κ σε πολυ καλη τιμη
Εγω πριν 3 βδομαδες την ειχα παρει 1250 αλλα απο οσο ειδα το πλαισιο τις εριξε κι αλλο επειδη το συγκεκριμενο πουλαει τρελα
Εγω παντως μονο τηλεοραση βλεπω απο κεντρικη εγκατασταση κεραιας 16 διαμερισματων !Αρκετα ικανοποιητικα μπορω να πω .Μεχρι το Σαββατο θα συνδεσω κ το ολοκαινουριο ΧΒΟΧ για να την απολαυσω .
Α επισης να ζητησω κ κατι
Ρυθμισεις αν εχεις κανεις για τηλεοπτικο σημα γιατι κατι αλλες που βρηκα στο φορουμ ηταν σε τυπικο κ δεν παιζανε τοσο καλα στο δικο μου σημα.Εγω τωρα την εχω σε κινηματογραφικη ,επειδη τα χρωματα δεν ειναι τοσο εντονα κ πλουσια
Επισης διακρινω σπασιματα στο ψηφιακο της ΕΡΤ
Ευχαριστω

Ενας ακομη στο club της 40R86
Καλως ηρθες!!
Καλη επιλογη κ σε πολυ καλη τιμη
Εγω πριν 3 βδομαδες την ειχα παρει 1250 αλλα απο οσο ειδα το πλαισιο τις εριξε κι αλλο επειδη το συγκεκριμενο πουλαει τρελα
Εγω παντως μονο τηλεοραση βλεπω απο κεντρικη εγκατασταση κεραιας 16 διαμερισματων !Αρκετα ικανοποιητικα μπορω να πω .Μεχρι το Σαββατο θα συνδεσω κ το ολοκαινουριο ΧΒΟΧ για να την απολαυσω .
Α επισης να ζητησω κ κατι
Ρυθμισεις αν εχεις κανεις για τηλεοπτικο σημα γιατι κατι αλλες που βρηκα στο φορουμ ηταν σε τυπικο κ δεν παιζανε τοσο καλα στο δικο μου σημα.Εγω τωρα την εχω σε κινηματογραφικη ,επειδη τα χρωματα δεν ειναι τοσο εντονα κ πλουσια
Επισης διακρινω σπασιματα στο ψηφιακο της ΕΡΤ
Ευχαριστω

Αύριο μού έρχεται,καί εγώ σκόπευα νά ζητήσω λίγη βοήθεια στίς ρυθμίσεις καί νά ανταλάξω απόψεις μέ άλλους πόυ τήν έχουν.Θά τά πούμε σύντομα.

ΠΑΙΔΕΙΑ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ

ΑΝ Η R86 ΕΜΦΑΝΗΖΕΙ ΘΟΛΟΥΡΕΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΗΜΑ????

ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ Κ ΕΓΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΘΟΛΟΥΡΕΣ!!

Λοιπόν ,ήρθε σήμερα πακέτο μέ τό PS3.
Αρκετά ικανοποιητική στά αναλογικά κανάλια ,αν καί φαίνονται οί αδυναμίες
τού τηλεοπτικού σήματος,ζωηρά χρώματα,πολύ καλό μαυρο,αλλά εκεί πού τά είδα όλα ήταν στή σύνδεση μέ τό PS3 όπου τά γραφικά δέν παίζονται τόσο στό Pro ,αλλά ειδικά στό Assasins Creed.
Πάντως αν ξέρει κάποιος τίποτα ρυθμίσεις πού θά βοηθούσαν νά βελτιώσω τήν εικόνα στά αναλογικά κανάλια ας μού πεί.

Εγω θα πω κατι ισως ασχετο αλλα εγω νομιζω οτι κολαει.....

σημερα πηγα με τη Γυναικα μου να παρουμε κοφτη για καροτα .....
στο ΜΕΔΙΑ ΜΑΡΚΤ ...

αυτη χαζευε στα κοφτηρια ... και εγω ΧΑΖΕΨΑ κυριωλεκτικα με ενα μονιτορ υπολογιστου της ΣΑΜΣΟΥΝΓΚ 24 ιντζες 16:9 στυλ μακρυ .....

επαθα πλακα απο την ποιοτητα κατασκευης και της εικονας ........
εχει κανει τεραστια προοδο η κορεατικη εταιρια παντως σε μονιτορ και τηλεορασεις !!!!!

δεν καταφερα να γραψω το μοντελο ..... ΗΘΕΛΑ να επισκεφτω και τις τηλεορασεις για να δω και τιποτα εκει αλλα δεν ειχε ορεξη ......

απλα μια εμπειρια σημερινη που με μαγεψε ... αλλα και κοστιζε 550 ευρω....