Παραγγελία λαμπών από Αμέρικα -το οδοιπορικό προς την Ιθάκη!!!

Να απαντήσω εγώ λοιπόν , και να πω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ , ακόμη και απο συγγενή σου να το λάβεις ως "δώρο " ή όπως ονομάζεται " μη εμπορικού χαρακτήρα " δεν εκτελωνίζεται μέχρι τα 350 Ε απο κει και πάνω....
Μια λύση που υπάρχει είναι κάποιες εταιρίες που τα στέλνουν απο Αγγλία πρώτα με κάποια επιβάρυνση όμως .

Παιδιά γειά σας! Μια ερωτησούλα...
Αν παραλάβει κάποιος δικός σου την όποια παραγγελία (π.x. ένα DAC αξίας μέχρι 2000 δολ.) στην Αμερική πως πρέπει να σου την στείλει για να μην μπλέξεις με τελωνεία κλπ.?

Να μην σε παρω στο λαιμο μου, αλλα εγω θα σκεφτομουν το παρακατω:

Αποστολή μεσω ταχυδρομειου (usps)
Δηλωμενο σαν "gift" πανω στο στικερακι που βαζουν
Αξια περιεχομενου κανα 100σταρι $

Και ο Θεος βοηθος.

Πιθανον χωρις κανενα προβλημα να σου ερθει κανονικα στο ταχυρδομειο.
Το θεμα ειναι 8+ κιλα που ειναι το dac που θες, μηπως σκαλωσει σε καμια υπηρεσια εδω .... Δεν ξερω πως λειτουργει το συστημα...

Υγ. Καλως ηθρες στο avclub -bye-

Να απαντήσω εγώ λοιπόν , και να πω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ , ακόμη και απο συγγενή σου να το λάβεις ως "δώρο " ή όπως ονομάζεται " μη εμπορικού χαρακτήρα " δεν εκτελωνίζεται μέχρι τα 350 Ε απο κει και πάνω....
Μια λύση που υπάρχει είναι κάποιες εταιρίες που τα στέλνουν απο Αγγλία πρώτα με κάποια επιβάρυνση όμως .

To 350 ευρω το οποιο δεν ξερω αν ισχυει ακομη, καποτε ισχυε (αλλα δεν εχει σημασια) ειναι θεωρητικο.

Αμα δηλωθει μικροτεη αξια, δεν ανακατευεται τελωνειο (τουλαχιστον δεν ειναι σιγουρο οτι θα περασει τελωνειο)

Έξυπνε !!!!! εσένα περίμεναν , ανάλογα με το είδος υπολογίζουν , και αυτό είναι χειρότερο.

To 350 ευρω το οποιο δεν ξερω αν ισχυει ακομη, καποτε ισχυε (αλλα δεν εχει σημασια) ειναι θεωρητικο.

Αμα δηλωθει μικροτεη αξια, δεν ανακατευεται τελωνειο (τουλαχιστον δεν ειναι σιγουρο οτι θα περασει τελωνειο)
Ισχύει κανονικά , και καλό είναι να μη το ζορίζεται πολύ , εκτός και αν σας αρέσουν η αγωνία , το σασπένς , και τα γαμ...κα !!!!!

Vaskal, δεν μου αρεσει το υφος σου και καλυτερα να σταματησω εδω, μιας και μπορει να παρεκτραπεις περισσοτερο....

όχι μη με παρεξηγείς , δεν γράφω για να κοντράρω κανένα , νόμιζα πως καταλαβαίνατε τη χιουμοριστική μου διάθεση , συγνώμη .
Πάντως προσοχή γιατί μπορεί να κοστίσει ακριβά.

Έξυπνε !!!!! εσένα περίμεναν , ανάλογα με το είδος υπολογίζουν , και αυτό είναι χειρότερο.

Ισχύει κανονικά , και καλό είναι να μη το ζορίζεται πολύ , εκτός και αν σας αρέσουν η αγωνία , το σασπένς , και τα γαμ...κα !!!!!

Βάζε και καμμιά φατσούλα να μην υπάρχει παρεξήγηση!

Τσάμπα είναι!:cool: