Παραίτηση Ρουσόπουλου στην Συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής..

sakisxas

Supreme Member
7 September 2006
5,384
C:\Greece\Komotini
6822667_x.jpg

Κυβερνητική Επιτροπή για τη σύσταση Προανακριτικής. Δηλώσεις Π.Παυλόπουλου

Ο υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος στις δηλώσεις του μετά τη συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής ανακοίνωσε ότι η ΝΔ δε θα συμμετάσχει στην αυριανή συζήτηση για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής, που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Παυλόπουλος τόνισε ότι η Βουλή αποφάσισε χθες ομόφωνα τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής, η οποία στα μέσα Δεκεμβρίου θα έχει τελειώσει το έργο της και θα βγάλει το σχετικό πόρισμα.

«Σύμφωνα με τον κανονισμό της Βουλής, υπογράμμισε, η Εξεταστική Επιτροπή έχει τις αρμοδιότητες των ανακριτικών αρχών και του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, δηλαδή, ουσιαστικά έχει τις ίδιες αρμοδιότητες από πλευράς ανακριτικής δουλειάς με εκείνη την οποία έχει και η Προανακριτική Επιτροπή.

Είναι σαφές ότι, όταν ολοκληρώσει η Εξεταστική Επιτροπή το έργο της, παράλληλα και η δικαιοσύνη συνεχίζει το δικό της, θα υπάρχει δυνατότητα, αφού όλα έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας και εφόσον έχουν προκύψει πραγματικά ποινικές ευθύνες με τεκμηριωμένα στοιχεία να κατατεθεί και αίτηση για Προανακριτική Επιτροπή, όπως προβλέπουν το Σύνταγμα και ο κανονισμός της Βουλής».

«Αυτή τη στιγμή το ΠΑΣΟΚ, συμπλήρωσε ο κ. Παυλόπουλος, μόλις καταθέσαμε Εξεταστική Επιτροπή, κατέθεσε αίτηση για Προανακριτική αόριστη, αβάσιμη, σύμφωνα με την περιρέουσα ατμόσφαιρα και με στόχο να ποινικοποιήσει την πολιτική ζωή και να πολιτικοποιήσει τη Δικαιοσύνη. Θίγει, όπως είναι γνωστό, και όπως φάνηκε από τη χθεσινή συζήτηση, τους ίδιους τους θεσμούς, η πρόταση του ΠΑΣΟΚ».

Ο κ. Παυλόπουλος συνέχισε υπογραμμίζοντας πως «είναι δεδομένο ότι εμείς δεν επρόκειτο να τη στηρίξουμε ποτέ και θα την καταψηφίζαμε. Αν μετείχαμε στην αυριανή διαδικασία, τότε η Βουλή δε θα μπορούσε να επανέλθει στο θέμα καθώς εάν η πρόταση καταψηφιστεί για την ίδια υπόθεση δεν είναι δυνατόν να επανέλθει η Βουλή. Θα μπορούσε δηλαδή, να κατηγορηθεί η πλειοψηφία η οποία έχει δεδομένη την άποψη ότι δεν μπορεί να υπερψηφιστεί η πρόταση του ΠΑΣΟΚ, ότι εκείνη οδήγησε να μην βγουν τα πράγματα στο φως».

Ο κ. Παυλόπουλος κάλεσε το ΠΑΣΟΚ να μην εμμείνει σε αυτή την πρόταση η οποία μαθηματικά, όπως είπε, «θα οδηγήσει στο κουκούλωμα της υπόθεσης», να περιμένει το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής και εφόσον προκύψουν πλήρη στοιχεία, να προχωρήσει η διαδικασία. «Εμείς, τονίσε ο υπουργός, δεν πρόκειται να μετάσχουμε αύριο στη συζήτηση που θα γίνει στη Βουλή, γιατί δεν έχουμε κανένα σκοπό να ευτελίσουμε την όλη κοινοβουλευτική διαδικασία».

Απαντώντας σε ερώτηση αν η ΝΔ φοβάται τις διαρροές και γι αυτό δεν μετέχει, ο κ. Παυλόπουλος απάντησε "καθόλου, σας το είπα και το επαναλαμβάνω, είναι συμπαγής η Κοινοβουλευτική Ομάδα".

Ο υπουργός Οικονομίας, ύστερα από άλλη ερώτηση δημοσιογράφου, τόνισε ότι «στις παρούσες συνθήκες και μετά τη χθεσινή απόφαση της Βουλής για τη σύσταση της Εξεταστικής Επιτροπής, η οποία ήταν και ομόφωνη και η οποία θα διερευνήσει σε όλη της την έκταση την υπόθεση του Βατοπαιδίου θα ήταν περιφρόνηση στους θεσμούς και ευτελισμός τους το να συνεχίσουμε αυτή τη διαδικασία».

Η απόφαση ελήφθη κατά τη συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής και αφού είχε ολοκληρωθεί η συζήτηση για το σχέδιο νόμου του υπουργείου Οικονομίας.

Μόλις ξεκίνησε ο διάλογος για τη στάση που θα τηρούσε η ΝΔ στην αυριανή συζήτηση, ο υπουργός Επικρατείας, Θόδωρος Ρουσόπουλος, ζήτησε να μην παρίσταται λέγοντας «για λόγους πολιτικής ευθιξίας, δεν θα ήθελα να είμαι παρών στη συζήτηση της Κυβερνητικής Επιτροπής για το θέμα της Προανακριτικής Επιτροπής, δεδομένου ότι είμαι και ο ίδιος στόχος των συκοφαντιών του ΠΑΣΟΚ».

το επεισόδιο το είδαμε τουλάχιστον 2 φορές επί 5 κανάλια.
Είναι απαραίτητο να αναπαραχθεί και εδώ ?
λυπηθείτε μας

Είναι υπερχρεωμένος σε τράπεζες από τα δάνεια που πήρε και μπήκε στον Τειρεσία...:flipout:

Re: Απάντηση: Παραίτηση Ρουσόπουλου στην Συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής..

Είναι υπερχρεωμένος σε τράπεζες από τα δάνεια που πήρε και μπήκε στον Τειρεσία...:flipout:

:flipout::flipout::flipout:

ασε που τον κατηγορουν για ανασφαλιστους οικοδομους της αλλοδαπης...

τον βλεπω σε group therapy (αυτα που οργανωνουν οι τραπεζες εσχατως)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Παραίτηση Ρουσόπουλου στην Συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτρο

:flipout::flipout::flipout:

ασε που τον κατηγορουν για ανασφαλιστους οικοδομους της αλλοδαπης...

τον βλεπω σε group therapy (αυτα που οργανωνουν οι τραπεζες εσχατως)

:flipout::flipout:
Καλά, αυτό δεν είναι αδίκημα... Μέχρι και υπουργός εργασίας και κοινωνικών ασφαλίσεων το έκανε...:antlers:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Παραίτηση Ρουσόπουλου στην Συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτρο

:flipout::flipout:
Καλά, αυτό δεν είναι αδίκημα... Μέχρι και υπουργός εργασίας και κοινωνικών ασφαλίσεων το έκανε...:antlers:

Καί τώρα πού τελειώσανε οι ´Βάρβαροι´ας ασχοληθούνε σοβαρά όλα τά κόμματα μέ την καταιγίδα πού πλησιάζει...
28 δίς χαρίστηκαν στις Τραπεζες και δεν είδα καμιά σοβαρή εναλλακτική πρόταση.
Αλλά στην Ελλάδα όσο υπάρχουν ´οπαδοί´και στην πολιτική τά πράγματα δεν αλλάζουν.
Εχω ζήσει πάμπολλα σκάνδαλα απο τότε πού θυμάμαι τον εαυτό μου.
Το χρώμα μονον αλλάζει..
Αλλά ο ´λαός´ξεχνάει και συνεχίζεται το παιχνίδι τής εναλλαγής δύο γερασμένων Κομμάτων στην εξουσία.

Last edited:

Καί τώρα πού τελειώσανε οι ´Βάρβαροι´ας ασχοληθούνε σοβαρά όλα τά κόμματα μέ την καταιγίδα πού πλησιάζει...
Αλλά στην Ελλάδα όσο υπάρχουν ´οπαδοί´και στην πολιτική τά πράγματα δεν αλλάζουν.

Μα όχι, αφού η κυβέρνηση (παρά τα 28 δις) καθησυχάζει πως δεν θα αγγίξει την Ελλάδα η κρίση και η αντιπολίτευση διαβεβαιώνει πως θα ερθουν καλύτερες μέρες όταν (ξανα)γίνει κυβέρνηση......:goodnight:

Μα όχι, αφού η κυβέρνηση (παρά τα 28 δις) καθησυχάζει πως δεν θα αγγίξει την Ελλάδα η κρίση και η αντιπολίτευση διαβεβαιώνει πως θα ερθουν καλύτερες μέρες όταν (ξανα)γίνει κυβέρνηση......:goodnight:

Γι´αυτό σού λέω:Αμα έχεις κανενα χωραφάκι στο χωριό κράτα το.
Θα καλλιεργούμε ντοματούλες και πατάτες .:flipout::flipout:
Οσο υπόσχονται καλύτερες μέρες τόσο πιό πολύ ανησυχώ.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Παραίτηση Ρουσόπουλου στην Συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επ

φυσικα και δεν ΘΑ αγγιξει....

μας εχει ηδη αγγιξει.....

ειναι ακριβολογοι αυτοι οι εκπροσωποι του λαου:jester:

Γι´αυτό σού λέω:Αμα έχεις κανενα χωραφάκι στο χωριό κράτα το.
Θα καλλιεργούμε ντοματούλες και πατάτες .:flipout::flipout:
Οσο υπόσχονται καλύτερες μέρες τόσο πιό πολύ ανησυχώ.

Είχε κάνει ο Χάρρυ Κλύν διασκευή το τραγουδάκι "όταν θα πάω κυρά μου στο παζάρι" σε "όταν θα έρθουν καλύτερες ημέρες"... Αν το έχεις ακούσει θα ξέρεις τί θα μας κάνει ο αράπης στον τελευταίο στίχο κάθε πρωί...:flipout::flipout:

Είχε κάνει ο Χάρρυ Κλύν διασκευή το τραγουδάκι "όταν θα πάω κυρά μου στο παζάρι" σε "όταν θα έρθουν καλύτερες ημέρες"... Αν το έχεις ακούσει θα ξέρεις τί θα μας κάνει ο αράπης στον τελευταίο στίχο κάθε πρωί...:flipout::flipout:

Μαλακααά...πιο μαλακααά
θα μας αγγίζουνε...πιο μαλακααααά!!:guitarist:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Παραίτηση Ρουσόπουλου στην Συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επ

Εχω ζήσει πάμπολλα σκάνδαλα απο τότε πού θυμάμαι τον εαυτό μου.
Το χρώμα μονον αλλάζει..
Αλλά ο ´λαός´ξεχνάει και συνεχίζεται το παιχνίδι τής εναλλαγής δύο γερασμένων Κομμάτων στην εξουσία.
Καλα θα ηταν το προβλημα να εντοπιζοταν στα δυο κομματα εξουσιας, αλλα δυστυχως δεν βλεπω και απο τα υπολοιπα κομματα καποια σοβαρη προταση για να μπορεσει ο κοσμος να στραφει σε αυτα.

Παρά την παραίτηση του γλύφτη, το θράσσος περισσεύει ανυποχώρητο: "οι αξίες μου και οι αξίες μου..." κραυγάζει ο αμόλυντος:flipout:

Όλη τη χλεύη του σύμπαντος χρειάζονται αυτοί...

Στο "Ράδιο Αρβύλα" χτες το απόγευμα στον Αντ1 το θέμα αντιμετωπίστηκε στις πιο σωστές διαστάσεις... όσοι το είδαν κατάλαβαν.

Απάντηση: Re: Παραίτηση Ρουσόπουλου στην Συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής..

Παρά την παραίτηση του γλύφτη, το θράσσος περισσεύει ανυποχώρητο: "οι αξίες μου και οι αξίες μου..." κραυγάζει ο αμόλυντος:flipout:

Στο "Ράδιο Αρβύλα" χτες το απόγευμα στον Αντ1 το θέμα αντιμετωπίστηκε στις πιο σωστές διαστάσεις... όσοι το είδαν κατάλαβαν.

Ωχ το χάσαμε...για πές για πές..

Ευκαιρία είναι τώρα που η Βιστωνίδα θα επιστραφεί στο Δημόσιο,να πάμε να χτυπήσουμε κανα οικοπεδάκι σε καλή τιμή ε;:flipout::flipout:

δεν φταιει κανενας αλλος....

εμεις φταιμε που δεν του καναμε οτι εκαναν στους Γαλλους ευγενεις καποτε που ειχαν παθει εντερικα απο το πολυ αιμα που επιναν απο το λαο.....

Δυστυχώς, τα δύο κόμματα θα εναλλάσσονται περιοδικά. ανεξάρτητα πόσο γηρασμένα ή ανανεωμένα είναι, επειδή τα υπόλοιπα υπάρχοντα ενδιαφέρονται να βρίσκονται στα αγωνιστικά πεζοδρόμια και να ασκούν αφ υψηλού κριτική, προσδοκώντας να παίρνουν κανα 2-3-5% στα γκάλοπ ανάλογα με τη συγκυρία. Όταν όμως φτάνει η ώρα να βουτήξουμε...φοβόμαστε μην κρυώσουμε....