Παραίτηση Ρουσόπουλου στην Συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής..

Δεν φοβόμαστε μην κρυώσουμε, μην μας πάρουν τα τηλεκοντρόλ, τα ραδιοφωνάκια και τους turbo κινητήρες φοβόμαστε... Απειλούμεθα από τους "άλλους" τους "περίεργους"...
Αυτή η κακομοιριά ευθύνεται. Αμαχητί παραδωμένοι στις Τράπεζες και τις ανάγκες κάποιου μπόμπου που θέλει να βάλει τζακούζι στη βιλίτσα του και ακριβό νεροχύτη.

Ίσα μόρτη
63izs7n.gif

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Παραίτηση Ρουσόπουλου στην Συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επ

Αλλά ο ´λαός´ξεχνάει και συνεχίζεται το παιχνίδι τής εναλλαγής δύο γερασμένων Κομμάτων στην εξουσία.

Το ‘ξεχνάει’ και το ‘γερασμένα’ είναι οι ‘ευγενικότερες’ των εκφράσεων (όταν τα λέει ο Βασίλης ο Λεβέντης όμως τον κοροϊδεύουν :p)…

Από εδώ πάντως ξεκινάνε όλα. Τι γκρινιάζουμε, σχολιάζουμε κλπ κλπ όταν απλούστατα εμείς οι ίδιοι φταίμε για όσα συμβαίνουν;

Ψηφίζουμε και αποφασίζουμε την μοίρα μας. Τόσο απλά.

Όλα τα άλλα είναι απλώς δικαιολογίες, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε (λέμε τώρα :p) και απλώς υπεκφυγές όσον αφορά τις ευθύνες μας (τόσο απέναντι του εαυτού μας όσο και των συμπολιτών μας).

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Παραίτηση Ρουσόπουλου στην Συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επ

Το ‘ξεχνάει’ και το ‘γερασμένα’ είναι οι ‘ευγενικότερες’ των εκφράσεων (όταν τα λέει ο Βασίλης ο Λεβέντης όμως τον κοροϊδεύουν :p)…

Από εδώ πάντως ξεκινάνε όλα. Τι γκρινιάζουμε, σχολιάζουμε κλπ κλπ όταν απλούστατα εμείς οι ίδιοι φταίμε για όσα συμβαίνουν;

Ψηφίζουμε και αποφασίζουμε την μοίρα μας. Τόσο απλά.

Όλα τα άλλα είναι απλώς δικαιολογίες, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε (λέμε τώρα :p) και απλώς υπεκφυγές όσον αφορά τις ευθύνες μας (τόσο απέναντι του εαυτού μας όσο και των συμπολιτών μας).
Κι εγώ αυτό δεν καταλαβαίνω. Αφού όλος ο κόσμος τους βρίζει γιατί τους ψηφίζει;;

Κι εγώ αυτό δεν καταλαβαίνω. Αφού όλος ο κόσμος τους βρίζει γιατί τους ψηφίζει;;

Η απάντηση στο ποστ 21...

Τι να σου πω, ρώτα αυτούς που το κάνουν.

Για να λέμε την αλήθεια έχω πολλά να σου πω αλλά άσε καλύτερα γιατί θα θιχθούν πολλοί (είναι πανάθεμά τους και το 60-70% του συνόλου :p).

Να σου πω μόνο αυτό που έχω ακούσει από σοβαρό και μορφωμένο άνθρωπο (τον οποίο και εκτιμώ προσωπικά) : ‘Δεν ψηφίζω τρίτο κόμμα γιατί φοβάμαι την ακυβερνησία και γιατί είναι πολύ μικρό για να μπορέσει να κυβερνήσει.’

Όταν παίρνεις τέτοιες απαντήσεις από ανθρώπους με παιδεία που κόβει και το μυαλό τους, τι να περιμένεις από τους υπολοίπους;

Επειδή υπάρχει το πρακτικό ζήτημα της διακυβέρνησης της χώρας και καλώς ή κακώς έχει εδραιωθεί στην κοινή αντίληψη ότι μόνον τα δύο γνωστά κόμματα εξουσίας υπάρχουν και έχουν επιτελείο κατάλληλο και πείρα από διακυβέρνηση. Σαν τη γενική συνέλευση πολυκατοικίας, που υπάρχουν πολλοί που βγαίνουν και φωνάζουν για τα κακώς κείμενα, αλλά μόνο 1-2 που θα μπορούσαν να αναλάβουν τη διαχείρηση.

Τώρα θα μου πείτε, τι διαχείρηση είναι αυτή. Ξεπουλήματα σαν αυτά με τη μονή θα μπορούσα μια χαρά να κάνω κι εγώ, και ας μην έχω ασχοληθεί καθόλου με την πολιτική. Practice makes perfect...