αν και αυτός δεν κατάφερε να θεραπευτεί από τον καρκίνο τότε .....
Οι μεγάλοι άντρες ξέρουν πότε να αποχωρήσουν.
Την κατάλληλη στιγμή. Σήμερα που η apple είναι στα ύψη..
Steve Jobs. Ο άνθρωπος με το δυναμικότερο come back στην ιστορία..:SFGSFGSF:
Αναμένουμε την βιογραφία του με ανυπομονησία.
Δεν ξέρω αν θα παραμείνω mac-ας μετά από αυτό...
Φαντάζεστε ένα ακόμα πιο κορυφαίο comeback, να επέστρεφε ο Wozniak;![]()
Εσενα στο εδωσαν δωρο στην Pasadena υποθέτω οταν σε εχρησαν Ιεροκήρυκα του Μήλου, ε; Νίκος;1056189852 said:διαβάστε και το iCon ακόμα και αν είστε ο Φρα.Πε ή ο Spcav (αναφέρει και όλα τα στραβά του Steve)
Ασε, εχω καλυτερα και πιο δημιουργικα πραγματα να κανω απο το να διαβαζω βιογραφιες του καθε jobs και και Gates (ξερετε, υπαρχουν και πιο ενδιαφεροντες ανθρωποι απο κατι geeks που εγιναν επιχειρηματίες)...
Εσενα στο εδωσαν δωρο στην Pasadena υποθέτω
:a0210:Ασε, εχω καλυτερα και πιο δημιουργικα πραγματα να κανω απο το να διαβαζω βιογραφιες του καθε jobs και και Gates (ξερετε, υπαρχουν και πιο ενδιαφεροντες ανθρωποι απο κατι geeks που εγιναν επιχειρηματίες)...
Εσενα στο εδωσαν δωρο στην Pasadena υποθέτω οταν σε εχρησαν Ιεροκήρυκα του Μήλου, ε;
Ασε, εχω καλυτερα και πιο δημιουργικα πραγματα να κανω απο το να διαβαζω βιογραφιες του καθε jobs και και Gates (ξερετε, υπαρχουν και πιο ενδιαφεροντες ανθρωποι απο κατι geeks που εγιναν επιχειρηματίες)...
ΥΓ. Εχω δει documentary για την ζωη του Jobs και ηταν τρομερα ενδιαφερον. Φανταζομαι η βιογραφια να ειναι ακομα πιο ενδιαφερουσα, ειδικα αν περιεχει ανεκδοτα περιστατικα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.