παρακαλώ βοήθεια για αγορά τηλεόρασης!

MarkosHdi

New member
10 November 2007
9
Μετά από πάρα πολύ καιρό που υποφέραμε με τον αδερφό μου να παίζουμε παιχνίδια καινούριας γενιάς σε παλιά τηλεόραση,βρέθηκε η επιδότηση για καινούρια LCD τηλεόραση.
Γνώσεις στο θέμα λιγοστές που περιορίζονται στο ψάξιμο των τελευταίων ημερών.
Οπότε με ένα διαθέσιμο ποσό 1500-2000 ευρώ προσπαθούμε να βρούμε μια τηλεόραση 40 ιντσών τουλάχιστον για παιχνίδια περισσότερο με 360 και PS3.
Οι "ψακτικές" μου με οδηγήσανε στις Sony και ειδικά στις 40W και 40V 3000 (για τις Χ ξεφεύγει πολύ το θέμα δυστυχώς) και είδα και μερικές Philips που μου άρεσαν καθώς είδα ότι έχουνε μικρότερο χρόνο ανταπόκρισης αλλά και επειδή έχω πολύ καλή εμπειρία με την συγκεκριμένη μάρκα. Το ambilight δεν ξέρω πόσο προσθέτει στην εμπειρία ενός παιχνιδιού αν έχει κάποιος προσωπική εμπειρία ευπρόσδεκτη η παράθεσή της εννοείται.
Περιμένω λοιπόν τις συμβουλές σας για το θέμα πάνω στα μοντέλα που σας είπα αλλά σαφώς και άλλες προτάσεις καθώς σίγουρα έχετε πολύ καλύτερη άποψη επί του θέματος από εμένα.
Ευχαριστώ!

Αν θελετε μονο παιχνιδομονιτορ δεν υπαρχει λογος να πατε τοσο ψηλα , σε τιμη εννοω.
Ενα οποιδηποτε 40ρι τελευταιας εσοδειας σχεδον κανει δουλεια .
Αν τα λεφτα δεν ειναι δικα σας ...........τοτε παρτε την W , για να " μαθει " αυτος που σας τα δωσε:flipout:

εαν είναι αποκλειστικά για HD gaming τότε προτείνω να ανεβείτε σε ίντσες και να περάσετε σε άλλη κατηγορία , αυτής των προβολέων ...

Είναι άλλη αίσθηση !

Συμφωνώ και εγώ σε όσα ειπώθηκαν.

Αν η κύρια χρήση είναι τα παιχνίδια δεν είναι ανάγκη να ξοδέψεις πάνω από 1500 για τηλεόραση στις 40-42''. Αν σε παίρνει ο χώρος και θα κάθεστε στα 3+ μέτρα μπορείς να πας και για 46άρα μέχρι 2000 .

Αν θελετε μονο παιχνιδομονιτορ δεν υπαρχει λογος να πατε τοσο ψηλα , σε τιμη εννοω.
Ενα οποιδηποτε 40ρι τελευταιας εσοδειας σχεδον κανει δουλεια .

Συμφωνώ

ναι ε; για προβολέα πώς έτσι; περίεργο μου φαίνεται.Έχουνε τόσο υψηλή απόδοσης εικόνα οι προβολείς; Δεν ξέρω αν ασχολείστε με παιχνίδια πάντως η καλή οθόνη παίζει πολύ σοβαρό ρόλο. Έχω δει παιχνίδι σε 2 samsung με την μία να είναι κατώτερη από την άλλη αλλά και οι 2 lcd εννοείται και η διαφορά ποιότητας ήτανε απίστευτη! Βασικά όπως είπα είδα τις δύο τηλεοράσεις πιο πολύ την Sony 40V 3000 και την Philips 42PFL7962D/12 η οποία έχει 3 ms χρόνο απόκρισης λιγότερο από την Sony και απ'ότι ξέρω παίζει αρκετά σημαντικό ρόλο για τα παιχνίδια και επίσης έχει και το Ambilight που νομίζω θα είναι αρκετά εντυπωσιακό μιας και θα τοποθετηθεί η τηλεόραση σε άσπρο τοίχο και όπως είδα σε άλλο post του forum σε τέτοιο έχει την καλύτερή του απόδοση. Εσάς γενικά σας φαίνεται ότι είναι κάτι που αξίζει το Ambilight;
Ξαναπεριμένω την βοήθειά σας! :rolleyes:

δηλαδή εσύ ανάμεσα στην Sony και Philips ποια μου συστήνεις; το amblilight για εσένα αξίζει;

Κατά την γνώμη μου πήγαινε και δες και τις δύο για να αποφασίσεις,αναλυτικά ξανά σε καλό μαγαζί

τελευταία συμβουλή.
Samsung LE40F86BD
Philips 42PFL7962D/12
Sony KDL-40V3000
Ποια από τις 3 προτείνετε;

Και οι τρείς παραπάνω από πολύ καλές.Απλά εγώ θα αντικαθιστούσα την V3000 με την W3000

ανεβαίνει όμως αρκετούτσικα η τιμή απ'ότι είδα...
και μιας και μίλησα για τιμές από Θεσσαλονίκη που συμφέρει να πάω να κοιτάξω;