ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ (5605 PHILIPS)

O πεθερος μου εχει μια Panasonic 42U10 απο περυσι. Οταν την αγορασαμε πηγα και την εβαλα διπλα με την παλια του CRT Philips 29" 100 Ηz απο την οποια εδειχνε καλυτερα σε ολα τα αναλογικα καναλια.

Βεβαια μενει στον Γερακα και εχει σημα "καμπανα".

Οποιος το ισχυριστει αυτο απλα δεν εχει ιδεα τι θα πει "ευκρινεια".

Ο ορισμός ευκρίνεια δεν παραπέμπει πάντα στο resolution. Για πολλούς και διάφορους λόγους η ευκρίνεια που αντιλαμβανόμαστε δεν έχει απόλυτη σχέση με τα pixels.

Ο ορισμός ευκρίνεια δεν παραπέμπει πάντα στο resolution. Για πολλούς και διάφορους λόγους η ευκρίνεια που αντιλαμβανόμαστε δεν έχει απόλυτη σχέση με τα pixels.

Κοιτά αν εσύ στην plasma παίζεις dvd και παίρνεις ποιότητα blu Ray είναι ένα φαινόμενο που χρειάζεται επιστημονική εξήγηση.

Εσυ τα λες αυτα , εγω δεν ειπα τετοιο πραγμα.

Μπορεις να μας πεις ποια τηλεοραση εχεις και αν σπιτι σου εχεις NOVA. Γιατι εχω δει NOVA και σε 60" πλασμα σε οικιακες συνθηκες και εχω βγαλει αλλα συμπερασματα.

H μηπως ειναι ολα οσα μας λες θεωρητικα.

Εσυ τα λες αυτα , εγω δεν ειπα τετοιο πραγμα.

Μπορεις να μας πεις ποια τηλεοραση εχεις και αν σπιτι σου εχεις NOVA. Γιατι εχω δει NOVA και σε 60" πλασμα σε οικιακες συνθηκες και εχω βγαλει αλλα συμπερασματα.

H μηπως ειναι ολα οσα μας λες θεωρητικα.

-bye-

Για να τελειωνουμε με το θεμα αυτο επειδη ο ανθρωπος περιμενει καποια πρακτικη λυση και επειδη τα Ελληνικα καναλια και 1080p να γινουν στην συγκεκριμενη δεν θα δει εικονα της προκοπης οι επιλογες ειναι οι εξης:

1- Aγορα καλυτερης LCD πχ. Samsung 46C650
2- Αγορα πλασμα πχ. Panasonic 46S20/G20 , Samsung 50C6500 , LG 50PK550

Εγω ειμαι πιο πολυ με την δευτερη επιλογη. Σε σχεση με την 5605 θα νομιζεις οτι αλλαξες οχι απλα τηλεοραση αλλα οτι αγορασαν τα καναλια νεο εξοπλισμο.
Αλλα και την C650 να παρεις η διαφορα θα ειναι εμφανης.

Οποιος το ισχυριστει αυτο απλα δεν εχει ιδεα τι θα πει "ευκρινεια".

Γιάννη, οι πανασόνικ έχουν αποδεδειγμένα απώλεια λεπτομέρειας στο αναλογικό τηλεοπτικό. Στο ψηφιακό είναι μια χαρά...