Παρακαλώ μια βοήθεια επιλογης Blu Ray

gepall

New member
5 June 2008
15
Είμαι κυρίως μεταξύ του Sony BDPS1 που βρέθηκε στα 239,70 το Samsung Blu Ray Player BD-1500 HDMI.
Τώρα αν τα Sony & Samsung είναι πολύ υποδεέστερα του PANASONIC BLU-RAY PLAYER HDMI DMP-BD30 αξίζει να κάνω την υπέρβαση στην τιμή?

Δε γνωρίζω κάτι απο τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους και θα ήθελα αν είναι έυκολο καποιος να μου υποδείξει τι χάνω ή κερδίζω αν πάρω το Sony μιάς και βλέπω οτι είναι παλιό.
Η τηλεόραση που θα παίζει το Blu Ray θα είναι μία Sony 46'' W4000 αν έχει κάποια σημασία βέβαια

Ευχαριστώ :smile:

μην το ψαχνεις
panasonic 30 το ειδα επαθα πλακα
απλα πολυ καλητερο σε ποιοτητα εικονας

Είναι θέμα καθαρά ποιότητας ή κάποιων νέων χαρακτηριστικών/τεχνολογιών που πιθανόν να μου λείψουν?

Η αλήθεια είναι οτι λόγω της τιμή τους Sony με κάνει και πηγαίνω προς τα εκεί.Το Panasonic θα το αγόραζα μόνο αν έχει κάποια χαρακτηριστικά που στο μέλλον ή ακόμα και τώρα αξιοποιούνται και το Sony δεν τα έχει.

και των 2
εχουν διαφορετικα blu ray profile αλλα αυτο δεν νομιζω να σε ενδιαφερει
εκτος και αν σε ενδιαφερει
τα εχω δει ολα οσα εγραψες
ειλικρια το 30 ειναι απιαστο σε θεμα ποιοτητας εικονας και επισης "ηχο" θαπαρεις μονο απο panasonic samsung το bdp s1e ως super duper entry level εντελως high(ισως και end) στην κατασκευη αλλα οχι bitstream επισης αργο
πιο απλα
αν δεν ειχα θα επαιρνα το panasonic αν ειχα και ηθελα δευτερο θα επαιρνα το bdp s1e ετσι για το γαμωτο .