Παρακαλώ μια βοήθεια....

dvp_32

New member
19 May 2008
29
Παιδιά θέλω να αγοράσω playstation 3 με 80g ευρωπαϊκό αλλά δεν το βρίσκω στην Ελληνική αγορά. Ξέρει κανείς εάν θα το φέρουν μελλοντικά ή εάν υπάρχει τρόπος να το παραγγείλω μέσω κάποιου site; Ο λόγος που το θέλω με 80 και όχι με 40 είναι ότι το 40 δεν παίζει τα παιχνίδια του playstation 2 και έχω αρκετά.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Υπάρχουν δυο πιθανές ημερομηνίες όπου ενδέχεται να κυκλοφορήσει το 80άρι στην Ευρώπη, στις 12 Ιουνίου μαζί με το Metal Gear Solid αλλιώς πάμε για τα Χριστούγεννα.

Υπάρχουν δυο πιθανές ημερομηνίες όπου ενδέχεται να κυκλοφορήσει το 80άρι στην Ευρώπη, στις 12 Ιουνίου μαζί με το Metal Gear Solid αλλιώς πάμε για τα Χριστούγεννα.

Δύσκολο. Θα είχε βοήξει ο τόπος!

Το θέμα johny δεν είναι η χωρητικότητα αλλά η συμβατότητα με τα PS2 παιχνίδια όπου θέλει ο φίλος...-bye-

Παρεπιπτόντως παιδιά, έχει ακουστεί τίποτα για το αν και πότε θα μπορεί να τσιπαριστεί το ps3? Ξέρει κανείς τίποτα? Γιατί κι εγώ είμαι ένας από αυτούς που πήραν την 40αρα έκδοση, επειδή δεν υπήρχε η 60αρα όταν το αγόρασα αν και θα τη προτιμούσα...

'Οχι, δεν υπάρχει κάτι αξιοσημείωτο,παρά μόνο ακούγετε σε μελλοντική αναβάθμιση της κονσόλας θα υποστηρίζει PS2 παιχνίδια μέσω software emulation στο 40άρι.

:ernaehrung004:

Το συγκεκριμένο firmware upgrade φημολογείται για τον Οκτώβριο.
Δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα από τα παραπάνω.

:ernaehrung004:

Το συγκεκριμένο firmware upgrade φημολογείται για τον Οκτώβριο.
Δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα από τα παραπάνω.

Ακομα και τοτε ομως θα παιζει αυθεντικα games μονο και οχι "αντιγραφα ασφαλειας"

Ακομα και τοτε ομως θα παιζει αυθεντικα games μονο και οχι "αντιγραφα ασφαλειας"
Όπως και τώρα, που παίζει μόνο γνήσια παιχνίδια του πρώτου ps...

Ξέρει κανείς το γιατί τα αντίγραφα δε παίζουν γενικώς στα (ατσιπάριστα)playstation? ποιός είναι ο μηχανισμός απαγορεύει στα αντίγραφα ασφαλείας να παίξουν?

Προφανώς, δεν "τρέχει" αντίγραφα ασφαλείας διότι θα υπάρξει και η πρόσβαση στην αναπαραγωγή "σπασμένων" παιχνιδιών, όπου σε καμία περίπτωση δεν επιθυμεί η Sony να συμβεί.