ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ

batman

New member
22 September 2007
46
OLYMPUS SP 570 ΓΙΑ ΦΤΗΝΗ SLR ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ?390 EURO:HTEHETH63:

H SP 570 δεν είναι SLR, δεν αλλάζει φακούς.

Για φτηνή παρόμοια λύση, δες κι εδώ:
http://www.katerelos.gr/product_info.php?products_id=6022&osCsid=a53382c020fcac2b4c35a250c602396a

Στην ίδια κατηγορία η Panasonic fz-18 μοιάζει να τα καταφέρνει καλύτερα. Αντικαθίσταται όμως αυτό τον καιρό απ' την σχεδόν ίδια fz-28 πράγμα που ρίχνει την τιμή της προηγούμενης φυσικά.

με 390 ευρω περνεις κανονικη dslr :BDGBGDB55:
η 570 δεν ειναι dslr

Eτσι. Και μετα προγραμματίζεις και μια αγορα φακου με μεγαλυτερο zoom.
Καποιοι μαλιστα λενε οτι οι πτωση των τιμων των slr θα εξαφανισει απο την αγορα τις like-slr οπως ειναι olympus 570.

an kai kathysterhmena logw diakopwn sas eyxaristw gai thn bohtheia..Apla otan hmoyn se pio nearh hlikia eixa agorasei mai zenith 11 kai mia fora allaxa fako pairnontas enan eyrygwnio..bebaia alles epoxes tote..apla skeftomoyn mhpws mia typoy SLR me dieykolyne ..

Last edited:
Τι θέλεις να φωτογραφίζεις;

Υπάρχει η περίπτωση καλύπτεσαι με τη μηχανή που έχεις στο μυαλό σου.

Ποιές είναι οι συνηθέστερες φωτογραφίες που έχεις τραβήξει ή θα τραβήξεις;

Πέρα από τα λεφτά, οι απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα θα σε προστατεύσουν από την αγορά κάποιας μέτριας ή άχρηστης μηχανής

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΙΤΗΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΛΕΙΨΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΥΡΥΓΩΝΙΟΣ ΦΑΚΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΖΟΟΜ,ΚΟΙΝΟΣ ΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ.ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ SLR ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΤΙΡΗΣΗ,ΗΔΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ PANASONIC KAI ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΑΚΟ LEICA HDH ME KERDIZEI ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΑΣ

Ευχαριστω..απλα με τα κεφαλαια δεν χρειαζεται να βαλω τονους,και επειδη το pc ειναι συνδεδεμενο στην τηλεοραση ειναι λιγακι μακρια..ευχαριστω και παλι!!!!