ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ

sadite

New member
29 June 2008
8
Γεια σας παιδια
σας επισυναπτω την κατοψη του σπιτιου μου που ειναι μονοκατοικια,και θα παρακαλουσα παρα πολυ να μου δωσετε λυσεις τοποθετησεις των ηχειων για να λησω το προβλημα τις ακουστικοτητας.
οπωσς φαινεται στο σχεδιο ο προθαλαμος ειναι σε υψος 0,00,το σαλονι 2,00 με 2,50 μετρα πιο ψηλα και κατω απο το σααλονι υπαρχει κουζινα με νοιγμα στο ενδιαμεσο οπως φαινεται στην τομη.Πανω απο το σαλονι ειναι τα δωματια που αναιβενεις μς σκαλες οπως φαινεται στο σχημα.
ο ενισχυτης ειναι YAMAHA RXV-750
τα ηχεια ειναι mission fs1 nxt 5.1

το προβλημα οπως ειχα ρωτηση παλαιοτερα ειναι οτι δεν υπαρχει ζωντανια στοον ηχο,και υποθετω οτι φταει ο χωρος.
μηπως πρεπει να προσθεσω και αλλα δυο ηχεια για να καληψω τα μεγαλα κενα?

helppppppppp
 

Attachments

  • Γβ€‘Γβ€°ΓΒΓŽΒΏΓβ€š home.jpg
    Γβ€‘Γβ€°ΓΒΓŽΒΏΓβ€š home.jpg
    32.1 KB · Views: 50
Last edited:
ναι ,και μπορω να πω οτι ειναι σαν να μην υπαρχουν,γι´αυτο ζηταω και τα φωτα σας.ΝΑ μου πειτε τι μπορω να κανω.
επομενως surround kapout.
 
Δεν νομίζω ότι θα καταφέρεις κάτι με την προσθήκη επιπλέον ηχείων, αντίθετα ίσως και να μεγαλώσεις έτσι το πρόβλημα, με την ένοια των πολαπλών αντιχήσεων με τελικό αποτέλεσμα ένα ακουστικό μπέρδεμα.
Μάλλον θα πρέπει να προβείς σε πιό δραστικές λύσεις, όπως π.χ κλείσιμο των ανοιχτών περασμάτων στο χώρο,και βοήθεια απο περισσότεςρη μόνωση πράγμα που απο ότι καταλαβαίνω είναι σχεδόν αδύνατο.
 
συγνωμη YannisA ,οχι δεν τα δοκιμασα σε αυτην την θεση.
Λες οτι θα βοηθησει?
 
Νομίζω ότι έτσι θα περιορίσεις τον ήχο μόνο στο χώρο που θα τον ακούς...


Συμφωνώ!
Νομίζω ότι είναι και η πιο ''αναίμακτη'' επιλογή που έχεις.
Θα περιορίσεις τον ήχο σου σε πιο κλειστό χώρο μεν αλλά όταν θα κάθεσαι στον καναπέ σου θα ακούς σίγουρα καλύτερα....