Παρακαλώ τα φώτα σας......

Μην ακους κανενα, εφοσων στα ματια σου ειναι η ιδανικη τηλεοραση εισαι ευτυχης.
Τα ιδια λεγανε και σε μενα αλλα την cinema ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΩ ΜΕ ΚΑΜΜΙΑ.
Καλες θεασεις και καλοριζικη!
Περαν τουτου καποιοι εδω μεσα ειναι εμπαθεις με την συγκεκριμενη μαρκα οποτε σιγουρα η γνωμη τους δεν ...., ας το θεσω οσο πιο ευγενικα μπορω, δεν ειναι και η πιο αντικειμενικη.
Συγχαρητηρια για την αγορα σου να εισαι υγιης να τη χαιρεσαι.
Νικος

Ευχαριστώ πραγματικά Νίκο φυσικά εύχομαι και εγώ το ίδιο για σένα.

Απλά μερικοί ενίστανται θαρρείς τους ζήτησε κανείς να πληρώσουν την τηλεόραση που αγόρασα εγώ!

Δεν καταλαβαίνω τι να πω...

Φίλε Yperion αν θυμάσαι εσύ έκανες πρώτος αναφορά περί εκκαθαριστικών και έθεσες θέμα χρημάτων,
...
...

εγώ ως τυχαίος περαστικός στην κουβέντα σας βλέπω πως εσύ πρώτος πέταξες το καρφί περί χρημάτων, εδώ στην απάντηση #10

...
Απλά δες την και μην είσαι αφοριστικός αν δεν την δεις και φυσικά αν μπορείς να διαθέσεις το βαλάντιο που ζητάει η συγκεκριμένη tv.
...
...ΠΡΙΝ ο Yperion γράψει περί εκκαθαριστικών (απαντώντας ουσιαστικά σε σένα) -bye-

εγώ ως τυχαίος περαστικός στην κουβέντα σας βλέπω πως εσύ πρώτος πέταξες το καρφί περί χρημάτων, εδώ στην απάντηση #10

...
Απλά δες την και μην είσαι αφοριστικός αν δεν την δεις και φυσικά αν μπορείς να διαθέσεις το βαλάντιο που ζητάει η συγκεκριμένη tv.
...
...ΠΡΙΝ ο Yperion γράψει περί εκκαθαριστικών (απαντώντας ουσιαστικά σε σένα) -bye-
:flipout:και είπες να ρίξεις λίγο λάδι στη φωτιά..Σκοπός είναι τελικά ο φίλος που άνοιξε το νήμα να βοηθηθεί και να καταλήξει σε μια από τις επιλογές του πιστεύω...Φίλε socper νομίζω όποια και από τις 2 αν πάρεις δε νομίζω να μη μείνεις ευχαριστημένος...Πλέον ψηφίζω κι εγώ 55"B7000 εφόσον και το Ambilight σου πιθανόν να μην φαίνεται και πολύ ωραία εκεί που θα την τοποθετήσεις και θα έχεις και 3 ίντσες παραπάνω...

Νομιζω δεν εχει αξια να συνεχιζουμε , ο καθενας κανει τις επιλογες του , εγω προσωπικα παντα διατυπώνω ενστάσεις οταν μια τηλεοραση θεωρω οτι δεν εχει value for money (και value for size) , απο εκει και περα οποιος εχει τα γενια εχει και τα χτενια...

Καλες θεασεις johzaf...-bye-

Δε χρειάζεται να χαλάτε τις καρδιές σας για τέτοια πράγματα...ο καθένας κρίνει και αποφασίζει μόνος του, βάση των δυνατοτήτων και των προτιμήσεων του....δε μπορούμε να συμφωνούμε όλοι

Ευχαριστώ πάντως όλα τα παιδιά για τη γνώμη τους...θα πάω αύριο στο saturn για να δώ και τη philips και να αποφασίσω...αν κάποιος την έχει δεί και σε κάποιο άλλο μαγαζί προς νότια προάστια ας μου πει αν μπορεί για να γλυτώσω αποστάσεις

Δε χρειάζεται να χαλάτε τις καρδιές σας για τέτοια πράγματα...ο καθένας κρίνει και αποφασίζει μόνος του, βάση των δυνατοτήτων και των προτιμήσεων του....δε μπορούμε να συμφωνούμε όλοι

Ευχαριστώ πάντως όλα τα παιδιά για τη γνώμη τους...θα πάω αύριο στο saturn για να δώ και τη philips και να αποφασίσω...αν κάποιος την έχει δεί και σε κάποιο άλλο μαγαζί προς νότια προάστια ας μου πει αν μπορεί για να γλυτώσω αποστάσεις

Επιδιωξε μονο να την δεις να παιζει "πραγματικο" υλικο και οχι το ντεμο της Philips...το ιδιο θα σε συμβουλευα για ολες
-bye-