παρακαλώ τα σχόλιά σας για το κομμάτι αυτό

Επειδή δεν έχω ευρυζωνική σύνδεση (ακόμη) δεν αποπειράθηκα να ακούσω τα δύο πρώτα links.
Αλλά στο τρίτο link που άνοιξα, το θέμα στα πρώτα 20 δευτερόλεπτα και το τίμπρο του πιάνου "φωνάζουν" Κολωνία era... :idea:

Eκ τών υστέρων προφήτης δεν μετράει:flipout: :flipout:

Είσαι Δίκαιος :grinning-smiley-043
Και για να είμαι 100% εντάξει, σου μίλησα για τα πρώτα 20 δευτερόλεπτα που το θεματάκι ήταν καραμπινάτο... Αν το κομμάτι άρχιζε μετά το 20'' ΔΕΝ θα τον έβρισκα :AFADF0: Μην σου κάνω και τον τσάμπα μάγκα..
Και αυτά επαναλαμβάνω, χωρίς να έχω ακούσει τα κυρίως links -bye-

Είσαι Δίκαιος :grinning-smiley-043
Και για να είμαι 100% εντάξει, σου μίλησα για τα πρώτα 20 δευτερόλεπτα που το θεματάκι ήταν καραμπινάτο... Αν το κομμάτι άρχιζε μετά το 20'' ΔΕΝ θα τον έβρισκα :AFADF0: Μην σου κάνω και τον τσάμπα μάγκα..
Και αυτά επαναλαμβάνω, χωρίς να έχω ακούσει τα κυρίως links -bye-

Αμα άκουγες πρώτα τον Χατζηνάσιο:flipout: :flipout: θα μπερδευόσουνα και εσύ.

Πώς και δεν μου είπε κανένας σας ότι είναι Υάννι δηλαδή Yanni, ξέρετε τον τύπο από την Καλαμάτα , φουλ στο μουστάκι και την τεστοστερόνη ,με greek lover look, Linda Evans κλπ...
:flipout: :flipout: :flipout:

Εχω πάνω απο 25 δίσκους τού Κeith,αλλά όχι τού Tokyo.

Τι να πω..... Περαστικά :award:

Πως τα αντέχετε αυτά βρε μάγκες ;

ποτέ μου δεν μπόρεσα να ακούσω Τζάρετ, Κορία, κλπ....

Δεν τους έδωσα βέβαια και τις δέουσες ευκαιρίες, αλλά όπως λέγαμε και σε άλλο ποστ για το ένστικτο, ποτέ δεν μου '...κόλλησαν...'' .

Δεν τους έδωσα βέβαια και τις δέουσες ευκαιρίες, αλλά όπως λέγαμε και σε άλλο ποστ για το ένστικτο, ποτέ δεν μου '...κόλλησαν...'' .

De gustibus non est disputandum

Απάντηση: Re: παρακαλώ τα σχόλιά σας για το κομμάτι αυτό

Α,γιατρέ μου,όπως λές σε άλλους για τον Μάλερ θα σού πώ και εγώ για τον Τζάρετ.
Δόξα τώ Θεώ ,νέος είσαι,καλούς φίλους έχεις,δώσε ευκαιρίες και δεν θα χασεις.:ernaehrung004: :ernaehrung004:
Αν και προσωπικά διαχωρίζω εντελώς τον Κορία απο τον Τζάρετ.

Πώς και δεν μου είπε κανένας σας ότι είναι Υάννι δηλαδή Yanni, ξέρετε τον τύπο από την Καλαμάτα , φουλ στο μουστάκι και την τεστοστερόνη ,με greek lover look, Linda Evans κλπ...
:flipout: :flipout: :flipout:

Σε παρακαλώ μην μού θίγεις τον Υannis.Συνετέλεσε και η μάνα μου στο ´έγκλημα´.Ηταν δασκάλα του στο Δημοτικό.:flipout: :flipout:

Re: Απάντηση: Re: παρακαλώ τα σχόλιά σας για το κομμάτι αυτό

Σε παρακαλώ μην μού θίγεις τον Υannis.Συνετέλεσε και η μάνα μου στο ´έγκλημα´.Ηταν δασκάλα του στο Δημοτικό.:flipout: :flipout:

Ένα ένα βγαίνουν στη φόρα...

Δεν έχεις σόλο πιάνο δίσκους;
Άβυσσος η ψυχή του μουσικόφιλου ανθρώπου!!! (αστειεύομαι...)
Κλείνει η παρένθεση.

Ωπ ...ήρθα . Πράγματι με το δεύτερο κομμάτι , κι εγώ όπως και ο Σούρλας , αντιληφθήκαμε τον καλλιτέχνη ( εγώ περισσότερο από τις φωνούλες ) . Γεγονός είναι ότι η ψυχή του μουσικόφιλου είναι τω όντι άβυσσος . Δεν έχω κανέναν δίσκο με σόλο πιάνο ( εκτός απο το Solo Piano του Philip Glass !! ) όπως επίσης δεν έχω και κανέναν δίσκο με σόλο οποιοαδήποτε άλλο όργανο . Πολλές φορές έχω πέσει πάνω στην βινυλιακή εκδοχή του The Koln Concerts πχ και δεν το αγοράζω διότι ξέρω , βαθειά μέσα μου , ότι δεν πρόκειται ποτέ να το ακούσω όλο. Σκέτο πιάνο ; Μπα ...αποκλείεται . Κάποια στιγμή , με την ευγενική χορηγία του "δασκάλου" ;) , ήρθαν στα χέρια μου σε μορφή mp3 κάποια σόλο πιανιστικά του Τζάρετ . Δεν κατάφερα να τα ακούσω όλα . Μένουν εκεί περιμένοντας τα γεράματα μου ίσως .

Re: Απάντηση: Re: παρακαλώ τα σχόλιά σας για το κομμάτι αυτό

Ωπ ...ήρθα . Πράγματι με το δεύτερο κομμάτι , κι εγώ όπως και ο Σούρλας , αντιληφθήκαμε τον καλλιτέχνη ( εγώ περισσότερο από τις φωνούλες ) . Γεγονός είναι ότι η ψυχή του μουσικόφιλου είναι τω όντι άβυσσος . Δεν έχω κανέναν δίσκο με σόλο πιάνο ( εκτός απο το Solo Piano του Philip Glass !! ) όπως επίσης δεν έχω και κανέναν δίσκο με σόλο οποιοαδήποτε άλλο όργανο . Πολλές φορές έχω πέσει πάνω στην βινυλιακή εκδοχή του The Koln Concerts πχ και δεν το αγοράζω διότι ξέρω , βαθειά μέσα μου , ότι δεν πρόκειται ποτέ να το ακούσω όλο. Σκέτο πιάνο ; Μπα ...αποκλείεται . Κάποια στιγμή , με την ευγενική χορηγία του "δασκάλου" ;) , ήρθαν στα χέρια μου σε μορφή mp3 κάποια σόλο πιανιστικά του Τζάρετ . Δεν κατάφερα να τα ακούσω όλα . Μένουν εκεί περιμένοντας τα γεράματα μου ίσως .

Αν μου έλεγες ότι ναι μεν έχεις δίσκο με σόλο πιάνο αλλά έχεις δίσκο με σόλο ας πούμε κλαρινέτο ή τούμπα ( ως Θεσσαλονικεύς ίσως?) ή όμποε, ε τότε πια ο όρος άβυσσος θα ήταν το απόλυτο understatement!
:bang: ;)

Σοβαρά τώρα, αυτό που λες για τα γεράματα δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα όχι βέβαια ,ηλικιακά.
Για όλα υπάρχει η σωστή χρονική περίοδος.
Για να παραφράσω και τον πολιτικό άνδρα : ''στη μουσική δεν υπάρχουν (ή δεν θά'πρεπε) αδιέξοδα''.

B00008V608.01.LZZZZZZZ.jpg

αυτό, btw, συνιστάται ανεπιφύλακτα.:grandpa:
Σε αυτούς που τον γνωρίζουν, εννοείται...;)

B00008V608.01.LZZZZZZZ.jpg

αυτό, btw, συνιστάται ανεπιφύλακτα.:grandpa:
Σε αυτούς που τον γνωρίζουν, εννοείται...;)

Εξαιρετικό set:guitarist: , ειδικά το δεύτερο .... τα ρέστα μου...
... και πού καλά γραμμένο,
σε κάθε ακρόαση γνέφω προς τα εμπρός και βρίσκομαι ανάμεσα στα δύο πιάνο. Αριστούργημα!

. Δεν έχω κανέναν δίσκο με σόλο πιάνο ( εκτός απο το Solo Piano του Philip Glass !! ) .

Ψέμματα . Πάλι ξεχνάω τι έχω στην δισκοθήκη μου :grandpa: Sergey Kuryokηin / Popular Zoological Elements . Φανταστικό .